Halo написа:Карабельов е бивш играч на Славия. Нещата са му ясни. И двата гола за Латекс са трагикомични. Любопитно ми е какво мислят привържениците на Металик Сопот, днес Ботев.
Не му ли стана неудобно, даже да не се опита да се разтича...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Halo написа:Карабельов е бивш играч на Славия. Нещата са му ясни. И двата гола за Латекс са трагикомични. Любопитно ми е какво мислят привържениците на Металик Сопот, днес Ботев.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
LoveAndPeace написа:tmanolov написа:LoveAndPeace написа:tmanolov написа:LoveAndPeace написа:Про българска матрьошка излязла от задника на товарищ Решетников :lol:
Поне веднъж държа ли ликция и тон на кгб агентката представяща се в България като посланничка на РФ , подобен на тона и лекцията му в онази срамна среща със Зеленски ?
Ами аз отлично си спомням срещата му с руския патриарх -изрично подчерта значението на българските опълченци за освонождението ни и винаги е заемал пробългарски позиции, а не жусуи или копейкини простотии. И за северна фиромия реакцията му е абсолютно адекватна, за разлика от останала измет. И за Крим е адекватен - и оръжие продаваше със служебните си правителства, и не беше ястреб за "до последния украинец", и т.н.
П.С. Ако беше копейка, сега щеше да е на красная площадь или поне да се е срещнал с путлерчо и да го вади от изолация, а най-вече - нямаше да продаде нищо на Украйна, докато управляваше неговия Гълъб - ма на, нищо от това не се случи.
П.П.С. за повярвалата си зелена еуглена е друга тема - много дълга и широка - този човек няма да излезе от ролята си до края
Май забравяш , че го играе "натовски генерал". Копейките си имат един електорален лимит , който и да се насерат не могат да прескочат.
Летеца мисля , се цели и го целят за по-високи резултати.
Според мен малко се бъркат нещата с копейките - има такива, които си реват за матушката и да, те са с лимит, но има и други, на които не им пука за матушката, но не са и фоби спрямо нея (като мен, да речем), както не са и евроскептици, но не сме и жусуи - и ние сме мнозинство. Точно те са таргета на другаря радев и точно те, т.е. ние, не гласуваме. Затова и жусуитата си създавате грешни интерпретации - като мамалигарските жусуита. И после тикток е виновен - ми не, няма алтернатива, но появи ли се, всички жусуита и копейки отиват в кофата за боклук и няма да минат бариерата за влизане
Подобни прогнози отиват в графата "ЦСКА без тире София няма да играе в Европа нарочно" и оставяме на времето да ги докаже/отхвърли и ти да гледаш като Коцето Копейкин новоизбрания румънски президент претендиращ за румънска Добруджа :lol:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
LoveAndPeace написа:Отравяния в Англия , взривени складове в Чехия , взривени складове с жертви български граждани в България.
LoveAndPeace написа:Парили са му ушите на Мунчо докато го обсъждаме и реши да избухне часове по-късно :lol: :lol:
Сигурно е изревнувал от Коцката Копейкин и селфито му от площада на срама.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
vlong написа:Това с еврото пак банките ще са най-големите печеливши
W84me написа:Този мач спокойно може да влезе в топ 10 на уговорките в нашият футбол... :mrgreen:
Потребители, разглеждащи този форум: ananas, helic и 19 госта