efbet Лига: Левски (София) - Черно море (Варна), Събота от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
drvasko98
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Черно море (Варна), Събота от 17:30 ч.

Мнениеот drvasko98 » 22 мар 2026 10:34

mikata написа:За пореден мач като влязат резервите и нивото пада. Вуцов прави много грешки при разиграването и изнасянето на топката.

За кой пореден, щото предните като влизаше Охене, срещу Локо Сф Камдем нивото се вдигаше

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 мар 2026 10:36

NOMER14 написа:Предполагам Макун го пазят за плейофите. Полученият гол снощи от ъглов бе заради отсъствието на Макун и Димитров. Мечката също го нямаше, дори и Сангаре. Другите са нови и не са се сработили, не вземат инициативата да изчистват топката при ъглов.

Полученият гол е от поредна грешка на Вуцов при разиграването, от която стана корнера. 93 минута на мача, вместо да я изрита напред, той продължава да си прави чики-рики.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 22 мар 2026 10:43

Така са му казали. Скед грешките му в началото на мача камерите дадоха как треньорът му отиде зад вратата и му обясни нещо и чикирикиту беше забравено, риташе напред.

Потребителски аватар
burchill
Контакти:

Мнениеот burchill » 22 мар 2026 10:49

rhaegar написа:Няма какво толкова да се каже за вчера. Вижда се, че когато играем на скорост и с повече импровизация, подобни отбори нямат шанс. Лошото е, че не можем да го правим за дълги периоди от мача и разчитаме на едни 10-20 в началото на всяко полувреме, когато да пробием съперника.
Бала на фалшива деветка за мен е страшна тъпотия. Имаш един (айде двама да са със Сула) играч, който знае какво да прави с топка в краката и ти го слагаш на позиция, на която за 65 минути се среща с топката 3 пъти. Ако толкова си настояваме на тая тъпа схема без истински нападател, по-добре Флекс да мъчат там.
Вуцов направи няколко неточни паса и изнерви всички, но пък се реваншира с две спасявания след почивката.
Дано травмата на Кристиян е имитация, за да не ходи на пичковци с националния.
Държа да отбележа, че Охене влиза вече в няколко мача от пейката и играе много стабилно. Далеч съм от мисълта да му се поднови договора или нещо такова, но заслужава похвала, най-вече защото беше абсолютно отписан от всички.

drvasko98 написа:
Играта в последните два мача е доста по-добре от предните три. Но в защита трябва да играе Макун

И аз продължавам да мисля, че е категорично най-добрият ни защитник и придава допълнително спокойствие. То е силно вероятно да се наложи да играе ляв бек в един момент, защото Майкон рано или късно ще го получи тоя картон. Вчера беше възможно най-добрият момент за това, не знам Хулио ли се прави верно на дон, или просто не им попадна удобен шанс.

Иначе според мен менталната умора е в пъти по-голяма от физическата. Този отбор и треньор не знам дали някога в кариерите си са били близо до спечелване на титла. Като добавим че става въпрос за публика, която толкова години я чака, то едно поколение левскари не е виждало отбора на върха.

Хубавото на оставащите два мача с т.нар слаби отбори е, че нито Ясен ще затвори Добруджа, нито Тунчев ще играе с 10 отзад. В тоя ред на мисли, очаквам повече да приличат на този с Локо София, дано не повтаряме и индивидуалните грешки от него.

На Око играта му е на фланга-да лъже противника и да подава или завършва сам.Отдясно Алдаир или Камдем центрират когато могат и толкова.Определено при Око се получава по-добре.Без централен си е кофти а Переа засега не убеждава. Най -важно е взаимодействието при Бала,Сула и Бурас.Има още какво да се желае. Бургас е добър играч,но играе на сигурно и малко импровизацията му куца.Чакаме Джуганджич да се натренира и сработи .В плейофите ще разчитаме на него.Мачът с Тирекс последният кръг е много важен,не трябва да го губим а ако бием -отлично.Лудогорец имат мачове с Числото,Ч.Море и Арда (г).Някой може и да им отмъкне точка.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 22 мар 2026 10:51

Ицко, писах ти вече, че голът трябваше да падне по-раничко и затова не бе отсъдена засада.
Относно вара за засадите. Моментът на паса е важен. А този момент е доста размит като време, трудно се определя. Вараджиите успешно го определиха снощи - положението на задника на защитника спрямо обувката на нападателя. По старите правила това щеше недвусмислена засада, защото щеше да се отчита и ръката на нападателя.

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 22 мар 2026 11:53

Вижте кадъра от сектор А и тогава говорете! Чист гол! Засада има само в очите на Ицко, люляците и лудите.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 22 мар 2026 12:28

Не знам за вас как беше, но аз този мач с морето като никога досега го изгледах спокойно. Може би само Манолката го е гледал по-спокойно, ама пък като му знае резултата, какво да му гледа :) - майтап бе, Уили ;) Приятна неделя на всички - довечера има поне два мача за душата - вчерашния беше и за сърцето :)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 мар 2026 12:42

NOMER14 написа:Така са му казали. Скед грешките му в началото на мача камерите дадоха как треньорът му отиде зад вратата и му обясни нещо и чикирикиту беше забравено, риташе напред.

Казали му ама продължи да прави същото :mrgreen:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 мар 2026 13:06

За пореден път виждаме съвсем различен отбор второто полувреме. Започвам да си мисля, че това е търсен ефект. :lol:
Първото играем вдървено, за да нагодим съперника към този "стил" и през второто се разтичваме ... :lol:
Важното е, че ни се получава ( връзва ) и трупаме заслужени точки.
Когато играем по-добре от съперника, е смешно да се говори за "помагане" и "късмет".
Късмет щеше да е в Разград, ако примерно рефера не беше свирил оня пряк свободен и в последствие ги бехме делнали с една контра.
Но не стана и изводът е, че поне този сезон, когато Левски играе кофти, или някой ни надиграе - губим точки.
Е, сигурно може и да има някой двубой, в който сме играли ганкиното, но сме го спечелили, колкото да се потвърди "правилото'.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 мар 2026 13:20

Разбира се, че е търсен ефект. Ако нямаше толкова брак през първите полувремена, нещата щяха да са топ.

Върни се в “Левски”