Видео секция Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Видео секция Левски
Здравейте Приятели,пиша ви по повод една моя молба.Може ли някой да ми каже или по точно знаели някой къде мога да намеря видео оъ мачовете Левски-Цска 3-0 за КСА 1988 и 3-2 за първенството тоже 1988.Благодаря предварително
Re: Молба
Незнам дали има подобна тема.Ако няма модераторите да го направят като тема.Нека се отвори такава и да се постват линкове или сайтове от които могат да се теглят цели мачове на Левски.И аз отдавна исках да попитам откъде могат да се свалят някои от най-големите и велики мачове .
И аз съм на мнение, че е крайно време да има една сериозна видео секция за отбор от мащабите на "Левски"...
При добро стечение на обстоятелствата бихме могли и да направим акаунт на клуба в YouTube, където да се качват цели мачове. Разбира се на мен ми се иска това да стане в хубаво качество...
При добро стечение на обстоятелствата бихме могли и да направим акаунт на клуба в YouTube, където да се качват цели мачове. Разбира се на мен ми се иска това да стане в хубаво качество...

Ами дори и тук защото доколкото съм запознат в youtube не всичко може да се сваля.Хубаво би било ако тък има тема или директория и там се качват торенти за да може всеки да си сваля.
Дори призовавам някой от модераторите да го направи като тема с подходящото заглавие
- milen.hristov
- Контакти:
Re: Видео секция Левски
Идеята е страхотна, ако имате по-добро заглавие кажете, ще го променя
-
- Контакти:
Djack_84 написа:Ами дори и тук защото доколкото съм запознат в youtube не всичко може да се сваля.Хубаво би било ако тък има тема или директория и там се качват торенти за да може всеки да си сваля.
В тази тема -> http://www.mehanata.org/forums/viewtopi ... =63&t=1309
съм се погрижил да се класифицира полезна информация как да се тегли с най-различни програми и дори без програми от You Tube, vbox7 и други сайтове.
П.П. Съжалявам за линка от друг сайт и т.н; но там темата е така да се каже готова подготвена от нас и така не се налага тепърва да я преписвам и тука, освен това тук ми разрешава само да напиша само 1 линк.
Успех с видеосекцията!
[center]
[/center]

- Лимонадения Джо
- Контакти:
От мача за КСА едва ли ще намериш видео. Мисля, че не бе предаван по БНТ. Това е един от култовите мачове на двата отбора, от които съм запомнил изразителната ни победа, жълтия картон на Кокала(изкомандвал на играчите изграждащи стена за един свободен удар-"офицери мирно, две крачки назад"), изпуснатата дузпа от Стоичков(по-скоро спасена от Боби) и многото фенове на Левски(много повече от феновете на противника).
-
Хубава тема.От години събирам доста богат архив от снимки,клипове и стари мачове на любимия отбор,само че нямам акаунт и съответно рейтинг за да ги качвам в youtube.Някой от тук пишещите ако има акаунт,нека каже и съм готов да предоставя видео материалите,изобщо идеята за един канал за мачове и репортажи на Левски от миналото е отлична,приветствам я и дано се реализира наистина.
ЕВРОЛУДОГОРЕЦ (party)
И аз съм съгласен за тази идея. Ще има много широко приложение, включително за ФИФА и УЕФА.
[center]1914[/center]