9 март 2025 г., неделя, 14:30 ч / XXIV кръг:
Левски (София) - Славия (София)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:Много важен мач, даже мисля да го посетя :lol: ма не заради г.з., а от непоносимост към одиозно-корпулетния чичо Венци - неговите мачове много рядко ги пропускам. Пък може и децата да доведа - прекрасен избор за ден и час на мача, очаквам поне 10К на трибуните!
LoveAndPeace написа:tmanolov написа:Много важен мач, даже мисля да го посетя :lol: ма не заради г.з., а от непоносимост към одиозно-корпулетния чичо Венци - неговите мачове много рядко ги пропускам. Пък може и децата да доведа - прекрасен избор за ден и час на мача, очаквам поне 10К на трибуните!
Е точно на тоя порнак ли реши да ги водиш. ББПП , М и ЧВ са се разбрали още януари месец. Биха Тирето без тире , ние им подарихме една точка онзи ден , за да може да излезне 2ката в неделя.
"Вервайте ми" както каза един приятел преди почти 20 години.
Разбира се ще се извиня и ще се оправдая с хубавото време , ако не ми излезе "прогнозата"
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Muaddib написа:Изключителен проблем се очертава с липсата на Кр. Димитров, Цунами и Майкон. Надявам се да издържим поне да не загубим, защото Тел Авив са много опасни напред.
Хубаво време и час. Дано се съберем 10 хиляди човеКчета.
Прогноза: 1:1.
Потребители, разглеждащи този форум: AgePeeBG и 19 госта