efbet Лига: Берое (Стара Загора) - Левски (София), Неделя от 17:00 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: efbet Лига: Берое (Стара Загора) - Левски (София), Неделя от 17:00 ч.

Мнениеот vvessel » 16 мар 2026 23:00

helic написа:и нещо повече - за първенство, статистиката на Веласкес с Лудогорец е абсолютно равна - 1 победа, 1 загуба и три равенства - с голова разлика пак равна - 5:5

Ето за такива изкривявания говоря и за такава фенщина. Ти къде беше от началото на февруари до сега? На Луната? За един месец Лудогорец ни биха три пъти, той тръгнал да гледа статистиката на Хулио срещу Лц САМО за първенство. Ами дай да гледаме статистиката на Левски срещу тях САМО за купа. Там сме ги отстранявали поне три пъти. Поне за толкова се сетих на прима виста.
Айде малко по смирено и без изхвърляния като едиквоси на мокър пясък.
А предния ти пост е без коментар. Без да четеш там да напишеш нещо с някакви цифри,да изглежда достоверно, нищо че потвърждава това което аз съм написал.

Ioan912
Контакти:

Мнениеот Ioan912 » 16 мар 2026 23:41

Предлагам Левски да печели веднъж на 5-6 мача, да е извън топ 4 и тогава ще сме доволни!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 мар 2026 00:41

Ioan912 написа:Предлагам Левски да печели веднъж на 5-6 мача, да е извън топ 4 и тогава ще сме доволни!

Супер ще е тогава, Нулио пак ще си е Хулио.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 17 мар 2026 10:32

vvessel написа:
helic написа:и нещо повече - за първенство, статистиката на Веласкес с Лудогорец е абсолютно равна - 1 победа, 1 загуба и три равенства - с голова разлика пак равна - 5:5

Ето за такива изкривявания говоря и за такава фенщина. Ти къде беше от началото на февруари до сега? На Луната? За един месец Лудогорец ни биха три пъти, той тръгнал да гледа статистиката на Хулио срещу Лц САМО за първенство. Ами дай да гледаме статистиката на Левски срещу тях САМО за купа. Там сме ги отстранявали поне три пъти. Поне за толкова се сетих на прима виста.
Айде малко по смирено и без изхвърляния като едиквоси на мокър пясък.
А предния ти пост е без коментар. Без да четеш там да напишеш нещо с някакви цифри,да изглежда достоверно, нищо че потвърждава това което аз съм написал.

гледам статистиката за първенството, защото за първенство играем в момента, не ли?
Просто е.
и децта знаят, че турнирен мач не си прилича с мач за първенство. Още по просто е
И предния ми пост нищо не потвърждава от това, дето си написал. Двата отбора имат единия с една победа повече от нас, другия две.
Ама биели Лудогорец РЕДОВНО. Имаш ли идея какво значи да биеш някого РЕДОВНО. Лудогорец имат изиграни 42 мача за първенство с Черно море. От които Черно море са спечелили 7, а Лудогорец 26. Но ги биели редовно.....
Аман от словоблудства. Не ги бият редовно, бият ги инцидентно, или в 17% от мачовете им. Та в този случай точно твоите излияния са нещо като изхвърляне на онва на мокър пясък.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 17 мар 2026 10:48

helic написа:гледам статистиката за първенството, защото за първенство играем в момента, не ли?
Просто е.
и децта знаят, че турнирен мач не си прилича с мач за първенство. Още по просто е
И предния ми пост нищо не потвърждава от това, дето си написал. Двата отбора имат единия с една победа повече от нас, другия две.
Ама биели Лудогорец РЕДОВНО. Имаш ли идея какво значи да биеш някого РЕДОВНО. Лудогорец имат изиграни 42 мача за първенство с Черно море. От които Черно море са спечелили 7, а Лудогорец 26. Но ги биели редовно.....
Аман от словоблудства. Не ги бият редовно, бият ги инцидентно, или в 17% от мачовете им. Та в този случай точно твоите излияния са нещо като изхвърляне на онва на мокър пясък.

Много точно си го написал - аман от словоблудство, но не го спазваш, а се правиш, че не разбираш за какво става дума. Турнирните мачове били различни, какво означавало редовно да бият и прочие безсмислици, които нямат отношение към конкретния случай.
Дали е за първенство, дали за турнир, ние излизаме за победа. Факт ли е че този сезон нямаме победа над Лц? Факт е. Факт ли е че нямаме вкаран гол? Да. Тогава къде си тръгнал да ми носиш от сто кладенеца вода каква била статистиката на Хулио САМО за първенство. Видно от трите мача последния месец е, че не можем да ги бием , а им остават два мача с трудни противници като единият е Ч.Море които, да го кажем така да не го възприемеш пак изкривено, най-често ги бият и то в мачове със значение. Другият им мач е с отбора, който този сезон им вкара пет гола, пак в мач със значение. И не гледаме преди 14 или преди 10 години какво се е случило, интересува ни главно този сезон. Този сезон Лудогорец РЕДОВНО ни бият. Ще се наложи да разчитаме на други отбори, които играят по-мъжки, да им вземат някоя точка. Разбра ли ме правилно господин писател?

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 17 мар 2026 11:23

Този сезон е ясно. Хулио също е ясно. За какво спорите? Едното не е другото...

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 17 мар 2026 11:47

ElCochino написа:Ясно. Тука някои си искаме Рибаря.

Ти мани, ама тези в Измир нещо вече не го искат, та...

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 17 мар 2026 14:03

vvessel написа:
helic написа:гледам статистиката за първенството, защото за първенство играем в момента, не ли?
Просто е.

Много точно си го написал - аман от словоблудство, но не го спазваш, а се правиш, че не разбираш за какво става дума. Турнирните мачове били различни, какво означавало редовно да бият и прочие безсмислици, които нямат отношение към конкретния случай.
Дали е за първенство, дали за турнир, ние излизаме за победа. Факт ли е че този сезон нямаме победа над Лц? Факт е. Факт ли е че нямаме вкаран гол? Да. Тогава къде си тръгнал да ми носиш от сто кладенеца вода каква била статистиката на Хулио САМО за първенство. Видно от трите мача последния месец е, че не можем да ги бием , а им остават два мача с трудни противници като единият е Ч.Море които, да го кажем така да не го възприемеш пак изкривено, най-често ги бият и то в мачове със значение. Другият им мач е с отбора, който този сезон им вкара пет гола, пак в мач със значение. И не гледаме преди 14 или преди 10 години какво се е случило, интересува ни главно този сезон. Този сезон Лудогорец РЕДОВНО ни бият. Ще се наложи да разчитаме на други отбори, които играят по-мъжки, да им вземат някоя точка. Разбра ли ме правилно господин писател?

айде няма нужда от извъртания и клинчене.
Обясних и показах, че твърдението ти, че ще разчитаме на отбори, които ги бият РЕДОВНО не е вярно. Просто и елементарно. Нищо повече.
Почна да извърташ. Твоя воля.
Всъщност аз мисля, че ще се наложи само и единствено да разчитаме на нас си и на нашата игра.
В есенния дял от кръговете 11 до 15 Лудогорец имат три равни и две загуби. От там се и натрупа и основната разлика
Единият от тия им пет противници вече изиграха мача си с него. Видяхме как завърши. Подобно ще е и положението с останалите четири, почти съм сигурен. Единствено следващия им мач може да е по-тегав за тях, защото при Спартак Варна ножът е сериозно опрял до кокала.
И пак да се повторя - имаме девет точки преднина и нещата си зависят изцяло от нас.
Пък ти ако искаш, разчитай на други......, дето ги биели РЕДОВНО :)

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 17 мар 2026 14:59

helic написа:айде няма нужда от извъртания и клинчене.
Обясних и показах, че твърдението ти, че ще разчитаме на отбори, които ги бият РЕДОВНО ...
...

Значи от цялото ми изложение, което показваше неадекватността на славословещи Хулио фенски изказвания ти се хвана за една дума и на базата на нея искаш да изкараш, че всичко останало което пиша не е вярно. Ето това вече е извъртане. Че и два поста поред писал за да си вкараш твоя статистика, която по някакъв начин да доказва тезата ти, че вероятно Хульо не е Сульо и Пульо. После тръгна по линията как били различни мачовете за купа и първенство, че започна да смяташ кой отбор колко пъти бил Лц. Това как да го броя клинчен или извъртане?
Фактите са следните: за месец падаме три пъти на нула. Шансовете да бием следващите два пъти са нищожни. Остава да разчитаме на отбори които го правят. В исторически план Ч.Море го прави най-често, а този сезон Арда им вкара три а Числото пет гола. За теб на пръв поглед проблема е, че съм писал РЕДОВНО, но реалният ти проблем е, че изваждайки фактите изпъква ясно извода, че Хулио не е фактор. Той е бил и си остава средняшки треньор на средняшки отбор. Няма шампионски манталитет. Не е печелил нищо и има голяма вероятност да не спечели нищо. Затова се хващаш за една думичка защото останалото не можеш да го опровергаеш.
Това е.

Върни се в “Левски”