Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

icemanbg33
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот icemanbg33 » 09 апр 2023 13:28

Харесва ли ви как излезе наяве, че Сдружението имат директна изгода от това акциите да бъдат депозирани в клуба. Изглежда Наско Сираков е "пазител" на акциите в буквалния смисъл на думата.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 09 апр 2023 13:31

Сираков ще изговори куп глупости само и само да изкара казаното от Мъри лъжа.
Сега подготвял нещо голямо. Сигурно ще ни изстрелва в друга галактика ала Диксън/Шолак.
Очаквам скоро някое от крупиетата на Палмите да бъде обявен за нов треньор.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

skitnik32
Контакти:

Мнениеот skitnik32 » 09 апр 2023 13:33

koisa написа:Сираков ще изговори куп глупости само и само да изкара казаното от Мъри лъжа.
Сега подготвял нещо голямо. Сигурно ще ни изстрелва в друга галактика ала Диксън/Шолак.

по същата логика Мъри снощи изговори още по-голям куп и още по-големи глупости.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 09 апр 2023 13:33

icemanbg33 написа:"Една година търсихме генерален спонсор. Най-голямата оферта от друга бетинг компания, получихме договор за пет години по един милион на година. Левски е зависим финансово от генералния спонсор, който е дал до този момент над девет милиона. Идеята на организираните фенове е да принудят генералния спонсор да се оттегли от Левски, а аз да остана сам и да депозирам акциите. Никога няма да го направя това. Те трябва да казват цялата истина. Депозирането на акциите в клуба от мен, значи че тези акции губят правото си на глас, а това значи, че така нареченото Сдружение или Тръст започват да ръководят клуба. Ааз ще предам цялата синя общност, ако направя това нещо. Това, че вдигат плакати и хвърлят бомби, не ме притеснява, а е проблем за клуба. Аз война не водя с никого"

https://sportal.bg/news-2023040909510298388

На Сираков не му вярвам и една дума. Вчера Мъри изобщо не каза за никакво оттегляне на генералния спонсор, а каза, че квотата в управителния съвет иска да е 2:1 в полза на клуба, а не в полза на Палмите. Т.е. като се взима решение да е в интерес на клуба а не в интерес на спонсора. Сираков казва че нямало други оферти до сега, но ако се появи какво ще стане? Генералния спонсор в който е и хляба и ножа ще каже - ами ОК, тези дават повече пари, ние се оттегляме. Така ли си ги представяш нещата. Щото аз не.
Между другото много се спекулира че от Сдружението били някакви наркоси. Аз не знам всички в сдружението, но знам че примерно Борето Касабов - журналиста е в него. Така че да се слага знак на равенство между Сдружението и наркосите си е някаква евтина демагогия с определени цели, които са далеч от интересите на клуба.
Ще ми се Сираков да е прав като обяснява как искал да държи отрепките далеч от клуба, но до сега не ми е дал повод да му се доверявам на думите.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 09 апр 2023 13:36

Това, че някой си вярва на единия, а на другия не, не прави автоматично истина или неистина твърденията им. Но в ерата на социалните мрежи, прав е е по крещящият.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 09 апр 2023 13:41

Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, коментира ситуацията в клуба след напускането на треньора Станимир Стоилов. Той разкри причините за уволнението на Ивайло Ивков.

„От два месеца съм му казал за Иво Ивков. Заради крайно неуважително отношение към мен и генералния спонсор. Некомуникативна личност, която отблъсква много хора. Най-малкото, че гледа от различна посока от моята. Излъга пред медиите, че не е канен на срещите в НАП. След като ме познава толкова добре. Кълна се във внучките си, че Palms Bet не са ми поставяли условие Иво Ивков да бъде уволнен. Има този прословут договр за управление. Отпуснали са по този договор 1.9 лева. Да, има вероятност след време да си ги поискат. Имаме договори, по които са платени пари на Левски до юни. Преди време водех преговори с друга компания. С Palms Bet подписахме за 5 години за 20 милиона. До момента са отпуснали 9 милиона. Идеята е да принудят Мило Борисов. Никога няма да оставя акциите. Като говорят истината, трябва да кажат цялата истина. Това е лошо. Това, че вдигат плакати и хвърлят бомби. Нищо ново не са научили и нищо старо не са забравили. Три дни се опитвах да убедя Мъри да остане. Така наречените хора от сдружението се хвърлят да бранят Иво Ивков. Съжалявам, че не съм го уволнил по-рано", каза Сираков пред БНТ.

„Готов съм на абсолютно всичко, за да се върне Мъри. Само не и Ивков да е изпълнителен директор. Той може да бъде само шеф на правния отдел и нищо повече. До пресконференцията му се надявах, че има шанс да размисли. Защо е освободен Петър Ганев? Мъри и тук се заблуждава. Иво Ивков може да го уволни Управителния съвет, а не Надзорния. В Управителния съвет ще има представител на феновете. Колко дълбока е раната след Левски? Възможно най-дълбоката, защото той е емблематичен треньор на Левски.

„Когато влизаш в една материя трябва да си много запознат. Мъри каза една неистина, че клубът бил на печалба миналата година с приходи от 18 милиона и разходи от 12 млн. Левски е на загуба от миналата година, защото има много разходи. Само ДДС е около 3 млн. лв.. Клубът е назад с 1 милион лева. Когато говориш с цифри, не можеш да си играеш така, както аз си играя с внучките“, заяви Сираков.

“12 часа след интервюто няма как да знам кой ще води отбора, но нямаме вариант. Ще го мислим днес, утре и ще го вземем решението. До снощи до пресконференцията все още вярвах, че има някакъв шанс Мъри да размисли. Съжалявам много. Никога не са водени преговори с Генчев или с когото и да е. До снощи имах надежда, че Мъри ще остане

“Аз съм обещал че ще спася Левски и ще съм тук докато това не се случи, а това ще се случи скоро. Ще разберете скоро. Доста сериозни неща подготвяме. Ще разберете скоро", загатна Сираков.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 09 апр 2023 13:44

Serafim написа:"Този прословут договор за управление. Генералният спонсор е отпуснал 1 900 000 лева на клуба, а е фактурирал около 750 000 лева, които никога не е поискал. Има вероятност след време да си ги поиска, но са заявявали, че никога няма да ги поиска"

Ето за това казах, че има изключително много прилики с предишните собственици на клуба и как винаги са оставали висящи пари, дето уж не се искат, ама се водят официално.

Ами който е слушал цялата пресконференция ще го е чул това нещо, но много лаладжии, чули-недочули и дават квалификации.
Мъри си го каза и даде конкретен пример как Хубчев бил казал, че ако вземел 400 хил няма да заведе дело, обаче после като взел парите - получаваме иск за 820 хиляди. Та едно от исканията му са били това да е документирано черно на бяло.
Вероятно и Ивков е настоявал за разни такива неща, но нали Сираков е кучката на Палмите, решил е да го махне за да не им се пречка. Казал го е на Мъри преди 2 месеца, като се е надявал че Мъри няма да си изпълни заканата да си тръгне с Ивков, обаче блъфът му не минава.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 09 апр 2023 13:46

"Ще разберете скоро" :))) Ваш Наско Сираков
Вземи си тръгни!

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 09 апр 2023 13:47

Положителното е, че и Мъри и Наcко cега казват cвоята иcтина, каквато я виждат. Да отчетат грешката, че допуcнаха Ивков да заcтане между тях, човек, който нито има иcтория в "Левски", нито е давал свои пари, но cе е държал като собcтвеник, оказа cе троянcки кон. Палмсбет да обяснят за 10-те процента и дали искат да имат мнозинство в админиcтрацията. При тези уcловия, Мъри може да промени решението cи и вече да не допуcкат външни фактори е емоции да променят плана за развитие на клуба.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 09 апр 2023 13:50

skitnik32 написа:
koisa написа:Сираков ще изговори куп глупости само и само да изкара казаното от Мъри лъжа.

по същата логика Мъри снощи изговори още по-голям куп и още по-големи глупости.

Мъри рядко говори глупости, а лъжи още по-рядко. За разлика от Сираков.
Спомняш ли си какво каза Сираков: Ако Мъри си тръгне, той ще си тръгне преди него. Не виждам да търчи с молбата за напускане към офиса на Палмс бет.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”