CSKA 78 написа:damyanov1963 написа:А Честито, не се офлянквай, трябва да почерпиш! ;)
Ще ти оставя тази чест на теб, ако станете втори! ;) :mrgreen:
Скръндза!
:)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
CSKA 78 написа:damyanov1963 написа:А Честито, не се офлянквай, трябва да почерпиш! ;)
Ще ти оставя тази чест на теб, ако станете втори! ;) :mrgreen:
helic написа:W84me написа:NOMER14 написа:Блатере, остави ги тия - и двата отбора се припознаха един друг.
К'о правим с нашия Спартак? Византийците ликуват, че отива в зоните.
Спартачето е друга бира, всеки иска да се докаже срещу нас. Гледам и сега Берое играят с хъс, настървено. Нищо общо с мача срещу Без Тирето.
би било жалко, ще ме лишат от възможността да гледам любимия Левски на метри от дома ми......................
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:helic написа:W84me написа:NOMER14 написа:Блатере, остави ги тия - и двата отбора се припознаха един друг.
К'о правим с нашия Спартак? Византийците ликуват, че отива в зоните.
Спартачето е друга бира, всеки иска да се докаже срещу нас. Гледам и сега Берое играят с хъс, настървено. Нищо общо с мача срещу Без Тирето.
би било жалко, ще ме лишат от възможността да гледам любимия Левски на метри от дома ми......................
Гатев?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:Предполагам, че си някой, когото познавам, все пак Варна не е голяма ;)
helic написа:tmanolov написа:Предполагам, че си някой, когото познавам, все пак Варна не е голяма ;)
не мисля
триста хиляди души, колко му е, убеден съм че ни знаеш всичките :P
Непринуден написа:
tmanolov написа:helic написа:tmanolov написа:Предполагам, че си някой, когото познавам, все пак Варна не е голяма ;)
не мисля
Ми къ ;) като изключа гагаузите и маляките, плюс дошляците от Шумен, Добрич и селата, я имате 50 000, я не ;)
tmanolov написа:helic написа:tmanolov написа:Предполагам, че си някой, когото познавам, все пак Варна не е голяма ;)
не мисля
Ми къ ;) като изключа гагаузите и маляките, плюс дошляците от Шумен, Добрич и селата, я имате 50 000, я не ;)
damyanov1963 написа:tmanolov написа:helic написа:tmanolov написа:Предполагам, че си някой, когото познавам, все пак Варна не е голяма ;)
не мисля
[offtopic]До сега не съм видял цесекари, или каквито са там вече, с тирета, без тирета, да се заяждат помежду си.
Е, вие си знаете, де![/offtopic]
helic написа:damyanov1963 написа:tmanolov написа:helic написа:tmanolov написа:Предполагам, че си някой, когото познавам, все пак Варна не е голяма ;)
не мисля
[offtopic]До сега не съм видял цесекари, или каквито са там вече, с тирета, без тирета, да се заяждат помежду си.
Е, вие си знаете, де![/offtopic]
това не са заяждания, а дружески бъзици
Непринуден написа:
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 60 госта