Първа професионална лига 2024/25
25 октомври 2024 г., петък, 19:00 ч / XIII кръг:
Левски (София) - Берое (Стара Загора)
Ние сме Левски, ние сме Левски, ние сме Левски София!
efbet Лига: Левски (София) - Берое (Стара Загора), Петък от 19:00 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Левски (София) - Берое (Стара Загора), Петък от 19:00 ч.
25 октомври 2024 г., петък, 19:00 ч.
ПФК Левски - ПФК Берое - Стара Загора
ГС: Мариян Георгиев Гребенчарски АС1: Дениз Пиринов Соколов АС2: Петър Велизаров Митрев
4-ТИ: Мартин Иванов Марков ВАР: Волен Валентинов Чинков АВАР: Георги Пламенов Тодоров
СН: Валентин Желев Добрев
ПФК Левски - ПФК Берое - Стара Загора
ГС: Мариян Георгиев Гребенчарски АС1: Дениз Пиринов Соколов АС2: Петър Велизаров Митрев
4-ТИ: Мартин Иванов Марков ВАР: Волен Валентинов Чинков АВАР: Георги Пламенов Тодоров
СН: Валентин Желев Добрев
Очаквам победа над поредния небългарски отбор, що касае титулярните им 11 гурбетчии.
2-0 ми стига. Нека Сашката Колев и Джемилито да се разпишат и да си върнат усмивките.
2-0 ми стига. Нека Сашката Колев и Джемилито да се разпишат и да си върнат усмивките.
[offtopic]
[/offtopic]ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Берое играе сравнително добре до момента в който не инкасира гол. Така че за да си направим лесен мач ни е нужен ранен гол. Единственият опасен футболист на съперника е Годой, който според мен е един от най-добрите централни нападатели в родният шампионат.
тегав мач, колкото и някои колеги да чакат разгроми. Сравнително прилично време, но все пак - кога най-после ще тропнем по масата и ще поискаме мачове в събота и неделя следобед от 15 часа? Писна ми да се съобразваме с делиорманските смешки от дилема, щото трябвало да си пускат ингилизките бълвочи, като от те права я изкараме 500 000 на сезон, я не изкараме. Това, при 20 домакински мача са около 1000 зрители средно по 25 лева - считам, че ще имаме поне по 2000 зрители отгоре, ако мачовете се играят в нормално време, с което ще избием поне двойно смешните подаяния на гелосаните дилеми
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
И аз не очаквам лек мач. Освен, ако сами не си го направим лек с два бързи гола в началото. Очаквам пореден съперник, който ще паркира автобуса и ще дебне на контри и за наши грешки. Да се надяваме, че след победата над -София, нашите футболисти няма да се помислят за Реал М и Ман Сити две в едно и да подценят мача. 8-)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
над поредния небългарски отбор, що касае титулярните им 11 гурбетчии.
За разлика от нас...
Друго си е, все пак ние сме с цели двама българи, огромна разлика.
Eminem написа:над поредния небългарски отбор, що касае титулярните им 11 гурбетчии.
За разлика от нас...
Друго си е, все пак ние сме с цели двама българи, огромна разлика.
по едно време бяха и пет, но Пламен бе продаден, и то доста добре, а Марин и Папи отпаднаха и от категорията надежди. Остана един Митков, но той е още крехък и лесно се чупи. Очаквам да се възстанови от контузията и заедно вече излекувания Нани да си заслужат титулярното място. Друго не ми е ясно. Как може Чандъров в Септември да е двигател и най-добър, а облече ли синята фланелка да е пълен потрес. Ако има проблем със самочувствието нека психолога се вземе в ръце и ако го върнат да поработи ивдивидуално с него. И тайничко се надявам поне двама-трима от Бачев, Рупанов, Михалев, Любенов и Андонов да се стегнат и да се наложат като титуляри в близките една-две години. С продажбата на Пламен тези момчета трябва да са разбрали, че ако се трудят сериозно могат да отидат в топ 5 първенство, нищо че са българи. Нека покажат, че Левски е марка и българчетата също са конвертируеми. Ще е добре за всички.
Поредна трудна победа. И тя ще се дължи на публиката която ще е на стадиона до голяма степен. Берое тепърва ще показва хубави игри. Имат страхотни играчи само някой трябва да ги синхронизира.
tmanolov написа:тегав мач, колкото и някои колеги да чакат разгроми. Сравнително прилично време, но все пак - кога най-после ще тропнем по масата и ще поискаме мачове в събота и неделя следобед от 15 часа? Писна ми да се съобразваме с делиорманските смешки от дилема, щото трябвало да си пускат ингилизките бълвочи, като от те права я изкараме 500 000 на сезон, я не изкараме. Това, при 20 домакински мача са около 1000 зрители средно по 25 лева - считам, че ще имаме поне по 2000 зрители отгоре, ако мачовете се играят в нормално време, с което ще избием поне двойно смешните подаяния на гелосаните дилеми
Специално за тази седмица са виновни милиционерите, които не могат да охраняват мачове събота и неделя, понеже има избори.
Сигурно ние сме единствената държава, в света в която когато има избори не се играят мачове.
За мача според задължителна победа , дори с 1:0, най-вече че този кръг играят третия срещу четвъртия във вторенството и е чудесна възможност да се затвърдим на второто място.