Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Eminem » 28 апр 2025 22:16

LoveAndPeace написа:
damyanov1963 написа:Аз до сега не видях в Европа да се правят протести срещу убийците врязващи се с коли в тълпите.
И да се търси сметка на прокуратурата и правосъдието им.
Иначе - Да, феновете им спокойно си пътуват и пият бирата заедно.

Дам , както и аз не съм видял/чул западна прокуратура да освободи/пусне под домашен арест някой от тези престъпници. Още по-малко съм видял/чул събиращите доказателства целенасочено да подкопават чрез бездействия или нарочни процесуални грешки.
С две думи - Не протестираш за нещо което по презумция очакваш да получиш.

Мда, колко е готино да си отвориш вратата за терористи да избиват и изнасилват населението ти, а пък ти после си ги вкарвай в затвора. Какъв е проблема, нали?
Ама май не стоят много дълго в затвора. Един изнасилвач го пуснаха след 4 години и твоите събратя по идеология казват, че има права и не могат да го екстрадират. И сега може спокойно да продължи с дейността си.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 28 апр 2025 23:24

Цял раздел за политика не ви ли стига ми и тук буквално дрискате за същата.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 29 апр 2025 02:28

1914.1902 написа:Изображение

Изображение

Тази и аз бих я изпращял
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 29 апр 2025 08:02

Изображение

Изображение

Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 29 апр 2025 10:12

Ако Григорий бие днес, за утре очаквам снимки на Ейса Гонзалес :mrgreen:
Квото и да си говорим, колкото и да ми е криво, че имат някакви драми с БФТенис, Григорий е най-големият ни спортист в последните поне 20 години. И отгоре на всичко еве само от екстра качествено нагоре (изключая онзи змей Серината) - респект!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 29 апр 2025 11:20

bubka написа:
LoveAndPeace написа:Тук логичен е въпроса - Какво ще направи България , ако турско говорящи въоражени мъже нахлуят до Първомай и Бургас ??

България е направила максималното, което може да се направи - третира с уважение турското си население и им предоставя всички възможни права и свободи (доколкото изобщо може да говорим за наличието на каквато и да е било държавност у нас, което е отделен въпрос). Точно затова да нахлуят въоражени турско говорящи мъже е много малко вероятно в близък, а и в по далечен план. Защото въпросът не е какво ще направиш, когато нещата се случат, а какво ще направиш като превенция.
Точно там е разликата с Украйна - те не само не осъзнаваха до какво може да доведат действията им, ами направо катализираха и торпилираха събитията от 2022-ра, разбира се в огромна част заблудени от фалшивата сигурност (и бих казал целенасочена заблуда), която им даде ляволибералното крило на управляващата демократическа партия в САЩ, че ще ги "пази" и Русия "няма да посмее".

Как точно украинската анти-руска политика кореспондира с 49те процента на Янукович през 2010та ??

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 29 апр 2025 11:23

Eminem написа:
LoveAndPeace написа:
damyanov1963 написа:Аз до сега не видях в Европа да се правят протести срещу убийците врязващи се с коли в тълпите.
И да се търси сметка на прокуратурата и правосъдието им.
Иначе - Да, феновете им спокойно си пътуват и пият бирата заедно.

Дам , както и аз не съм видял/чул западна прокуратура да освободи/пусне под домашен арест някой от тези престъпници. Още по-малко съм видял/чул събиращите доказателства целенасочено да подкопават чрез бездействия или нарочни процесуални грешки.
С две думи - Не протестираш за нещо което по презумция очакваш да получиш.

Мда, колко е готино да си отвориш вратата за терористи да избиват и изнасилват населението ти, а пък ти после си ги вкарвай в затвора. Какъв е проблема, нали?
Ама май не стоят много дълго в затвора. Един изнасилвач го пуснаха след 4 години и твоите събратя по идеология казват, че има права и не могат да го екстрадират. И сега може спокойно да продължи с дейността си.

Че в България да не получават 20 години каторга изнасилвачите ? И каква точно е разликата за жертвата от каква националност е нападателя й ?
"Помощ , помощ , аааааа бял ли си , хубаво давай да се свърши."

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 29 апр 2025 11:38

tmanolov написа:Ако Григорий бие днес, за утре очаквам снимки на Ейса Гонзалес :mrgreen:
Квото и да си говорим, колкото и да ми е криво, че имат някакви драми с БФТенис, Григорий е най-големият ни спортист в последните поне 20 години. И отгоре на всичко еве само от екстра качествено нагоре (изключая онзи змей Серината) - респект!

Дали не го е вързала в гаража, за да го пръска с маркуча всяка сутрин?

Изображение
Do Something Different!

На линия
ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 29 апр 2025 14:12

tmanolov написа:Ако Григорий бие днес, за утре очаквам снимки на Ейса Гонзалес :mrgreen:

Дано да са без фотошоп поне .... ама надали .... втората снимка (над твоя пост) е просто потрес ....

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 29 апр 2025 16:34

LoveAndPeace написа:Че в България да не получават 20 години каторга изнасилвачите ? И каква точно е разликата за жертвата от каква националност е нападателя й ?
"Помощ , помощ , аааааа бял ли си , хубаво давай да се свърши."

Десетки хиляди жертви(плюс съсипаните семейства и изнасилените. Всъщност са много повече - само в Англия са изнасилени над 250 000 жени за 25г. и то само от пакистанци. Не броим от другите чужди етноси. И това е официална информация) в Европа, сега нямаше да са жертви, ако не беше малоумната ви политика, на вас, ненормалните либерали!

Каквито и проблеми да имаш в своята държава - НЕ вкарваш и НЕ си внасяш допълнително още убийци и изнасилвачи! Никой нормален няма да го направи, но вие либералите сте НЕнормални!

Върни се в “Левски”