NOTLoveAndPeace написа:tmanolov написа:Напротив, много съм си обективен даже - от 1994 есента ми е такова мнението - шибан г.з. В случая ти не си обективен - г.з. е хазартна личност, която явно е в графата донори - в смисъл, че на покер е от онези шматки с претенции, които накрая винаги завършват с гол г.з, щото са големи играчи.
И не, не е само до сделките, които явно са провалени еднолично от него и в момента се чуди как да лъже, ама понеже е и тъп, като всички от Златното поколение, та се омазва до безкрай! Да напомням ли едно и също - че е миндилът (носната кърпичка) на БХ с акциите, че осра ситуацията с Насрания и Киселяка, че беше единственият идиот, който повярва на бай Дик, че осра ситуацията със заявяването само на Герена в ЕКТ, че е Шолак го лъга до последно и т.н. За сметка на това си пуши пури, не е дал и лев за клуба (това дарение от уж 60 бона го няма отразено никъде), но пък за сметка на това седи безплатно в скайбокса на президента и се прави на фактор. Ай сиктир от подобни фактори!
П.С. Триенето на мнения и банването на никове не е готино нещо, особено сред левскари - не знам какви са причините, но не това е решението в такива случаи, обаче аз не съм модератор все пак.
През пръсти ги караш обвиненията.
Тръгнаха си към две дузини играчи. За всички без претенции към Левски - Сираков няма нищо общо. За двамата с претенции към Левски - Сираков е виновен. (Аз продължавам да съм убеден , че не е имало човек в Левски или България , който да е можел да се разбере с онзи селянин от Гложене с немски паспорт)
За Герена си мисля , че вече съм го писал , но ще го повторя. Проблема идва от ПАОК , държали са на тренировката която им се полага по правилник от УЕФА НА терена на който ще се играе , В часа в който ще се играе........а тогава на Васил Левски има мач.
Хора на Шолак до последно са гарантирали на всички , включително и пред НАП , че ахаааа и сделката е готова.
След всичко написано , обаче и аз съм на мнение , че ако на везните е - Или Сираков или Мъри и Ивков ......аз също клоня към Мъри и Ивков , но с тях върви и комплект една сюрия пиявици.
Отзад напред - аз за Ивков съм ту партс - хич не е ми е безапелационна личност и да, една сюрия пиявици вървят с него, но пред г.з. - абе, не е много база за сравнение
За ПАОК - заявява се през март, ама нашите (тук и Ивков има вина) заявиха само Герена за първите кръгове, а БотевЪ само Националния. Е, при това положение, особено като всички бяха домакини, много ясно, че БотевЪ ще играе на националния, а ние на Герена. Ако бяхме заявили само Националния, щяхме да си играем ние там, щото сме носители на купата и имаме предимство шред БотевЪ, а те да си играят където си искат. Та не маляките са ни били проблемът, а нашите идиоти, които не очаквали подобен интерес. Срещу Хамрун, когато отново можеха да играят на националния (БотевЪ вече бяха отпаднали), пак не го направиха, щото са много умни...
За играчите - странно, как това (тръгването на играчи по взаимно съгласие) съвпадна с идването на Ивков и Мъри? Да сравним ли селекцията на т. нар. Вълк и тази на Мъри година по-късно при цена и на двете 0 лева? Дали биха могли да се разберат с Киселяка - не знам, но със сигурност, ако го уволниш и изхвърлиш като мръсно псе, няма как после да очакваш от него сговорчивост. А кой го изхвърли? И с кого го смени? Отделно, Киселяка си тръгна мирно и тихо от Берое година по-късно...
Колкото до Шолак - ми то беше с много ясна червена светлинка, като се появи Спас Краката в сделката. Отделно, аз следя и нашата борса (това на Номер14) и там Шолак по същия начин осра една сделка с Телелинк бизнес сървисис за около 200-250 милиона в последната минута, след дю дилиджанс и т.н., горе-долу година преди нашата осрана сделка. Аз оттам едва излязох на печалба (минимална), а акцията се срина почти двойно - от 17 на 9 лева, а се чакаше цена над 20. Та всеки среднограмотен може да ги провери тези неща, особено след като си го ял веднъж на бай Дики, ама някои не се научават и 50 пъти да настъпят една и съща мотика