efbet Лига: Левски (София) - Черно море (Варна), Събота от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Черно море (Варна), Събота от 17:30 ч.

Мнениеот NOMER14 » 22 мар 2026 06:08

veni__85 написа:
NOMER14 написа:
burchill написа:На някои линиите им криви,не сте добре,честно.Тая нация не отива на добре.

В болшинството си линиите са криви. Само правата линия прави изключение, но тя се въвежда аксиоматично в геометрията.

Дали линията е крива или не , зависи от кадъра на телевизията. Трябва да е центрирана спрямо линията на засадата и линията на наказателното поле. Иначе се създава зриителна измама. Всеки който е гледал тенис знае как близкото поле изглежда по-голямо от далечното в общ кадър.

Перспектива му викат.
Още по изобразително изкуство това ни учеха в основното училище.
И не само в тениса е така. След малко почва и снукърът.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 мар 2026 06:10

leedsuafc написа:Видя се като засада, но после имаше едно повторение от към сектор А. Там даже в реално време се вижда ,че няма. Точка. Майкон не прилича на себе си, май е изморен....ментално ли беше новата дума :) :)

Мен ме е страх, че виждам умора в целия отбор сякаш. Сякаш с всеки мач осъзнават вероятността да станат шампиони и наливат гипса.

Лично аз видях, както много хубави неща в мача (емоцията), така и недобри. Като лошо поведение при загуба на топката и безидейност в атака. Да, тези разигравания на едно-две са супер. Ма все едно никой освен Бала не поема отговорност за последния шут. Все едно: "Давай ти". За у нас не е проблем. Тук конкуренцията е плачевна. Но в ЕКТ няма да има бг отбори. Особено в ШЛ.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 22 мар 2026 08:27

icko65 написа:
burchill написа:
icko65 написа:Ако някой ми каже още веднъж че няма засада при гола..значи той не вдява от футбол..Остави мача..Знам че се защитаваме..по слаби сме..и ще го загубим..Ама че нямало засада..ходете се щракайте които ме плюете..Дано сте шампиони..Имате желание и качества..и преднина

Ти гледа ли стопкадъра на ВАР или очила ти трябват.Стига сте врякали и тая истерия!

Бе ***..ти видя ли на ВАР-а линията крива..Като е вар и да си удряме челата в земята

Прочети , току виж научиш нещо на дърти години и спреш да се излагаш :)
https://artacademy.bg/index.php?q=read_news&id=2022&article=razbirane-perspektiva-nachinaeshti-syzdavane-dalbochina

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 22 мар 2026 08:41

metodito написа:
leedsuafc написа:Видя се като засада, но после имаше едно повторение от към сектор А. Там даже в реално време се вижда ,че няма. Точка. Майкон не прилича на себе си, май е изморен....ментално ли беше новата дума :) :)

Мен ме е страх, че виждам умора в целия отбор сякаш. Сякаш с всеки мач осъзнават вероятността да станат шампиони и наливат гипса.

Лично аз видях, както много хубави неща в мача (емоцията), така и недобри. Като лошо поведение при загуба на топката и безидейност в атака. Да, тези разигравания на едно-две са супер. Ма все едно никой освен Бала не поема отговорност за последния шут. Все едно: "Давай ти". За у нас не е проблем. Тук конкуренцията е плачевна. Но в ЕКТ няма да има бг отбори. Особено в ШЛ.

Играта в последните два мача е доста по-добре от предните три. Но в защита трябва да играе Макун

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 22 мар 2026 09:08

drvasko98 написа:
metodito написа:

Играта в последните два мача е доста по-добре от предните три. Но в защита трябва да играе Макун

Само на моменти и това е притеснително.
Първите 10 мин. на първото полувреме и до двата гола през второто. Тук някой беше писал как му харесало че се движели без топка, ами това ставаше само в тези минути и мачкахме. През останалото време Оле Мале
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 22 мар 2026 09:25

Няма какво толкова да се каже за вчера. Вижда се, че когато играем на скорост и с повече импровизация, подобни отбори нямат шанс. Лошото е, че не можем да го правим за дълги периоди от мача и разчитаме на едни 10-20 в началото на всяко полувреме, когато да пробием съперника.
Бала на фалшива деветка за мен е страшна тъпотия. Имаш един (айде двама да са със Сула) играч, който знае какво да прави с топка в краката и ти го слагаш на позиция, на която за 65 минути се среща с топката 3 пъти. Ако толкова си настояваме на тая тъпа схема без истински нападател, по-добре Флекс да мъчат там.
Вуцов направи няколко неточни паса и изнерви всички, но пък се реваншира с две спасявания след почивката.
Дано травмата на Кристиян е имитация, за да не ходи на пичковци с националния.
Държа да отбележа, че Охене влиза вече в няколко мача от пейката и играе много стабилно. Далеч съм от мисълта да му се поднови договора или нещо такова, но заслужава похвала, най-вече защото беше абсолютно отписан от всички.

drvasko98 написа:

И аз продължавам да мисля, че е категорично най-добрият ни защитник и придава допълнително спокойствие. То е силно вероятно да се наложи да играе ляв бек в един момент, защото Майкон рано или късно ще го получи тоя картон. Вчера беше възможно най-добрият момент за това, не знам Хулио ли се прави верно на дон, или просто не им попадна удобен шанс.

Иначе според мен менталната умора е в пъти по-голяма от физическата. Този отбор и треньор не знам дали някога в кариерите си са били близо до спечелване на титла. Като добавим че става въпрос за публика, която толкова години я чака, то едно поколение левскари не е виждало отбора на върха.

Хубавото на оставащите два мача с т.нар слаби отбори е, че нито Ясен ще затвори Добруджа, нито Тунчев ще играе с 10 отзад. В тоя ред на мисли, очаквам повече да приличат на този с Локо София, дано не повтаряме и индивидуалните грешки от него.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 мар 2026 09:59

С крайно лимитирани в болшинството си футболисти сме на 3-4 победи от шампионската титла. Да стискаме палци, пък каквото стане.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 22 мар 2026 10:27

Предполагам Макун го пазят за плейофите. Полученият гол снощи от ъглов бе заради отсъствието на Макун и Димитров. Мечката също го нямаше, дори и Сангаре. Другите са нови и не са се сработили, не вземат инициативата да изчистват топката при ъглов.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 22 мар 2026 10:32

За пореден мач като влязат резервите и нивото пада. Вуцов прави много грешки при разиграването и изнасянето на топката.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 22 мар 2026 10:34

NOMER14 написа:
veni__85 написа:
NOMER14 написа:
burchill написа:На някои линиите им криви,не сте добре,честно.Тая нация не отива на добре.

В болшинството си линиите са криви. Само правата линия прави изключение, но тя се въвежда аксиоматично в геометрията.

Дали линията е крива или не , зависи от кадъра на телевизията. Трябва да е центрирана спрямо линията на засадата и линията на наказателното поле. Иначе се създава зриителна измама. Всеки който е гледал тенис знае как близкото поле изглежда по-голямо от далечното в общ кадър.

Перспектива му викат.
Още по изобразително изкуство това ни учеха в основното училище.
И не само в тениса е така. След малко почва и снукърът.

Интелигентно момче си .Не се излагай и подвеждай по тъпаци..На такова късо разстояние каква перспектива?..Първо..и второ:Как за линията на пеналта и тази на тревата няма перспектива..т.е. успоредни са,а за линията на ВАР и на пеналта има..т.е. не са успоредни..Отговарям ти..Защото е НАГЛАСЕНА линията на ВАР
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България 1924г.

Върни се в “Левски”