Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Eminem » 09 май 2025 20:23

ReBorn1982 написа:
Eminem написа:
helic написа:да не би да е защото Русия е убила за последните 3 години повече християни, отколкото Ислямска държава за цялото си съществуване? :)

Знам ли...като изляза навън, не виждам руската армия, но виждам брадати джихадисти. Кое ли е по-опасно...

Питай го колко атентата е направила Русия в Западна Европа в последните 10 години и колко ислямистите .....

А, тук ми стана интересно.
Сигурно ще кажат - "не ми пука, заслужават си го." "Колелото се върти, отмъщават си"....ала бала. Което е много глупав отговор, защото каквото е там, това ще дойде и тук, при положение, че водим същата мигрантска политика.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 май 2025 20:45

Тия Ботев, горките. Кога ще ги закриват?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 май 2025 20:46

80% от мачовете за прокурор...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 май 2025 20:47

Карабельов десен бек, Минков халф. Ботев измислят нова схема за лягане.

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 09 май 2025 20:49

W84me написа:Тия Ботев, горките. Кога ще ги закриват?

И те пътя го знаят...ще почнат да повтарят някои клубове процеса. Вероятно ще го кръстят Трипознаване.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 09 май 2025 20:49

W84me написа:80% от мачовете за прокурор...

Оплачи се на арменския поп.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 09 май 2025 21:01

Карабельов е бивш играч на Славия. Нещата са му ясни. И двата гола за Латекс са трагикомични. Любопитно ми е какво мислят привържениците на Металик Сопот, днес Ботев.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 09 май 2025 21:15

Eminem написа:
LoveAndPeace написа:Луд :lol: :lol: В България десетократно повече жени (и деца) загубиха живота си от мъжете им (БЪЛГАРИ) , от колкото от мигранти били те ислямисти или не ислямисти.
В София има повече жертви на нападения от тия новите 18 годишни уона би генгста мърши на мама и тате (българчета) от колкото на мигранти били те ислямисти или не ислямисти.
Колкото за несгодите на западняците ............местя си го от единия в другия крачол.

Миналата година, едно от нашите министерства излезе с публикация във фейсбук, да се хвали колко малко престъпления извършвали чужденците. Само, че на тъпаците не им стигна акъла да се сетят, че ако разделят броят престъпления, на това колко са, излиза че процентът на чуждестранна престъпност става много голям.
Та, първо - отчиташ ли бройката на едните и на другите? Колкото повече ще стават, толкова повече престъпления ще стават. Това ясно се вижда в Европа.

Второ, чу ли, че през юли 2024г. арабин нападна 14 годишно момиче, с цел изнасилване? Слава Богу, НЕуспешно. Момичето се "отърва" само с няколко юмрука в главата.

Сигурен съм, че НЕ си го чул, защото НИКОЯ тв НЕ го съобщи.

Оттук нататък, сам се сещай колко ти е изкривена статистиката. За едното ти проглушават ушите, за другото мълчание!

НЕ показват и изказванията на българи, живеещи сред тях, какво трябва да търпят всеки ден.

Свободен си да се страхуваш от всичко което решиш.
Марк Твен е казал - Слуховете за моята смърт са силно преувеличени.
Та и ти така.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 09 май 2025 21:18

Eminem написа:
ReBorn1982 написа:
Eminem написа:
helic написа:да не би да е защото Русия е убила за последните 3 години повече християни, отколкото Ислямска държава за цялото си съществуване? :)

Знам ли...като изляза навън, не виждам руската армия, но виждам брадати джихадисти. Кое ли е по-опасно...

Питай го колко атентата е направила Русия в Западна Европа в последните 10 години и колко ислямистите .....

А, тук ми стана интересно.
Сигурно ще кажат - "не ми пука, заслужават си го." "Колелото се върти, отмъщават си"....ала бала. Което е много глупав отговор, защото каквото е там, това ще дойде и тук, при положение, че водим същата мигрантска политика.

Отравяния в Англия , взривени складове в Чехия , взривени складове с жертви български граждани в България.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 май 2025 21:23

LoveAndPeace написа:Свободен си да се страхуваш от всичко което решиш.
Марк Твен е казал - Слуховете за моята смърт са силно преувеличени.
Та и ти така.

Аз за себе си, грам не се страхувам.
А щом народът е решил да повтори историята, така да бъде. Но този път ще е завинаги.

Върни се в “Левски”