Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 15 май 2025 14:17

CSKA 78 написа:
realno написа:
CSKA 78 написа:Аве, дори и да паднем важното е, че ще съберем поне 35 хиляди на стадиона!
Които ще подкрепят ЦСКА, за огромно учудване на динамовци! :lol: :mrgreen:

ЦСКА умрЕ. Вие го убихте с декларация за вярност до гроб.
Веднъж припок, завинаги припок. :)))

Май не ти обръщат много внимание на теб, а?! Почти се чувстваш невидим/а! :lol: :mrgreen:

истната си е истина, независимо от вестоносеца - цска умрЕ, а вие сте фенове на прекръстения Литекс, вече и без тире. Наистина ми е инетерсно като каква индулгенция плаща врачанския мозовир с наливането в бездънната каца на припознаването? За Григорий беше ясно - плащаше си рекета за кражбела от КТБ и една чудодейно изчезнала захар, ама за този?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 15 май 2025 14:17

tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:
CSKA 78 написа:Аве, дори и да паднем важното е, че ще съберем поне 35 хиляди на стадиона!

:lol: :lol: :lol: Аха , дооообре.
Както казах :) има голяма вероятност тоя ти пост да е златен след известно време.
Финал за купа , баражче .......

Остави го Конан - пак е изтрещел, но не му се сърдя, просто страничен ефект от ваксините за грипа, с които той доволно и доброволно се набоде ;)

Така е , още чакам да умра от наночипа , който ми инжектираха. Като минавам близо до 5 Джи антена усещам лек гъдел , но положителната страна на всичко е , че интернета и на телефона и на лаптопа ми са двойно до тройно по-бързи.

мда, но това не е от ваксината, а от умнокрасавщината ти - толкова си бърз, че успяваш да пишеш, преди да мислиш :) да пускам ли данните за ексес морталити на евростат за набодените страни, след края на грипа (чудодейно приключен от другаря путлер през февруари 2022), или сам ще си ги намериш?

Вече го четох доклада :) разшириха ли леко статистическия период ? Взеха ли под внимание предишния и/или следващия отчетен период.
Като начетен човек предполагам знаеш термина cherry picking ......не , не става въпрос за черешобера в кюстендилско.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 15 май 2025 14:19

tmanolov написа:
CSKA 78 написа:
realno написа:

Май не ти обръщат много внимание на теб, а?! Почти се чувстваш невидим/а! :lol: :mrgreen:

истната си е истина, независимо от вестоносеца - цска умрЕ, а вие сте фенове на прекръстения Литекс, вече и без тире. Наистина ми е инетерсно като каква индулгенция плаща врачанския мозовир с наливането в бездънната каца на припознаването? За Григорий беше ясно - плащаше си рекета за кражбела от КТБ и една чудодейно изчезнала захар, ама за този?

"Има няколко алтернативи пред нашия клуб. Вие трябва да вземете решение. Не можем да се връщаме в миналото. Първи вариант, за който е обещан съпорт от висшето държавно ръководство. Новото дружество, което да е приемник на титли, медали,купи, успехи, да продължи пътя си и да се бори за собственото си оцеляване. Втори вариант - да се купи лиценз на отбор от А група и по този начин отборът да съществува в А група. Аз собственост не искам. Аз ще ви издържам, не ми трябват нито имотите на Българска армия, нито на Панчерево, защото аз съм доста заможен човек".

Думи на самият баща на припознаването.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 15 май 2025 14:19

LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:

:lol: :lol: :lol: Аха , дооообре.
Както казах :) има голяма вероятност тоя ти пост да е златен след известно време.

Остави го Конан - пак е изтрещел, но не му се сърдя, просто страничен ефект от ваксините за грипа, с които той доволно и доброволно се набоде ;)

Така е , още чакам да умра от наночипа , който ми инжектираха. Като минавам близо до 5 Джи антена усещам лек гъдел , но положителната страна на всичко е , че интернета и на телефона и на лаптопа ми са двойно до тройно по-бързи.

мда, но това не е от ваксината, а от умнокрасавщината ти - толкова си бърз, че успяваш да пишеш, преди да мислиш :) да пускам ли данните за ексес морталити на евростат за набодените страни, след края на грипа (чудодейно приключен от другаря путлер през февруари 2022), или сам ще си ги намериш?

Вече го четох доклада :) разшириха ли леко статистическия период ? Взеха ли под внимание предишния и/или следващия отчетен период.
Като начетен човек предполагам знаеш термина cherry picking ......не , не става въпрос за черешобера в кюстендилско.

докладъ си е един и същ и се прави всеки месец - сам можеш да си избереш кой черешобер да си вземеш из на в пред и зад вид - резултатът ще е горе-долу еднакъв, а именно, че сред най-набоцканите има най-голяма допълнителна смъртност, след приключването на грипа от путлерчо
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 15 май 2025 14:23

tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:
LoveAndPeace написа: :lol: :lol: :lol: Аха , дооообре.

докладъ си е един и същ и се прави всеки месец - сам можеш да си избереш кой черешобер да си вземеш из на в пред и зад вид - резултатът ще е горе-долу еднакъв, а именно, че сред най-набоцканите има най-голяма допълнителна смъртност, след приключването на грипа от путлерчо

Любопитно е , че го споменаваш Путлерчо. В неговата губерня бяха единствените хора подложени на задължителна ваксинация.
Аха и всеки месец има ексес морталити , дори в зимните ??

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 15 май 2025 14:27

LoveAndPeace написа:Любопитно е , че го споменаваш Путлерчо. В неговата губерня бяха единствените хора подложени на задължителна ваксинация.

Винаги съм обективен, затова и считам войната в Украйна за фарс с някакви други цели, точно както фарса с грипа, от който се соасиха само другарят Лукашенко и швеците (в някаква степен, но бързо бяха превъзпитани в правата вяра). Ексес морталити в "колективния запад" има по всяко време след грипа - сам можеш да се сетиш защо
Непринуден написа:

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 15 май 2025 14:29

а ето нещо, което на нас БХ ни е забранил и затова ни е сложил г.з. начело - интересно ми е кога ли ще се събуди абсолютно заспалият син фен:

Столичният общински съвет реши преди минути, че една от новите спирки на метрото в София ще носи името "СК ЦСКА". Първоначално спирката на новостроящата се линия бе приета с името "Шипченски проход", но "червените" фенове излизаха многократно на протести. Затваряйки ключови булеварди в столицата, привържениците на ЦСКА принудиха столичните общинари да преразгледат решението си. Това доведе до прегласуване в Столичния общински съвет по инициатива на Карлос Контрера, Иван Таков и Иван Алексиев. Кметът Васил Терзиев също на няколко пъти се обяви за това спирката да носи името "СК ЦСКА".

Днес дискусиите бяха изключително напрегнати, предаде репортер на Bulgaria ON AIR. В крайна сметка предложението бе прието с 31 гласа "за", 2 гласа "против!" и 2 гласа "въздържал се".

Ами тука е така - честито на всички, можем пак да си пишем из форумите и да се вдигат революции у фейса, докато припоците узурпират цялата държава, а другарката Киселова излиза с фланелка с хазартни символи
Непринуден написа:

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 15 май 2025 14:33

tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:Любопитно е , че го споменаваш Путлерчо. В неговата губерня бяха единствените хора подложени на задължителна ваксинация.

Винаги съм обективен, затова и считам войната в Украйна за фарс с някакви други цели, точно както фарса с грипа, от който се соасиха само другарят Лукашенко и швеците (в някаква степен, но бързо бяха превъзпитани в правата вяра). Ексес морталити в "колективния запад" има по всяко време след грипа - сам можеш да се сетиш защо

Можеш да прочетеш за амишите и ковида. Ако и тогава не ти светне ламбата .......очевидно е за смяна.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 15 май 2025 15:17

CSKA 78 написа:
realno написа:

Със сигурност съм по видим от умрелия ви оригинал. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 15 май 2025 16:47

Колкото повече отидете, толкова по-голям кеф ще ни доставите, когато паднете и гледате от тъпо по-тъпо. Кефих се когато Локо Пловдив ви биха с дузпи на финала и бяхте пак с пръст в гъз, после получих душевен оргазъм, докато ви гледах как се изнизвате тихо тихо от стадиона, докато Мъри и компания празнуваха купата. Сега очаквам трета част на припошкото страдание. Амин!

Върни се в “Левски”