Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Мнениеот 1914.1902 » 08 мар 2026 09:18

Този не знае къде е попаднал. Дано някой от неговото обкръжение прочете форума и да му каже въобще да не идва на ''Герена''.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 08 мар 2026 09:51

rhaegar написа:Статистиката му е слаба извън Европа, тоест последните 2 години и малко. Но пък в Румъния си е вкарвал доволно, дано някак му върнем формата.

В Румъния съм почти сигурен, че е в Б група.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 08 мар 2026 09:59

vvessel написа:
NOMER14 написа:Е, трябва да вкара 4-5 гола само за 10 мача.
Колко му е, ако има кой да му подаде.

Не се знае в каква форма е изобщо и кога ще може да влезе в игра. Есента има само 4 мача и последно е играл октомври, ако не бъркам. Освен това гледах клип с головете му и близо 1/3 са от дузпи. С глава не впечатлява, въпреки че е толкова висок.

Каква форма!
Централен нападател е. Е, ще му е трудно да гони и прави преса. Винаги съм писал от Гонзо насам, че ни трябва дърво за последните минути при нескончаеми атаки с ъглови. Нещо като Чиликов.
Каквото и да намерим, няма да са като Гунди, Панов, Миланов, Насо, Гонзо. Мишо Вълчев бе друг тип. Аз пък съм изненадан, че са намерили нещо.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 мар 2026 10:20

drvasko98 написа:
rhaegar написа:Статистиката му е слаба извън Европа, тоест последните 2 години и малко. Но пък в Румъния си е вкарвал доволно, дано някак му върнем формата.

И така да е, надали Добруджа, Септември и Берое са кой знае колко по-класни от отборите във втора румънска. Нищо не губим според мен, ако подпише договор до края на сезона с някаква клауза за евентуално продължаване и за следващия.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 08 мар 2026 10:46

NOMER14 написа:Централен нападател е. Е, ще му е трудно да гони и прави преса. Винаги съм писал от Гонзо насам, че ни трябва дърво за последните минути при нескончаеми атаки с ъглови. Нещо като Чиликов.

Ами имахме нещо като Рупанов, убеден съм че е бил на символична заплата, но Мажоритаря реши да го шитне за жълти стотинки, уж да не разваля атмосферата, както твърдяха някои "специалисти". Сега се чудим кой да довлечем да покрива задните части на Сираков.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 08 мар 2026 11:22

Очевидно беше , че Хулио Иглесиас не харесваше Рупанов , та за негово добре беше този трансфер.
Колкото до новият :lol: :lol: когато нямаш големи очаквания , трудно ще се разочароваш , може само да ни изненада приятно.
Дано.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 08 мар 2026 11:22

drvasko98 написа:

Рапид БУкурещ сезон 2022/2023 съвсем не е Б група

sokoleto46
Контакти:

Мнениеот sokoleto46 » 08 мар 2026 19:24

Ние и Сангаре не харесвахме,а сега страдаме без него.Сигурен съм,че ако беше играл в Разград щеше да е друго...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 мар 2026 19:49

sokoleto46 написа:Ние и Сангаре не харесвахме,а сега страдаме без него.Сигурен съм,че ако беше играл в Разград щеше да е друго...

Така ли? И кое щеше да е другото? Как завършиха двубоите с Лудогорец за купата и суперкупата, със Сангаре в състава? Май завършиха по същия начин.

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 мар 2026 23:10

Eminem написа:
sokoleto46 написа:Ние и Сангаре не харесвахме,а сега страдаме без него.Сигурен съм,че ако беше играл в Разград щеше да е друго...

Така ли? И кое щеше да е другото? Как завършиха двубоите с Лудогорец за купата и суперкупата, със Сангаре в състава? Май завършиха по същия начин.

Да видим как ще завършват срещу малките отбори без него.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”