specter написа:В тоя мач ми се ще да видя в игра Рейш до Тиам, както и малко повечко от Васчук особено и Нашименто. Честно казано, както написах и във Всекидневната тема, няма да имам нищо против да има някакви размествания и на вратарския пост и нямам предвид Божката. Иначе очаквам силна игра и убедителна победа. Славиша се доказа като страхотен мотиватор, така че не вярвам да играят унили след тая загуба и изпускането на първото място. Прогнозирам 3:0.
Много, ама много ми се иска и да има отново много хора на стадиона. Тези футболисти и този треньор го заслужават! И ако искаме да постигат успехи - ние също имаме важна роля. Така че нека всеки, който има възможност посети мача.
Съгласен съм, че Рейш би бил полезен до Тиам в центъра, но не и с отбора като Верея. Не е необходимо да играем с двама опорни с подобни отбор, особено на Герена. За мен едно е много важно сега - да сме на стадиона! Отбора видимо вдига нивото, футболистите дават сърцето си за Левски ( нали това искаме), а Славишата е квалитетен треньор. Пълна подкрепа за Левски, нека не делим мачовете на големи и малки.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...