mikata написа:Каква еуфория да има като 16г.не си печелил нищо.
А и да има ние винаги се дъним.
Ами от 16 години Гербулякът е на власт с изключение на едни месеци, когато взехме купата.
СлучаЕност??
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
mikata написа:Каква еуфория да има като 16г.не си печелил нищо.
NOMER14 написа:mikata написа:Каква еуфория да има като 16г.не си печелил нищо.
Ами от 16 години Гербулякът е на власт с изключение на едни месеци, когато взехме купата.
СлучаЕност??
Aronaks написа:Лошото е, че май само ние не можем да вземем точки от Лудогорец
"Есеният дял" си ги намачкахме на "Герена". Но, да, тогава бяха с оня смешко за тренер.Aronaks написа:Лошото е, че май само ние не можем да вземем точки от Лудогорец
futbolqga написа:Нещо друго, което ми направи впечатление е, че Сангаре не успя да клекне, когато отборът дойде при публиката след мача. Силно вероятно е да има някакво неразположение/контузия.
futbolqga написа:futbolqga написа:Нещо друго, което ми направи впечатление е, че Сангаре не успя да клекне, когато отборът дойде при публиката след мача. Силно вероятно е да има някакво неразположение/контузия.
Мдаааа, усетих аз накъде отиват нещата - Сангаре е аут до края на сезона. Доста голям удар за нас, Переа е доста посредствен играч.
helic написа:чак посредствен играч не гих го нарекал. Не ми изглежда засега на нещо уау, но има приличен удар и има накъде да подобрява движението си без топка, а това е работа и на дон Хулио и помощниците му.
vvessel написа:Aronaks написа:Лошото е, че май само ние не можем да вземем точки от Лудогорец
Ако не ги бием в поне един от останалите три мача и все пак станем шампиони, което е доста възможно предвид разликата, това ще бъде доста срамна титла. До тук три мача гол не можем да им вкараме.
Бием ли ги обаче в четвъртък сме на 99,9% шампиони.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: vlong и 44 госта