Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ElCochino
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Мнениеот ElCochino » 11 мар 2026 16:00

futbolqga написа:Възрастта му за мен е перфектна за подобен род трансфер - няма да изкарваме пари от него, а търсим мигновен игрови принос, за който опитът помага. В последните 4 години има шампионска титла и голмайсторски приз в първенство, което е еквивалентно или по-силно от нашето. От пожарен трансфер извън прозореца няма как да се очаква много повече. Въпросът е защо не се взеха мерки, когато му беше времето, но тази равносметка ще остане да си я направим след края на сезона.
Аз имам някакво обяснение, което обаче може да няма общо с това на ръководството - и тук се пишеше, че да поддържаме трима нападатели няма смисъл и има известен резон в това. Обаче, Переа дойде с доста картони от Пловдив и видяхме какви ги свърши и в Разград, та контузията на Сангаре, вярвам непланирана, ни принуди да вземем още някой. Надявам се левскарите да не очакват чудеса от новия нападател, всичко над 3 гола в оставащите кръгове ще е повече от добре. Дано само не приключи с нула.

На линия
Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 13 мар 2026 09:57

Край със "сагата Кареасо", за щастие. Подписал е в Молдова. Good riddance!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 апр 2026 12:58

На Макун и Майкон другото лято им изтичат договорите.

https://youtu.be/ZQ5jMDZzAB0?is=aAiFqaMVajGt8gfV
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”