Първа професионална лига 2024/25
5 октомври 2024 г., събота, 20:00 ч / XI кръг:
Ботев (Пловдив) - Левски (София)
"Левскари,
В мача с "Арда" излязохме с уникални екипи, посветени на филма "Гунди - Легенда за любовта". Обещахме Ви, че те ще бъдат използвани за благотворителност и вече е време да Ви разкрием повече подробности.
Избрали сме две каузи, за която да отидат събраните средства.
Първата кауза е подкрепа за 10-годишния Денис Еминов от Пловдив, който се бори с тежка болест и има нужда от средства за лечение. В тази инициатива вече се включиха няколко отбора от Първа лига. В навечерието на мача ни с "Ботев" е време да покажем, че живота и здравето е над клубните пристрастия и да се включим в подкрепа на малкия Денис.
Втората кауза е подпомагане на проекта за изграждане на паметник на Георги Соколов - Соколето, авторът на първия гол за “Левски” на европейската сцена.
Всяка една от фланелките, с които играха футболистите в мача с "Арда", ще бъде разписана лично от собственика й, както и от актьора Павел Иванов, който играе главната роля във филма "Гунди - Легенда за любовта".
В предстоящия на 5 октомври футболен сблъсък между между отборите на „Ботев“ и „Левски“, който ще се проведе на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив, символично начало на срещата ще даде актьорът Павел Иванов, играещ главната роля във филма „Гунди – Легенда за любовта“, с което ще бъде отдадена почит към двата клуба, в които е преминала кариерата на големия Георги Аспарухов."
Стадион "Христо Ботев" - гр. Пловдив
efbet Лига: Ботев (Пловдив) - Левски (София), Събота от 20:00 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Ботев (Пловдив) - Левски (София), Събота от 20:00 ч.
Искам да поздравя автора на темите за мачовете ! Всеки път, когато отворя нова тема , посветена на мачовете на Левски, се възхищавам. Статистика, картинки, снимки от стадиона. Впрочем, това е и основната причина да следя форума, подредеността на темите и качествените сини потребители, какъвто е и 1914.1902 ( без да го познавам лично ). Браво и благодаря !
Очаквам това да бъде най-трудния ни мач от началото на сезона. Домакините ще са максимално мотивирани, заради пълните трибуни и битката им за зона Европа. Единственото нещо, което реално ме безпокои са картоните на Цунами и Охене ( по 3, ако се не лъжа ), което може да донесе проблеми за мача след този с Литекс от Ловеч, който мисля е с Берое.
Металик от Сопот компенсират лимитираните си качества с много раздаване и дУша. Според мен, ако успеем да спрем първоначалния устрем, няма да загубим мача. Дори си мисля, че който първи вкара, ще го спечели.
Прогноза: 0:0 , пълен стадион и продължаваме да мечтаем. :lol:
Очаквам това да бъде най-трудния ни мач от началото на сезона. Домакините ще са максимално мотивирани, заради пълните трибуни и битката им за зона Европа. Единственото нещо, което реално ме безпокои са картоните на Цунами и Охене ( по 3, ако се не лъжа ), което може да донесе проблеми за мача след този с Литекс от Ловеч, който мисля е с Берое.
Металик от Сопот компенсират лимитираните си качества с много раздаване и дУша. Според мен, ако успеем да спрем първоначалния устрем, няма да загубим мача. Дори си мисля, че който първи вкара, ще го спечели.
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко
Muaddib написа:Искам да поздравя автора на темите за мачовете ! Всеки път, когато отворя нова тема , посветена на мачовете на Левски, се възхищавам. Статистика, картинки, снимки от стадиона. Впрочем, това е и основната причина да следя форума, подредеността на темите и качествените сини потребители, какъвто е и 1914.1902 ( без да го познавам лично ). Браво и благодаря !
БотевЪ са слабо резултатен отбор, напук на утвърденото мнение, че имали някаква супер атака - 10 гола за 9 мача са всичко друго, но не и атакуващ стил на игра. Ако не се оголим и не тръгнем урболешката спрямо тях, считам, че ще си ги резнем кОлтурно. Очертава се много интересен мач :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Muaddib написа:
Е, то завършим ли 0:0 няма да има вече много за какво да мечтаем. :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
За да продължим по план, победата е задължителна. Всичко друго ще е загуба. Освен победа искам да видя добра игра. 0:1
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
koisa написа:Muaddib написа:
а ние за какво мечтаем? Интересно ми е? И на базата на какво?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
5 октомври 2024 г., събота, 20:00 ч.
ПФК Ботев АД - ПФК Левски
ГС: Никола Антонов Попов АС1: Мартин Емилов Венев АС2: Димитър Добромиров Димитров
4-ТИ: Васил Петров Минев ВАР: Валентин Станчев Железов АВАР: Дениз Пиринов Соколов
СН: Станислав Георгиев Тодоров
https://levskisofia.info/referee/nikola-antonov-popov/
ПФК Ботев АД - ПФК Левски
ГС: Никола Антонов Попов АС1: Мартин Емилов Венев АС2: Димитър Добромиров Димитров
4-ТИ: Васил Петров Минев ВАР: Валентин Станчев Железов АВАР: Дениз Пиринов Соколов
СН: Станислав Георгиев Тодоров
https://levskisofia.info/referee/nikola-antonov-popov/
tmanolov написа:koisa написа:Muaddib написа:
а ние за какво мечтаем? Интересно ми е? И на базата на какво?
За класиране в Евротурнирите. Според мен, за шампиони и дума не може да става. Просто тази година Гората не бърка.
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко
tmanolov написа:а ние за какво мечтаем? Интересно ми е? И на базата на какво?
По думите на треньора мечтаем за шампионска титла и купа на България. По думи на мажоритарния собственик мечтаем за топ 3. На база на какво: вероятно на представянето към момента и събраните точки.
R.I.P.
Мечтите знаете са безплатни,бих добавил и неограничени.
Гората не бърка засега,но не е много убедителна,плюс това тази смяна на треньор може да донесе нещо,не се знае.
Срещу Ботев трябва да играем по на сигурно,да пооставим малко синята лавина и Левски в атака,щото в средата сме дупка.
Надявам се Сангаре да поизтръска звездите около себе си и да слезе на стадиона
Гората не бърка засега,но не е много убедителна,плюс това тази смяна на треньор може да донесе нещо,не се знае.
Срещу Ботев трябва да играем по на сигурно,да пооставим малко синята лавина и Левски в атака,щото в средата сме дупка.
Надявам се Сангаре да поизтръска звездите около себе си и да слезе на стадиона
САМО ЛЕВСКИ!