efbet Лига: Левски (София) - Черно море (Варна), Събота от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Черно море (Варна), Събота от 17:30 ч.

Мнениеот LoveAndPeace » 22 мар 2026 13:30

Снощния мач мисля е най-добрият от началото на година. Това впечатление за слабото първо полувреме го отдавам на многото непредизвикани грешки , но то колко да са непредизвикани , когато вмесно обичайните близки (5-10) метрови пасове се опитвахме да преодолеем линията на противника с 25-30 метров такъв. Все пак играчите ни не са от Арсенал или Сити , че да очакваме същата точност и прецизност или овладяване на крак.
Ил.Ил. е изградил някакъв култ към личността и неговоте решения не ги подлагат на съмнения и не ги критикуват. Добре , че ги беше окопал в защита и ни остави да играем предимно почти изцяло в тяхната половина. За пореден път се доказва като заешко сърце , но това си е техен проблем.
Заслужавахме победата , но ако не беше Ил.Ил. , идиотската игра на двамата им защитника , които спокойно можеха вместо да вдигат ръце за засада просто да изиграят ситуацията до край и автогола на вратаря , мача можеше и да е Х ..........КЪСМЕТ :)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 мар 2026 13:36

drvasko98 написа:
metodito написа:
leedsuafc написа:Видя се като засада, но после имаше едно повторение от към сектор А. Там даже в реално време се вижда ,че няма. Точка. Майкон не прилича на себе си, май е изморен....ментално ли беше новата дума :) :)

Мен ме е страх, че виждам умора в целия отбор сякаш. Сякаш с всеки мач осъзнават вероятността да станат шампиони и наливат гипса.

Лично аз видях, както много хубави неща в мача (емоцията), така и недобри. Като лошо поведение при загуба на топката и безидейност в атака. Да, тези разигравания на едно-две са супер. Ма все едно никой освен Бала не поема отговорност за последния шут. Все едно: "Давай ти". За у нас не е проблем. Тук конкуренцията е плачевна. Но в ЕКТ няма да има бг отбори. Особено в ШЛ.

Играта в последните два мача е доста по-добре от предните три. Но в защита трябва да играе Макун

Хърватинът на мен ми харесва. За мен проблемът в защитата е Майкон. Заради набезите му. И също заради набезите му, той трябва задължително да играе. Патова ситуация. Аз не видях и един техен пробив отдясно. Все от неговата зона се пробваха да пробият. И го правеха успешно. Не знам от тяхна страна/от дясно кой е бил.
Що се отнася до атаката, трябва ни нападач тип "Перде". Бала си е перде, но още един такъв като него няма да е лошо. Понякога много я мачкат тая топка. Перея е като Мустафата - прекалено тежък, бърз, но бавно набира скорост. Няма го хищническия инстинкт. И той мачка топката.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 22 мар 2026 14:01

Хулио веш казал, че веки мач се състои от 2-3 подмача.
Явно чете форума, защото няколко пъти казвам, че с тия 5 смени и 10 минути повече игра, всеки мач и със смените е друг, защото сменяш целия отбор (обикновено се сменят офанзивни футболисти). Иначе моряците приспиваха цяло полувреме. Илиан се беше подготвил с двамата ни отдясното като крила.
Някойучудва ли се защо мафията глобява отбора за закъсненията при излизанията второто полувреме. Тя души какво става в съблекалнята и разбира, че Хулио говори.
Иначе закъсненията на няки стадиони са, защото съблекалните са на майната си, някои чак в Морската градина.

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 22 мар 2026 14:01

Testa_di_Legno написа:Този мач по изключение гледах от сектор “В”, откъм някогашния сектор “Г”. Голът ми се видя от крещяща засада и въобще не му се зарадвах, очаквайки ВАР да го отмени. Тепърва ще гледам повторенията.

Иначе дузпата беше “кристална”.

Самоцитирам се, за да кажа, че след като видях повторенията, се убедих, че засада няма. В такава моменти е добре, че има ВАР, макар че комуто изнася да твърди, че голът е нередовен, ще го прави и след всички гледни точки и стопкадри.

Както и да е. Иначе мачът ми хареса, доколкото това може да се каже за нашите продукции през този сезон. Нямам предвид играта, разбира се, а победата и умението на отбора да изчаква търпеливо моментите за натиск и головите положения, дори в срещи като снощната, когато лошите са наредили два реда отбрана. Не играем особено атрактивно, но с оглед наличната класа футболът ни е учудващо печеливш и е хубаво, че бих казал интелигентно водената от треньорите кампания продължава успешно. Не изглежда да имаме капацитета да се надиграваме със Злото в директните мачове, но все още се надяваме някак да го надхитрим и да излезем първи в крайното класиране. И по-сензационни неща са ставали в българския и световен футбол, така че кой знае… Дано!

Игрово определено имаше грандиозна разлика между първото и второто полувреме. Нашият отбор добре разпределя разхода на енергия и психологически ресурс и, като не може да форсира през цялото време, поне добре избира периодите, в които да го прави. Така през първата част бяхме значително по-инертни в нападение и по-скоро се надявахме гол да падне след непредизвикана грешка на гостите или статично положение, отколкото активно да търсим попадение. След почивката вече беше друго и особено между 50-ата и 70-ата минута доминирахме напълно и спокойно можехме да вкараме поне още един гол. В последна сметка взехме още три точки и си завоювахме още една хубава и обнадеждаваща седмица, а и спестихме някое евро на врага, който сега ще насочи инвестициите си към следващия ни съперник.

Успех, “Левски”!
Само "Левски"!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 22 мар 2026 14:52

W84me написа:
NOMER14 написа:Предполагам Макун го пазят за плейофите. Полученият гол снощи от ъглов бе заради отсъствието на Макун и Димитров. Мечката също го нямаше, дори и Сангаре. Другите са нови и не са се сработили, не вземат инициативата да изчистват топката при ъглов.

Полученият гол е от поредна грешка на Вуцов при разиграването, от която стана корнера. 93 минута на мача, вместо да я изрита напред, той продължава да си прави чики-рики.

Чандъров я вкара без някой да го пази. Двамата с Бурас се пазеха, но Бурас бе сменен и кой трябваше да го пази. Тези неща са важни за следващите ни мачове.

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 22 мар 2026 15:12

На корнера Митков го изпусна.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 22 мар 2026 15:49

Очаквано нелесен мач. Морето, дали бяха дошли за равен или бяха премирани, но си се хвърлиха здраво, но без типичните суперкатърски изпълнения, само с леко такива. Идеята на Веласкес беше ясна, активна игра на Бала и Сула, да издърпат дърварите ЦЗ и в простанствата да влизат Флекс, Бурас и Алдаир. Получи се донякъде първите десетина минути, после беше ганкиното.

Второто полувреме ги смачкахме. С бърза игра и пасове основно по земя и преса , Морето започнаха да грешат и голът се печеше.

Засада няма, тънко е положението, но няма. За дузпата само не знам защо не дадоха картон. На мача на МЮ, Харито го изгониха за къде къде по-безобидно нарушение. Сега имат време да си поюинат, избистрчт главите и да си вземат маюовете до този с безтирето. Там имаме предпоставките да ги бием.

Честита победа срещу традиционно труден съперник, ососбено през последните години. Само не знам защо толкова ни мразят, като туморите в бг "футбола" са ясни.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 22 мар 2026 16:43

gdlk написа:На корнера Митков го изпусна.

На корнер Митков може само себе си да пази. Не го казвам със злоба, но си е факт.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 мар 2026 17:17

NOMER14 написа:
W84me написа:
NOMER14 написа:Предполагам Макун го пазят за плейофите. Полученият гол снощи от ъглов бе заради отсъствието на Макун и Димитров. Мечката също го нямаше, дори и Сангаре. Другите са нови и не са се сработили, не вземат инициативата да изчистват топката при ъглов.

Полученият гол е от поредна грешка на Вуцов при разиграването, от която стана корнера. 93 минута на мача, вместо да я изрита напред, той продължава да си прави чики-рики.

Чандъров я вкара без някой да го пази. Двамата с Бурас се пазеха, но Бурас бе сменен и кой трябваше да го пази. Тези неща са важни за следващите ни мачове.

Аз говоря, че изобщо не трябваше да се стига до корнер от елементарна ситуация.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 22 мар 2026 17:22

NOMER14 написа:
gdlk написа:На корнера Митков го изпусна.

На корнер Митков може само себе си да пази. Не го казвам със злоба, но си е факт.

Митков беше най-близо, но е абсурдно той да го пази. Пред Митков имаше друг, който трябваше по-добре да се намеси и май беше хърватина. Не съм сигурен, говоря по спомен от снощи, но мисля, че точно пред Митков беше номер 6 който почти не скочи, а Митков скочи, но ниско и късно.

Върни се в “Левски”