Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли
Иначе тоя хърватин бие на менте, но да видим.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- levskarcheto96
- Контакти:
sokoleto46 написа:Ние и Сангаре не харесвахме,а сега страдаме без него.Сигурен съм,че ако беше играл в Разград щеше да е друго...
Недей, моля те...
sokoleto46 написа:Ние и Сангаре не харесвахме,а сега страдаме без него.Сигурен съм,че ако беше играл в Разград щеше да е друго...
Трудно може да се правят паралели между двамата. Хърватина е от една доказано, авторитетна школа. Преди време Сангаре сам призна че едва на 19г е започнал да играе организиран футбол. Това може би е една от причините в определени моменти да попада в откровенно комични ситуации.
пп. Някои от списващите тук са много чуствителни на темата българи и чужденци - тези дни попаднах на интервю на един от ръководителите в школата на Ботев Пловдив. В него той буквално каза: " никога не съм предполагал че ще дойде момент в който ние ще се молим на родители и деца да дойдат да тренират при нас?"
Думи които не подлежат на коментар!
В него той буквално каза: " никога не съм предполагал че ще дойде момент в който ние ще се молим на родители и деца да дойдат да тренират при нас?"
Навремето емисари обикаляха по училищата и махалите като гледаха как играят децата и канеха тези, които са хванали окото да тренират (това за Сф). В школите по-скоро нямаше места. Поне за Славия знам - поддържаха доста детски отбори и за юнуши старша , да не говорим за по-нагоре конкуренцията беше убийствена. За отбори с традиции като Левски, умрелите , Ботев Пд или със значителна фенска маса като Пирин, мога само да си представя какво е било.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
Като го гледа човек с колко куфари идва, то на 99% ще подпише някакъв краткосрочен договор
https://www.facebook.com/watch/?v=1437905551412705
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
olimpi написа:В него той буквално каза: " никога не съм предполагал че ще дойде момент в който ние ще се молим на родители и деца да дойдат да тренират при нас?"
Навремето емисари обикаляха по училищата и махалите като гледаха как играят децата и канеха тези, които са хванали окото да тренират (това за Сф). В школите по-скоро нямаше места. Поне за Славия знам - поддържаха доста детски отбори и за юнуши старша , да не говорим за по-нагоре конкуренцията беше убийствена. За отбори с традиции като Левски, умрелите , Ботев Пд или със значителна фенска маса като Пирин, мога само да си представя какво е било.
За Пирин - имаше изпит, на Христо Ботев се събират 500 деца от цялата област и се почва - 60 метра спринт, дрибъл и пас, биеш по 2 дузпи с ляв и десен крак, после пак дрибъл и удар във вратата, където имаше вратар ( на мен ми се падна Миро Митев - кучкаря) и накрая раздават жълти и червени потници и двустранна игра.
След 2 седмица ти казват - дали си приет или не. Забава
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
Dust написа:Като го гледа човек с колко куфари идва, то на 99% ще подпише някакъв краткосрочен договор
Дано е шампионски. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Хърватският нападател има подобна статистика на Алекс Колев, но е играл в съвсем малко по-престижни отбори. Само в Румъния е бил много резултатен. Нямам големи очаквания, но поне е висок и не е черен. Играл е малко и с Димитров, не знам дали са искали мнение от него? Все пак се иска да замести Переа и Сангаре, летвата не е много висока, възможно е да успее.
Е, вече е официално - хърватинът подписа. На всички ни е ясно, че не трябваше да се стига до тази ситуция, но... да му пожелаем успех. Поне се е навил на кратък договор до края на сезона.
И навсякъде бил 31 годишен, след един месец навършва 32
САМО ЛЕВСКИ!