Dust написа:На националния стадион, на Герена, в Разград терените са хубави, ще видим що за продукция ще се получи.
Понеже знам ,че се интересуваш от български футбол и ценя мнението ти ,може по много въпроси да сме били на различно мнение ,но всеки си има своите аргументи. Та очаквам да ми посочиш кога преди е бил променян календара- на дата ,която в календара са предвидени мачове за Купата (1/2 финали) да се играе кръг от шампионата ? - очаквам пример.
Дали това не се дължи на факта ,че мача ЦСКА-София - Левски трябваше да се играе 3 дни преди реванша на 1/2 финал ЦСКА-София - Лудогорец. На всеки беше ясно, че за тирейци(безтирейци) Купата е по-важна и няма да рискуват да се обезкръвят за този мач , в мача за шампионата с Левски.
Би ли посочил друг случай ,когато в хода на шампионата е променян регламента на шампионата?-очаквам пример
Би ли ми посочил къде в Наредбата е посочен ,че за мачовете от плейофната фаза се тегли жребий? Дали според предварително обявения в сайта на БФС календар не трябваше първия от редовния сезон (Левски) да играе срещу втория(Лудогорец) 4 дни преди финала за Купата и първия да играе срещу четвъртия (ЦСКА-София) 3 дни след финала и 3 дни преди баража за ЕКТ . На всеки е ясно ,,че за четвъртия този мач няма да има никакво значение и няма да го играе за да се запази за баража, който за него е много по-важен .
Та какво мислиш дали всичко това не се прави с цел да се облагодетелства Лудогорец? Не е ли опорочено цялото първенство?