Няма какво толкова да се каже за вчера. Вижда се, че когато играем на скорост и с повече импровизация, подобни отбори нямат шанс. Лошото е, че не можем да го правим за дълги периоди от мача и разчитаме на едни 10-20 в началото на всяко полувреме, когато да пробием съперника.
Бала на фалшива деветка за мен е страшна тъпотия. Имаш един (айде двама да са със Сула) играч, който знае какво да прави с топка в краката и ти го слагаш на позиция, на която за 65 минути се среща с топката 3 пъти. Ако толкова си настояваме на тая тъпа схема без истински нападател, по-добре Флекс да мъчат там.
Вуцов направи няколко неточни паса и изнерви всички, но пък се реваншира с две спасявания след почивката.
Дано травмата на Кристиян е имитация, за да не ходи на пичковци с националния.
Държа да отбележа, че Охене влиза вече в няколко мача от пейката и играе много стабилно. Далеч съм от мисълта да му се поднови договора или нещо такова, но заслужава похвала, най-вече защото беше абсолютно отписан от всички.
drvasko98 написа:
Играта в последните два мача е доста по-добре от предните три. Но в защита трябва да играе Макун
И аз продължавам да мисля, че е категорично най-добрият ни защитник и придава допълнително спокойствие. То е силно вероятно да се наложи да играе ляв бек в един момент, защото Майкон рано или късно ще го получи тоя картон. Вчера беше възможно най-добрият момент за това, не знам Хулио ли се прави верно на дон, или просто не им попадна удобен шанс.
Иначе според мен менталната умора е в пъти по-голяма от физическата. Този отбор и треньор не знам дали някога в кариерите си са били близо до спечелване на титла. Като добавим че става въпрос за публика, която толкова години я чака, то едно поколение левскари не е виждало отбора на върха.
Хубавото на оставащите два мача с т.нар слаби отбори е, че нито Ясен ще затвори Добруджа, нито Тунчев ще играе с 10 отзад. В тоя ред на мисли, очаквам повече да приличат на този с Локо София, дано не повтаряме и индивидуалните грешки от него.