efbet Лига: Берое (Стара Загора) - Левски (София), Неделя от 17:00 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Странджата
- Контакти:
Re: efbet Лига: Берое (Стара Загора) - Левски (София), Неделя от 17:00 ч.
Позиция: Евал съм го - голям е късметлия ;)
tmanolov написа:W84me написа:THE G.A.M.E написа: Дори миналият сезон за първи път води тим в Евротурнирите.
Ето това според мен беше големият плюс за Левски Веласкес. Той просто искаше да се докаже в Евротурнирите и беше пределно мотивиран.
И извади ултра кАсмет, иначе щеше да е уволнен още септември месец, та сега щяхме да се чудим как да пеем дитирамби за сухото или жадното, които водят с 9 точки на Делиормана. Слочаенос, баце ;)
„Късметът се усмихва на смелите.“ – Вергилий
„Аз вярвам в късмета. И колкото повече работя, толкова повече късмет имам.“ – Томас Джеферсън
„Късметът е това, което се случва, когато подготовката срещне възможността.“ – Сенека
„Късметът не е случайност; той е резултат от постоянство и решителност.“ – Неизвестен
ПП И още един :)) „Трябва да вярваме в късмета. Защото как иначе можем да обясним успеха на тези, които не харесваме?"
- Жан Кокто.
tmanolov написа:W84me написа:THE G.A.M.E написа: Дори миналият сезон за първи път води тим в Евротурнирите.
Ето това според мен беше големият плюс за Левски Веласкес. Той просто искаше да се докаже в Евротурнирите и беше пределно мотивиран.
И извади ултра кАсмет, иначе щеше да е уволнен още септември месец, та сега щяхме да се чудим как да пеем дитирамби за сухото или жадното, които водят с 9 точки на Делиормана. Слочаенос, баце ;)
Извади късмет, че би Сабах като кучета, дето са шампиони на Казахстан 7 точки пред Карабах?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:tmanolov написа:W84me написа:THE G.A.M.E написа: Дори миналият сезон за първи път води тим в Евротурнирите.
Извади късмет, че би Сабах като кучета, дето са шампиони на Казахстан 7 точки пред Карабах?
Нищо от това, което си написал, не е вярно! Завършват 5-ти на над 40 точки от първия. И са от Азербайджан, не Казахстан.
- LoveAndPeace
- Контакти:
tiamat написа:tmanolov написа:W84me написа:THE G.A.M.E написа: Дори миналият сезон за първи път води тим в Евротурнирите.
„Аз вярвам в късмета. И колкото повече работя, толкова повече късмет имам.“ – Томас Джеферсън
„Късметът е това, което се случва, когато подготовката срещне възможността.“ – Сенека
„Късметът не е случайност; той е резултат от постоянство и решителност.“ – Неизвестен
ПП И още един :)) „Трябва да вярваме в късмета. Защото как иначе можем да обясним успеха на тези, които не харесваме?"
- Жан Кокто.
"Късмета е до време" - Аз :)
tiamat написа:tmanolov написа:W84me написа:THE G.A.M.E написа: Дори миналият сезон за първи път води тим в Евротурнирите.
- Жан Кокто.
Този ми е любимият, но умният български народ има един друг лаф за случая : Пашата обича смелите, с продължението: затова направи БХ свой лейтенант :mrgreen: Та да, лафът е на място :geek:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
W84me написа:Извади късмет, че би Сабах като кучета, дето са шампиони на Казахстан 7 точки пред Карабах?
Сабах не са ли от Азербайджан и кога точно са станали шампион като до края на първенството има още 10 кръга.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:W84me написа:Извади късмет, че би Сабах като кучета, дето са шампиони на Казахстан 7 точки пред Карабах?
Сабах не са ли от Азербайджан и кога точно са станали шампион като до края на първенството има още 10 кръга.
иска да каже, че водят със 7 точки, но и мач повече и директен двубой като гости на Карабах 9 кръга преди края - т.е. нещо подобно на нас, имайки предвид каква ни е програмата, тъй като при тях няма шампионска група накрая. Имат реален шанс да станат шампиони, защото отпаднаха много рано в ЕКТ,(макар че ако не беше голът на Рупанов в последните секунди в София, хич не съм убеден, че щяхме лежерно да ги отстраним, ако изобщо ги отстраняхме, но късметът е част от играта), а Карабах стигнаха до 1/16 финал в ШЛ - невероятно постижение, заради което си струва да отпишеш първенството.
Апропо, Апоел Беер Шева също водят в Израел и може дори да станат служебни шампиони, ако войната се закучи - отново, защото ги отстранихме рано в ЛЕ, а после логично отпаднаха и от АЕК в ЛК, както щяхме да сме и ние, ако не беше единственото свястно центриране в кариерата на Фабиен в Левски и един от много малкото голове с глава на Сангаре.
както и да е, отново казвам, че победителите не ги съдят
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Както каза оня италиански готвач в английското шоу-"if my grandma had wheels, she would have been a bike".
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага