Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Kotooshu » 13 мар 2023 18:26

Ивков разкри, че е преговарял с бившия панамски клуб на Кордоба, тъй като му се дължи 25% от бъдещ трансфер на защитника и те са били склонни да намалят процента.

Това е като приказките на Наско за НАП и Кордоба:DDDD
Кой е подписал договор за 25% да се дават на панамците?

Технически Сирака е прав, но пък онези удариха днес здраво и доста хора от сляпа омраза към гъзо ще дадат клуба на наркосите.
Ще преживеем и Насо и гадните Палми, ама тирето е непрежалимо!

И в крайна сметка нека да излезе този и Мъри и да заявят открито, че искат да се махне Насо, а те ще стабилизират клуба!!!
От Ивков се разбра, че стратегията им е като на Наско, никаква за стабилизирането на клуба , до вчера плюха и вдигаха тъпотии срещу палмите, а днес се оказа, че с тях ще управляват.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 мар 2023 18:27

corazonazul написа:
tmanolov написа:
vlong написа:А това ,че собственикът е приятел на Путин дали не е от значение?
Може да е в някакъв забранителен списък.

Съшият е под санкции от САЩ от 2014, не е от вчера и кво? И шиши е под магнитски и шибан олигарх, но взехме половин Милка от него и даже благодарихме! Ай сиктир ит фарисейщини от г.з., пробващ се да оправдае собствената си импотентност. Отделно, имаше оферти и от датски, и от американски отбор - шибан лузър и г.з!

Дарение от "Интръст" ЕАД (05.2020) https://www.mediapool.bg/pod-zaplaha-ot ... 07569.html
Санкции по закона "Магнитски" (06.2021)
Интересно е как държавата е плащала заплатата на депутата ДП...

Кога точно сме благодарили на ДП? Благодаря.

На сайта ли да го търся, или си доволен и на препечатка - https://m.offnews.bg/news/Futbol_18793/ ... 29000.html
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 мар 2023 18:28

Предвидената за 14 март 2023 г. по инициатива на Станимир Стоилов пресконференция, временно се отлага по желание на старши треньора на представителния отбор на „ПФК Левски“.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 мар 2023 18:31

koisa написа:
W84me написа:Давам 20 милиона за Кордоба, да се предаде на Сираков!

20 млн. в Камбоджански риел ли?

В Ирански риал.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 13 мар 2023 18:31

Само в този форум се нервирахме, че с парите на кордобича и Краев ще платим сериозна сума на НАП.
Ама Мъри разправяше, че при евентуални продажби може да се плаща ФРЗ за една година, то никой не спомена НАП.
Пак от думите на Мъри, решението да не се продава го били взели заедно заради очакваната сделка, другото е милиционерщина от много ниско ниво и един тъп гъз!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

skitnik32
Контакти:

Мнениеот skitnik32 » 13 мар 2023 18:42

Пичове, фен съм на Сираков толкова, колкото и на Мъри, Гиби, Ники Илиев и всеки доставял ми радост в поне 45-годишния ми съзнателен левскарски живот. Казвам това за да е ясно, че нямам някакъв особен фетиш към настоящия владелец на акциите.
Абе хора, тая атака по Сираков ма много мирише бе. Мислете хора. Любимия ни клуб е заложен на карта. ( имам си една версиика: Тиквун изгуби клуба покрай историята с ВБ. Дали сега не се опитва да си го върне чрез ИИ и разни уж фенски фракциики?)

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 13 мар 2023 18:48

На Левски му трябват пари. Майната им на някакви играчи. Направили няколко пробива и голове и голямата работа.Те идват и си отиват. Клубът остава. Така че трябваше да се продава. И не само тези двамата. И Уелтън и Роналдо трябваше да се трансферират ако има оферти що годе нормални. Мисля за Марин имаше нещо преди 1 година. За какво е тук. За резерва ли. Аз предпочитам 2 поредни години да завършим 9-10 място отколкото запори и агония. Синята ми тениска няма да стане лилава в този период.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 13 мар 2023 18:55

skitnik32 написа:Пичове, фен съм на Сираков толкова, колкото и на Мъри, Гиби, Ники Илиев и всеки доставял ми радост в поне 45-годишния ми съзнателен левскарски живот. Казвам това за да е ясно, че нямам някакъв особен фетиш към настоящия владелец на акциите.
Абе хора, тая атака по Сираков ма много мирише бе. Мислете хора. Любимия ни клуб е заложен на карта. ( имам си една версиика: Тиквун изгуби клуба покрай историята с ВБ. Дали сега не се опитва да си го върне чрез ИИ и разни уж фенски фракциики?)

Че има атака към Сираков е повече от ясно... Само, че тя идва след доста негови провали, грешки и неспазени думи.
За мен отношенията на хората в ръководството са непоправимо скъсани и някой ще трябва да си тръгне. Дали ще е Ивков или Сираков не знам, но е неизбежно като гледам как се дълбае все повече дъното.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 13 мар 2023 18:58

За парите на д.п. дето Манолов все ги натяква,ако не ги бяхме взели от три години щяхме да сме с тере,ножът вече режеше кокала.
Както обича да казва,че без Мъри Левски вече нямало да го има,така щеше да стане и тогава
САМО ЛЕВСКИ!

corazonazul
Контакти:

Мнениеот corazonazul » 13 мар 2023 19:01

tmanolov написа:
corazonazul написа:
tmanolov написа:
vlong написа:А това ,че собственикът е приятел на Путин дали не е от значение?
Може да е в някакъв забранителен списък.

Съшият е под санкции от САЩ от 2014, не е от вчера и кво? И шиши е под магнитски и шибан олигарх, но взехме половин Милка от него и даже благодарихме! Ай сиктир ит фарисейщини от г.з., пробващ се да оправдае собствената си импотентност. Отделно, имаше оферти и от датски, и от американски отбор - шибан лузър и г.з!

Дарение от "Интръст" ЕАД (05.2020) https://www.mediapool.bg/pod-zaplaha-ot ... 07569.html
Санкции по закона "Магнитски" (06.2021)
Интересно е как държавата е плащала заплатата на депутата ДП...

Кога точно сме благодарили на ДП? Благодаря.

На сайта ли да го търся, или си доволен и на препечатка - https://m.offnews.bg/news/Futbol_18793/ ... 29000.html

За мен това не е персонална благодарност, ако изобщо се включва такава за дарението повод за прессъобщението, а не е просто допълнение. Навярно и нарочно е така написано, пък и имаше вероятност да бъде отхвърлено (за съжаление, остана си вероятност).

Върни се в “Левски”