Примерът му не беше много удачен, но както каза победителите не ги съдят. В този ред на мисли у нас беше се наслоило едно мнение, че Ференцварош едва ли не са капачки и млатят Лудогорец къде ги хванат, но се оказа, че изобщо не е така и довечера вероятно ще отстранят Брага.
Много отбори които продължиха с повече участие в ЕКТ няма да са шампиони.
efbet Лига: Берое (Стара Загора) - Левски (София), Неделя от 17:00 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Берое (Стара Загора) - Левски (София), Неделя от 17:00 ч.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
terata написа:W84me написа:tmanolov написа:W84me написа:THE G.A.M.E написа: Дори миналият сезон за първи път води тим в Евротурнирите.
Ето това според мен беше големият плюс за Левски Веласкес. Той просто искаше да се докаже в Евротурнирите и беше пределно мотивиран.
И извади ултра кАсмет, иначе щеше да е уволнен още септември месец, та сега щяхме да се чудим как да пеем дитирамби за сухото или жадното, които водят с 9 точки на Делиормана. Слочаенос, баце ;)
Извади късмет, че би Сабах като кучета, дето са шампиони на Казахстан 7 точки пред Карабах?
Нищо от това, което си написал, не е вярно! Завършват 5-ти на над 40 точки от първия. И са от Азербайджан, не Казахстан.
Как така не е вярно, гледал ли си класирането? Държавата съм я объркал, класирането - не.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:terata написа:W84me написа:tmanolov написа:W84me написа:THE G.A.M.E написа: Дори миналият сезон за първи път води тим в Евротурнирите.
Ето това според мен беше големият плюс за Левски Веласкес. Той просто искаше да се докаже в Евротурнирите и беше пределно мотивиран.
И извади ултра кАсмет, иначе щеше да е уволнен още септември месец, та сега щяхме да се чудим как да пеем дитирамби за сухото или жадното, които водят с 9 точки на Делиормана. Слочаенос, баце ;)
Извади късмет, че би Сабах като кучета, дето са шампиони на Казахстан 7 точки пред Карабах?
Нищо от това, което си написал, не е вярно! Завършват 5-ти на над 40 точки от първия. И са от Азербайджан, не Казахстан.
Как така не е вярно, гледал ли си класирането? Държавата съм я объркал, класирането - не.
не са шампиони още. И там предстоят плейофи (всъщност вече са в плейофите), Карабах имат мач по-малко и са 7 точки назад.
Но ме мързи да проверявам дали Дзамбраускас е успял да бие Карабах или и той като Хулио разчита други отбори дето редовно ги бият :), да им помогнат и да ги бият пак в плейофите :)
Не знам и дали Илхан Алиев Пеевски е наредил тоя път титлата да е за Сабах, или се е появил и там някой льотчик, дето да обърка работите :)
tmanolov написа:Dust написа:W84me написа:Извади късмет, че би Сабах като кучета, дето са шампиони на Казахстан 7 точки пред Карабах?
Сабах не са ли от Азербайджан и кога точно са станали шампион като до края на първенството има още 10 кръга.
иска да каже, че водят със 7 точки, но и мач повече и директен двубой като гости на Карабах 9 кръга преди края - т.е. нещо подобно на нас, имайки предвид каква ни е програмата, тъй като при тях няма шампионска група накрая.
не е точно шампионска група, но дивизията от 12 отбора се дели на две шестици, тъй че можем да кажем, че е горе долу такава. Само дето не е четворка, ами шестица
helic написа:tmanolov написа:Dust написа:W84me написа:Извади късмет, че би Сабах като кучета, дето са шампиони на Казахстан 7 точки пред Карабах?
Сабах не са ли от Азербайджан и кога точно са станали шампион като до края на първенството има още 10 кръга.
иска да каже, че водят със 7 точки, но и мач повече и директен двубой като гости на Карабах 9 кръга преди края - т.е. нещо подобно на нас, имайки предвид каква ни е програмата, тъй като при тях няма шампионска група накрая.
не е точно шампионска група, но дивизията от 12 отбора се дели на две шестици, тъй че можем да кажем, че е горе долу такава. Само дето не е четворка, ами шестица
Не се дели, играят по 3 мача, съответно имат 1 или 2 гостувания на дадения отбор, респективно домакинства. Сабах имат победа като домакин и равен като гост, а имат и още едно гостуване на Карабах. Понеже са 12 отбора, стават 33 кръга :) Не че е важно, само уточнявам
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
helic написа:Но ме мързи да проверявам дали Дзамбраускас е успял да бие Карабах или и той като Хулио разчита други отбори дето редовно ги бият :), да им помогнат и да ги бият пак в плейофите :)
Последният мач е 3:3, като Сабах са водили 0:3. Поне това видях набързо.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Карабах имат мач по-малко. На 03.04.26 играят Карабах - Сабах за купата, след това има имат отново мач, в който домакин е Карабах. Рано е да се каже кой ще е шампион в Азербайджан.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
W84me написа:terata написа:W84me написа:tmanolov написа:W84me написа:THE G.A.M.E написа: Дори миналият сезон за първи път води тим в Евротурнирите.
Е написал си, че са шампиони. Когато играхме с тях не бяха, сега също не са. Тепърва им започват плейофите, или там както ги наричат. Колегите вече са писали достатъчно по темата.
Не са шампиони, само водят на Карабах малко преди края. Сигурно имат някой Нулио, дето нашия Нулио го занули.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Вероятно се правиш на интересен относно треньорът им и да не знаеш кой е той.