Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

NOTLoveAndPeace
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот NOTLoveAndPeace » 13 мар 2023 15:02

tmanolov написа:
NOTLoveAndPeace написа:Някой си играе на webСталин :)
Есть человек - есть проблема. Нет человека - нет проблемы
Изключително жалкото е , че идва от човек ужлевскар. Казвам уж , защото няма как да си хем левскар , хем да имаш подобен мироглед.

Сега пък какво е станало?

Аз пак предлагам - излиза Мъри и казва на кого и колко има доверие и приключваме с глупостите. Все пак, като изключим 2-3 олиго.., а такова индивида, всички останали сме зад Мъри, без значение дали имаме или нямаме симпатии към г.з. или наркосите (аз нямам симпатиЙ и към двете групи - ясно защо). Защото тази война в момента е безсмислена - очеизвадно е, че г.з. не става, също както е очеизвадно и че наркосите не са алтернатива. И въпреки това следва да се заровят томахавките и да се върви напред - нас все още ни има само заради привържениците и Мъри, останалото е леш.

Отново да подчертая, че видях светъл лъч - Палмсбет вече не са кокоските, а генералния спонсор, така че, надявам се, краят на тази сага е близо!

Трият го LoveAndPeace , да го трият .....той е пендел , а аз не съм. Затова съм написал - NOT LoveAndPeace :))
Конкретно ти не си обективен когато става въпрос за Сираков.
Големият им коз в момента срещу него е - Защо не продал този или онзи.
Ако бяха продадени обаче и бяхме почнали с резултатите които почнахме , сега щеше да е абсолютно същото но на обратно - Защо Сираков продаде Х и Y и виждате ли как саботира Мъри.
Всеки един от тримата има своите плюсове и минуси , но поне мое лично мнение е , че единствен Ивков го играе като да си защитава наранената селска чест.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 мар 2023 15:20

NOTLoveAndPeace написа:
tmanolov написа:
NOTLoveAndPeace написа:Някой си играе на webСталин :)
Есть человек - есть проблема. Нет человека - нет проблемы
Изключително жалкото е , че идва от човек ужлевскар. Казвам уж , защото няма как да си хем левскар , хем да имаш подобен мироглед.

Сега пък какво е станало?

Аз пак предлагам - излиза Мъри и казва на кого и колко има доверие и приключваме с глупостите. Все пак, като изключим 2-3 олиго.., а такова индивида, всички останали сме зад Мъри, без значение дали имаме или нямаме симпатии към г.з. или наркосите (аз нямам симпатиЙ и към двете групи - ясно защо). Защото тази война в момента е безсмислена - очеизвадно е, че г.з. не става, също както е очеизвадно и че наркосите не са алтернатива. И въпреки това следва да се заровят томахавките и да се върви напред - нас все още ни има само заради привържениците и Мъри, останалото е леш.

Отново да подчертая, че видях светъл лъч - Палмсбет вече не са кокоските, а генералния спонсор, така че, надявам се, краят на тази сага е близо!

Трият го LoveAndPeace , да го трият .....той е пендел , а аз не съм. Затова съм написал - NOT LoveAndPeace :))
Конкретно ти не си обективен когато става въпрос за Сираков.
Големият им коз в момента срещу него е - Защо не продал този или онзи.
Ако бяха продадени обаче и бяхме почнали с резултатите които почнахме , сега щеше да е абсолютно същото но на обратно - Защо Сираков продаде Х и Y и виждате ли как саботира Мъри.
Всеки един от тримата има своите плюсове и минуси , но поне мое лично мнение е , че единствен Ивков го играе като да си защитава наранената селска чест.

Напротив, много съм си обективен даже - от 1994 есента ми е такова мнението - шибан г.з. В случая ти не си обективен - г.з. е хазартна личност, която явно е в графата донори - в смисъл, че на покер е от онези шматки с претенции, които накрая винаги завършват с гол г.з, щото са големи играчи.

И не, не е само до сделките, които явно са провалени еднолично от него и в момента се чуди как да лъже, ама понеже е и тъп, като всички от Златното поколение, та се омазва до безкрай! Да напомням ли едно и също - че е миндилът (носната кърпичка) на БХ с акциите, че осра ситуацията с Насрания и Киселяка, че беше единственият идиот, който повярва на бай Дик, че осра ситуацията със заявяването само на Герена в ЕКТ, че е Шолак го лъга до последно и т.н. За сметка на това си пуши пури, не е дал и лев за клуба (това дарение от уж 60 бона го няма отразено никъде), но пък за сметка на това седи безплатно в скайбокса на президента и се прави на фактор. Ай сиктир от подобни фактори!

П.С. Триенето на мнения и банването на никове не е готино нещо, особено сред левскари - не знам какви са причините, но не това е решението в такива случаи, обаче аз не съм модератор все пак.
Последна промяна от tmanolov на 13 мар 2023 15:21, променено общо 1 път.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 13 мар 2023 15:21

Защо не излезеха днес Мъри и Ивков, а и Борето заедно с тези и да искат властта ?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 мар 2023 15:22

Kotooshu написа:Защо не излезеха днес Мъри и Ивков, а и Борето заедно с тези и да искат властта ?

Що Мъри не иска да излезе с г.з. на пресконференция, а с него ходи само онази калинка от Палмите? Всички се крият зад Мъри
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 мар 2023 15:26

Акции, такции!
Колко от вас притежават акции или са купували и продавали акции? Колко са спечелили от тях? Щото мен са ме връхлетявали бонови приватизации и ремедета. В труден момент се увеличаваше капитала, подставени лица вадеха отнякъде нетехни пари и др.под. игрички...

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 13 мар 2023 15:28

Ударниците на Таки днес казаха само едно правилно нещо - трябва да излезе истината. Всичко друго е въздух под налягане. Колкото по-далеч от Герена, толкова по - добре
110 години любов!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 мар 2023 15:31

tmanolov написа:
Kotooshu написа:Защо не излезеха днес Мъри и Ивков, а и Борето заедно с тези и да искат властта ?

Що Мъри не иска да излезе с Н.С. на пресконференция, а с него ходи само онази калинка от Палмите? Всички се крият зад Мъри

Мърито си има професия, а тя е да селекционира и тренира отбора.
От друга страна Мъри е разочарован, че трудът му не се е материализирал. Купата е по-скоро духовна победа. Всички се надявахме и продължаваме да се надяваме Мъри да взема анонимници и да ги продаваме с цел капитализиране на труда му. От една-две провалени или отложени сделки не трябва да се правят трагедии.

NOTLoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот NOTLoveAndPeace » 13 мар 2023 15:37

tmanolov написа:Напротив, много съм си обективен даже - от 1994 есента ми е такова мнението - шибан г.з. В случая ти не си обективен - г.з. е хазартна личност, която явно е в графата донори - в смисъл, че на покер е от онези шматки с претенции, които накрая винаги завършват с гол г.з, щото са големи играчи.

И не, не е само до сделките, които явно са провалени еднолично от него и в момента се чуди как да лъже, ама понеже е и тъп, като всички от Златното поколение, та се омазва до безкрай! Да напомням ли едно и също - че е миндилът (носната кърпичка) на БХ с акциите, че осра ситуацията с Насрания и Киселяка, че беше единственият идиот, който повярва на бай Дик, че осра ситуацията със заявяването само на Герена в ЕКТ, че е Шолак го лъга до последно и т.н. За сметка на това си пуши пури, не е дал и лев за клуба (това дарение от уж 60 бона го няма отразено никъде), но пък за сметка на това седи безплатно в скайбокса на президента и се прави на фактор. Ай сиктир от подобни фактори!

П.С. Триенето на мнения и банването на никове не е готино нещо, особено сред левскари - не знам какви са причините, но не това е решението в такива случаи, обаче аз не съм модератор все пак.

През пръсти ги караш обвиненията.
Тръгнаха си към две дузини играчи. За всички без претенции към Левски - Сираков няма нищо общо. За двамата с претенции към Левски - Сираков е виновен. (Аз продължавам да съм убеден , че не е имало човек в Левски или България , който да е можел да се разбере с онзи селянин от Гложене с немски паспорт)
За Герена си мисля , че вече съм го писал , но ще го повторя. Проблема идва от ПАОК , държали са на тренировката която им се полага по правилник от УЕФА НА терена на който ще се играе , В часа в който ще се играе........а тогава на Васил Левски има мач.
Хора на Шолак до последно са гарантирали на всички , включително и пред НАП , че ахаааа и сделката е готова.
След всичко написано , обаче и аз съм на мнение , че ако на везните е - Или Сираков или Мъри и Ивков ......аз също клоня към Мъри и Ивков , но с тях върви и комплект една сюрия пиявици.
Последна промяна от NOTLoveAndPeace на 13 мар 2023 15:38, променено общо 1 път.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 мар 2023 15:38

NOMER14 написа:Акции, такции!
Колко от вас притежават акции или са купували и продавали акции? Колко са спечелили от тях? Щото мен са ме връхлетявали бонови приватизации и ремедета. В труден момент се увеличаваше капитала, подставени лица вадеха отнякъде нетехни пари и др.под. игрички...

аз, и то съм превъртял милиони :) Сигурно повече от сегашния капитал на Левски, та мога да кажа, че разбирам и то доста, че е и нелоши пари съм правил (и доста загуби - според зависи). Винаги обаче съм си носил последствията - и за печалбите, и за загубите. А понеже част от акциите са за децата ми - съответно съм покривал загубите им, за да имат само печалби с техните си пари (които пак са мои де, но това е друга тема). Та нашият Апостол какво е казал - ако спечеля, печеля за цял народ, ако загубя, губя само себе си. Е, сравни го с нашия г.з - май не е много готино сравнение нали - ако спечеля, ще е шото съм Наско, ако загубя, феновете ще компенсират, щото съм Наско....
Непринуден написа:

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 мар 2023 15:51

NOTLoveAndPeace написа:
tmanolov написа:Напротив, много съм си обективен даже - от 1994 есента ми е такова мнението - шибан г.з. В случая ти не си обективен - г.з. е хазартна личност, която явно е в графата донори - в смисъл, че на покер е от онези шматки с претенции, които накрая винаги завършват с гол г.з, щото са големи играчи.

През пръсти ги караш обвиненията.
Тръгнаха си към две дузини играчи. За всички без претенции към Левски - Сираков няма нищо общо. За двамата с претенции към Левски - Сираков е виновен. (Аз продължавам да съм убеден , че не е имало човек в Левски или България , който да е можел да се разбере с онзи селянин от Гложене с немски паспорт)
За Герена си мисля , че вече съм го писал , но ще го повторя. Проблема идва от ПАОК , държали са на тренировката която им се полага по правилник от УЕФА НА терена на който ще се играе , В часа в който ще се играе........а тогава на Васил Левски има мач.
Хора на Шолак до последно са гарантирали на всички , включително и пред НАП , че ахаааа и сделката е готова.
След всичко написано , обаче и аз съм на мнение , че ако на везните е - Или Сираков или Мъри и Ивков ......аз също клоня към Мъри и Ивков , но с тях върви и комплект една сюрия пиявици.

Отзад напред - аз за Ивков съм ту партс - хич не е ми е безапелационна личност и да, една сюрия пиявици вървят с него, но пред г.з. - абе, не е много база за сравнение

За ПАОК - заявява се през март, ама нашите (тук и Ивков има вина) заявиха само Герена за първите кръгове, а БотевЪ само Националния. Е, при това положение, особено като всички бяха домакини, много ясно, че БотевЪ ще играе на националния, а ние на Герена. Ако бяхме заявили само Националния, щяхме да си играем ние там, щото сме носители на купата и имаме предимство шред БотевЪ, а те да си играят където си искат. Та не маляките са ни били проблемът, а нашите идиоти, които не очаквали подобен интерес. Срещу Хамрун, когато отново можеха да играят на националния (БотевЪ вече бяха отпаднали), пак не го направиха, щото са много умни...

За играчите - странно, как това (тръгването на играчи по взаимно съгласие) съвпадна с идването на Ивков и Мъри? Да сравним ли селекцията на т. нар. Вълк и тази на Мъри година по-късно при цена и на двете 0 лева? Дали биха могли да се разберат с Киселяка - не знам, но със сигурност, ако го уволниш и изхвърлиш като мръсно псе, няма как после да очакваш от него сговорчивост. А кой го изхвърли? И с кого го смени? Отделно, Киселяка си тръгна мирно и тихо от Берое година по-късно...

Колкото до Шолак - ми то беше с много ясна червена светлинка, като се появи Спас Краката в сделката. Отделно, аз следя и нашата борса (това на Номер14) и там Шолак по същия начин осра една сделка с Телелинк бизнес сървисис за около 200-250 милиона в последната минута, след дю дилиджанс и т.н., горе-долу година преди нашата осрана сделка. Аз оттам едва излязох на печалба (минимална), а акцията се срина почти двойно - от 17 на 9 лева, а се чакаше цена над 20. Та всеки среднограмотен може да ги провери тези неща, особено след като си го ял веднъж на бай Дики, ама някои не се научават и 50 пъти да настъпят една и съща мотика
Непринуден написа:

Върни се в “Левски”