Новият стадион на "Левски"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Новият стадион на "Левски"

Мнениеот rhaegar » 24 май 2026 23:03

Да се изокам и аз в тая тема, не че много има значение мнението ми, но най-вече да следя какво пишете, че ще става все по-актуална (дано).

За мен стадион с капацитет 20-22к е абсолютният максимум, главно защото ако не се променят нещата драстично-ще стои в най-добрия случай полупразен през сезона. Да, за титли и награждавания се изкупува за секунди, през останалото време си научихме физиономиите тия, дето имаме карти и сме на същите места.

На мен много ми се иска това лято да се продадат 10к карти и минимум толкова да има на всеки мач занапред, но ми се вижда твърде невероятно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 24 май 2026 23:26

Стига с тоя Паок, бе!
С гърчолята съм гледал 5 официална мача на национално ниво. 2 победи с 4-0, 2 загуби с един гол разлика и едно случайно 3-3. двете загуби бяха протоколни при завършени квалификации.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 29 май 2026 08:55

Още една крачка към мечтания ни нов дом - визата за проектиране е издадена.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 29 май 2026 15:25

И още нещо любопитно, покрай посещението на Мейдън на Герена. Говорих си със Стефан Еленков, който организира Мейдън, Hills of Rock и каквото се сетите читаво като концерт на стадион в България - безкрайно грамотен и точен мъж. Каза, че новия стадион на припоците няма шанс да е домакин на сериозен концерт. В същото време е много отворен да помогне на нашето ръководство и архитектите да се запознаят с детайлите, които са важни за организацията на такова събитие. Дано се случат нещата.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 29 май 2026 15:45

Националното корито е идеално за концерти. И Армията, и Герена концерт по-скоро ще им ебава мамата на каквото се сетите, а и когато са концертите обикнвоено има мачове.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 29 май 2026 16:21

tmanolov написа:
futbolqga написа:
ElCochino написа:
NOMER14 написа: Всичко под 40 хил е на халос.
Мда, особено в студените и мокри дни, дето сме по 2к... Нямам против, но нито ти, нито аз вадим парите за новия стадион, а времената, дето левскарите са насипвали трибуните, са безвъзвратно отминали. Не Левски се славизира, а времето, в което живеем.

Прави впечатление, че хората, които призовават да се увеличи капацитета на новия стадион, са гледали Герена основно на картинка. Тези, които ходим редовно, виждаме какво ни е положението и колко е кофти, когато на стадиона сме 3-4-5 хил. човека. При положение, че настоящият ни стадион е с капацитет от 15 хил. и не се усеща недостиг, не виждам как 25 хил. ще ни е малък.

Абсолютни глупости - така са говири ли и селямдурите от краставо село, когато се е трасирал настоящият булевард Борис три - ма за чий ни е толкова широк друм за две каруци. В момента Борис три е единственият нормален булевард в София с безконфликтно трамвайно трасе, локални, пешеходни и велоалеи и пак не побира целия трафик.

Така и със стадионът на Левски:
1. В момента е кочина и освен до някаква степен във ВИП-а, никъде другаде не можеш да отидеш спокойно с деца
2. Билетите са по-скъпи от ба всеки друг отбор у нас
3. Краен квартал с малко кофти връзка
4. До последно треперехме за титлата и реално, изключая 5-6 глашатая ма господарката, никой не вярва, че титлата е спечелена с футболни средства и мачкане на противника, въпреки главозамайващата разлика с втория.
5. С АЗ и Айнтрахт 99.99% от левскарите бяха убедени, че сме тотален аутсайдер, отделно, мачовете бяха в най-отпускарския сезон, а цените особено за АЗ бяха готини

Всичко това, без цените, може да промени при адекватно управление. И да, веднага давам пример с паок - пак бяхме тотален аутсайдер на хартия, но я имаше вярата. Сега в няма, дано се върне някакси. Дано!

Все си мислех, че по-прост не може да станеш, но много се радвам, че оборваш всичките си фенове… :)

Цар Борис бил добър булевард, май кола нямаш…

Герен ще има метро спирка - кофти локация…

А това безумие за титлата е точно обратното - само ти и още 1-2 клекнали пред ония селяни от СЗ, си мислите така…

За пореден път отправям апел към теб, разбирай, че е от 99% от пишещите тук:

МОЛЯ, НЕ КОМЕНТИРАЙ ФУТБОЛ И ВСИЧКО СВЪРЗАНО С НЕГО - ДАЛЕЧНА МАТЕРИЯ ТИ Е!

Сигурен съм, че по физическо не си се събличал, на Герена не си стъпвал - прост припок си оставаш.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 29 май 2026 17:14

Dust написа:Националното корито е идеално за концерти. И Армията, и Герена концерт по-скоро ще им ебава мамата на каквото се сетите, а и когато са концертите обикнвоено има мачове.

Хич не е. Но пък има продуктивни разговори с администрацията и вероятно есента ще има ремонт (разширение на тунела и др.), който да позволи най-малкото вътре да влизат камионите с техниката за събития от най-висок ранг. А концерти има през цялата година, но основно май/юни са яките събития на открито - точно когато има дупка в мачовете.

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 29 май 2026 21:15

Dust написа:Националното корито е идеално за концерти. И Армията, и Герена концерт по-скоро ще им ебава мамата на каквото се сетите, а и когато са концертите обикнвоено има мачове.
Толкова е идеално, че Металика не могат да си разтоварят сцената и свирят къде ли не около нас, освен тук.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 29 май 2026 21:36

Тези концерти ебават мамата на хубавите терени, а всички знаем колко системи има в терена. Отделно никой няма да носи на ръка тежките детайли на сцената и превозните средства по терена ли ще се движат?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 29 май 2026 21:51

Dust написа:Тези концерти ебават мамата на хубавите терени, а всички знаем колко системи има в терена. Отделно никой няма да носи на ръка тежките детайли на сцената и превозните средства по терена ли ще се движат?
Ти май не си ходил на концерти.

Върни се в “Левски”