Левски: Трансферна зима

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима

Мнениеот metodito » 13 яну 2020 08:58

[offtopic]Оф, шефе, ела си прибери верисиите...[/offtopic]

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 13 яну 2020 09:32

Много надежди се възлагат на този холандец, но ще видим какво ще покаже. Идва от държава известна с много добрата си работа в младежките школи, Робърта е типичен пример. Дано покаже най-доброто от себе си.

P_Panov
Контакти:

Мнениеот P_Panov » 13 яну 2020 09:49

Дано наистина е читав холандецът и бързо се аклиматизира.
Че и за Мазурек възлагахме големи надежди, а за сега не ги е оправдал...
Дано ме опровергае през пролетта 8-)

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 13 яну 2020 10:15

Няма хеит сега. чака се първа загуба и тогава почвам
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 13 яну 2020 12:13

sinfen14 написа:Шийте вените! Хейта от последните два дена се оказа безсмислен. И да, хейт е, понеже тук няма абсолютно никакъв толеранс за нищо. И Хубчев не е казал, че до два дена ще дойдат нови. Каза - "Надявам се до 2 дена да има развитие". Има известна разлика, нали? ;)

ПС: Така като гледам - ултра непрофесионалното ни ръководство( не твърдя, че е най-великото!) ще успее да завърши селекцията ни навреме. Преди всички останали.

Няма да е лошо да научите какво е хейт, какво е тролене, какво е мрънкане, че много бъркате нещата и всяко нещо, което не ви допадата го оприличавата на горните три неща.

Че то Хубчев може да излезе и да каже: Надявам се до 2035г. да станем шампиони. Тоест разбирай до 2035г. никой няма право да отправи критика или да каже нещо иначе е хейтър. :lol:

П.С. Не знаех, че имало състезание кой отбор първи ще си завърши селекцията... Аз все си мисля, че целта на селекцията е, да е качествена и да е готова за първата тренировка, която беше на 9-ти.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 13 яну 2020 12:45

До тук добре, в случей че найстина сме взели холандеца. Все още няма лев бек!!!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 13 яну 2020 14:08

Понеже няколко човека тук постоянно обясняват как сме погасявали дългове ....имена да не пиша , те знаят кой са !
Чистосърдечно ви моля , да ми обясните кои дългове се погасяват и изобщо колко са ни дълговете и към кои .... и не на последно място , ако се погасяват дългове с какви пари се погасяват , защото последните години постоянно погасяваме дългове и след всеки парашутист .... оооо , чудо - дълговете се увеличават !!!
Благодаря предварително .

Още един въпрос към запознатите .
ПК , тиражираше че ще се направи скаутско звено ... някой знае ли имената на това "звено", и за тази 1 година каква работа са свършили .
Не дай си боже да е поредната провалена селекция , най накрая трябва да се търси и персонална отговорност .... както и ако всичко е ТОП , да знаем кои да похвалим !

п.п.Много се говори и за терените , само адмирации разбира се , НО ..... при положение че , треньорите на децата са ни кръгла 0 (с малки изключения като З.Сираков) , много ми е чудно дали се пращат млади специалисти на обучение в чужбина или да се привлекат чуждестранни треньори , за който да се "лепнат" млади бг тренери !
Лично аз бих предпочел , вместо да се дават луди пари за някоя "звезда" .... да се привлекат чужди детско-юношески специалисти на всеки набор .
Млади талантливи деца има .... няма кой да ги развива !!!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 13 яну 2020 14:09

Хайде честито

https://levski.bg/news/details/177454
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 13 яну 2020 14:13

Kotooshu написа:Понеже няколко човека тук постоянно обясняват как сме погасявали дългове ....имена да не пиша , те знаят кой са !
Чистосърдечно ви моля , да ми обясните кои дългове се погасяват и изобщо колко са ни дълговете и към кои .... и не на последно място , ако се погасяват дългове с какви пари се погасяват , защото последните години постоянно погасяваме дългове и след всеки парашутист .... оооо , чудо - дълговете се увеличават !!!
Благодаря предварително .

Още един въпрос към запознатите .
ПК , тиражираше че ще се направи скаутско звено ... някой знае ли имената на това "звено", и за тази 1 година каква работа са свършили .
Не дай си боже да е поредната провалена селекция , най накрая трябва да се търси и персонална отговорност .... както и ако всичко е ТОП , да знаем кои да похвалим !

п.п.Много се говори и за терените , само адмирации разбира се , НО ..... при положение че , треньорите на децата са ни кръгла 0 (с малки изключения като З.Сираков) , много ми е чудно дали се пращат млади специалисти на обучение в чужбина или да се привлекат чуждестранни треньори , за който да се "лепнат" млади бг тренери !
Лично аз бих предпочел , вместо да се дават луди пари за някоя "звезда" .... да се привлекат чужди детско-юношески специалисти на всеки набор .
Млади талантливи деца има .... няма кой да ги развива !!!

Ще ти отговоря САМО за ДЮШ
Тъй като имам честта един от синовете ми да е твърд титуляр в представителния отбор за възрастта си, ти гарантирам, че стила на работа там се промени драстично в последните 6 - 7 месеца!
Изчакаха края на годината за да се запознаят със ситуацията, поставиха цели на треньорите и не са спрели да търсят развитие, както на наставниците, така и на децата.
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 13 яну 2020 14:16

Честит и успех със синята фланелка...

П.С. Поне вече няма да пишат за него през час... ;)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”