Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли
Новият Марио Манджукич идва.Да нямаш отбор по това време на годината поражда сероизни съмнения дали не е приключил вече.Все пак от хъватската школа е и има нелоша статистика в близкото минало.Да се надяваме ,че ще може да ни помогне.
Статистиката му е слаба извън Европа, тоест последните 2 години и малко. Но пък в Румъния си е вкарвал доволно, дано някак му върнем формата.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Малко трансфер на отчаянието - но какво можем да очакваме в средата на март?
Ако беше привлечен през януари бих разбрал ,сега е "пожарен" вариант, а такива рядко са успешни.
Ако беше привлечен през януари бих разбрал ,сега е "пожарен" вариант, а такива рядко са успешни.
Много важен е и характера .Да си биткаджия и "куче".Ръста го има и може да раздава яко кюскане.Да има добро позициониране,създаваме положения (срещу слабите отбори ) и да има кой да я добута във вратата.Хърватите по принцип са си тегави хора и това може да му се отдаде.Да му обещят една лична солидна премия за ставане на шампион.Имам някакво добро чувство,че ще ни свърши работа.Дано само мине мед.прегледи и не се е занемарил прекалено.
rhaegar написа:Статистиката му е слаба извън Европа, тоест последните 2 години и малко. Но пък в Румъния си е вкарвал доволно, дано някак му върнем формата.
Това което аз видях е един единствен сезон с много голове (28), през останалото време едноцифрени резултати. Нещо като Станислав Костов. Все пак е било скоро и е възможно екзотичните дестинации да не са му понесли, а тук да живне като се усети на почти родна почва. Какво ни остава, освен да се надяваме.
Е, трябва да вкара 4-5 гола само за 10 мача.
Колко му е, ако има кой да му подаде.
NOMER14 написа:Е, трябва да вкара 4-5 гола само за 10 мача.
Не се знае в каква форма е изобщо и кога ще може да влезе в игра. Есента има само 4 мача и последно е играл октомври, ако не бъркам. Освен това гледах клип с головете му и близо 1/3 са от дузпи. С глава не впечатлява, въпреки че е толкова висок.
vvessel написа:rhaegar написа:Статистиката му е слаба извън Европа, тоест последните 2 години и малко. Но пък в Румъния си е вкарвал доволно, дано някак му върнем формата.
Това което аз видях е един единствен сезон с много голове (28), през останалото време едноцифрени резултати. Нещо като Станислав Костов. Все пак е било скоро и е възможно екзотичните дестинации да не са му понесли, а тук да живне като се усети на почти родна почва. Какво ни остава, освен да се надяваме.
Аз си мисля, че за да го шитнат за 2м на арабелите, значи е имало нещо. Видяхме ние за колко продадохме Марин като доста по-обещаващ талант. Та дано като се върне кажи речи вкъщи да му потръгне и футбола.
Дет се вика, 5 гола да вкара в тия мачове до края, ще е златен.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
Air_Smuggler
- Контакти:
vvessel написа:Тоя хърватин май е свършил с футбола като му гледам статистиката. Много отчаян ход ако е вярно. Изобщо в каква ли форма е в момента щом е свободен агент. Все пак трябва да мине някакъв физически тест предполагам.
Марко Дуганджич, пишат, че взимаме поредния "магьосник" - ЦН, на 31 годни, със 71 гола в кариерата си, уникално !
Ако е започнал на 18 години, значи за 13 години е вкаравал по..... 5 (ПЕТ) гола годишно !
Честито, точно такъв диамант ни трябва !
Чакайте бе, разбирачи! Още не е дошъл, дори медицински тестове не е минал и го почнахте. Нахвърлихте му се като гладни помияри на кокал. Ако има сделка по това време на годината, много ясно, че ще е от зор. Какво искате, Хари Кейн ли? Сигурен съм, че и на него ще намерите кусури.