efbet Лига: Левски (София) - Черно море (Варна), Събота от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Черно море (Варна), Събота от 17:30 ч.

Мнениеот vvessel » 22 мар 2026 22:17

rhaegar написа: Вчера докато се прибирахме след мача слушахме Трибуна Левски и някой там стигна до гениалния извод, че не печелим мачовете в които не вкарваме гол. Изображение

Това освен логически е и статистически вярно през този сезон. Ако нещо не ме лъже паметта, вкараме ли гол, бием.

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 22 мар 2026 22:20

vvessel написа:
rhaegar написа: Вчера докато се прибирахме след мача слушахме Трибуна Левски и някой там стигна до гениалния извод, че не печелим мачовете в които не вкарваме гол. Изображение

Това освен логически е и статистически вярно през този сезон. Ако нещо не ме лъже паметта, вкараме ли гол, бием.

Да, всъщност, това звучи по-логично. Ако не вкараме ясно че няма как да бием, но може да не бием ако вкараме. Може и това да е била идеята, карах и е възможно да не съм разбрал 100% правилно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 22 мар 2026 22:47

rhaegar написа:..............
Е, очевидно проблемите в т.нар. трудни мачове са в атака. Колкото и да е странно, най-надиграни май бяхме от Локо Пловдив есента и там можеше лошо да се обърне каручката, ако не бяхме победили Ботев в следващия кръг. Тирето ни надкюска, но не и надигра, Луноходец също не мисля че чак толкова много доминираха в някой от мачовете, че да сме се отървали от тежка загуба.

Мачът във Враца трябваше да бъде отложен. Бефесто трябваше да даде тази опция. Нагласените в първите кръгове противници на евроотборите е неуважение към останалите отбори.
Със Славия мачът е необясним. Не влиза в тезите на различните тук дори.
С Локото стана това, което в последните ни мача не стана.
И стигаме до Разград и ония - все 0-1. Във всичките играхме да не получим гол - коментирали сме го. Няма да казвам, че с ония домакинствахме на стадиона, където ония играят от година домакинските ни мачове. Абсурд!
Срещу "слабите отбори" разчитахме и се получи на по-дълга резервна скамейка, физичекса подготовка, индивидуални изпълнения и донякъде опитност. Срещу Разград и тирето не се получи, щото тзи неща си ги имат от 10 години. Затова може би Хулио тръгваше за равен с тях по подобие на миналата пролет.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 22 мар 2026 22:48

rhaegar написа:
vvessel написа:

Да, всъщност, това звучи по-логично. Ако не вкараме ясно че няма как да бием, но може да не бием ако вкараме. Може и това да е била идеята, карах и е възможно да не съм разбрал 100% правилно.

Това нещо го писах тук май още след мача със Славия. Не помните ли?

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: NOMER14

Мнениеот Странджата » 23 мар 2026 14:35

Може да е от това, че изпих една чаша червено вино - хенд мейк :) За следващата среща ще си налея пак, а за тиретата - две най-малко :) И ефектът да е същият, и резултатът също :). Приятен ден! Ти си май доста по-млад, така че можеш и по-често от мене да пробваш :)
Последна промяна от Странджата на 24 мар 2026 10:09, променено общо 1 път.

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 мар 2026 14:42

А тъй, по едно винце и после няма нерви по време на мача. Одобрявам тая тактика. Изображение
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 23 мар 2026 14:47

vvessel написа:

Да , загубите са на 0 - 1:0

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 мар 2026 18:45

rhaegar написа:[Вчера докато се прибирахме след мача слушахме Трибуна Левски и някой там стигна до гениалния извод, че не печелим мачовете в които не вкарваме гол. Изображение

ТиктокИ ефекта. Колкото по напредва изкуствения интелект, толкова повече назадва естественият такъв.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 мар 2026 22:14

rhaegar написа:....слушахме Трибуна Левски и някой там стигна до гениалния извод, че не печелим мачовете в които не вкарваме гол.........

Страхотна логика! - както казваше Мите Рачковски, когато някога влизаше в ролята на видимо нечистоплътния припок Ники Кънчев. :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: rhaegar

Мнениеот Странджата » 24 мар 2026 10:11

Трябва на Хулио да се издаде ;) Само онзи Петров май беше, да не вземе да я нищи, че до стотака ще изкарам в отрезвителното ....

Върни се в “Левски”