Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
На тия глупости и лъжи на Раев само завършен идиот би повярвал!
vlong написа:А това ,че собственикът е приятел на Путин дали не е от значение?
Може да е в някакъв забранителен списък.
Съшият е под санкции от САЩ от 2014, не е от вчера и кво? И шиши е под магнитски и шибан олигарх, но взехме половин Милка от него и даже благодарихме! Ай сиктир ит фарисейщини от г.з., пробващ се да оправдае собствената си импотентност. Отделно, имаше оферти и от датски, и от американски отбор - шибан лузър и г.з!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
- Drunken_Master
- Контакти:
tmanolov написа:vlong написа:А това ,че собственикът е приятел на Путин дали не е от значение?
Може да е в някакъв забранителен списък.
Съшият е под санкции от САЩ от 2014, не е от вчера и кво? И шиши е под магнитски и шибан олигарх, но взехме половин Милка от него и даже благодарихме! Ай сиктир ит фарисейщини от г.з., пробващ се да оправдае собствената си импотентност. Отделно, имаше оферти и от датски, и от американски отбор - шибан лузър и г.з!
Той Наско може да има и руска жилка? И е даже наполовина сърбин... Това знаеш ли го? Отвратителен човек!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Насо г.з е свързана едни от най-запомнящите се успехи на Левски, а вчера родени фенчета не са свързани с нищо.
Утре пак ще има кирливи ризи и фекална смрад,враговете ще са доволни.
Ти ще видиш там набити
на прътове, на върлини
на момците ми главите -
избиха се две дружини!
Двама братя воеводи,
двамата ми верни сина:
скарали се кой да води
бащината си дружина!
Тесни били планините
за несговорна дружина!
И стърчат им днес главите,
за да плаче кой как мине.
Ти ще видиш там набити
на прътове, на върлини
на момците ми главите -
избиха се две дружини!
Двама братя воеводи,
двамата ми верни сина:
скарали се кой да води
бащината си дружина!
Тесни били планините
за несговорна дружина!
И стърчат им днес главите,
за да плаче кой как мине.
САМО ЛЕВСКИ!
Прав си влонг, но когато имаш тумор, всичко друго освен изрязване с все разсейките му, води до смърт! Историята ни учи, че единоначалието е ключово в такива момент, но с началник г.з. няма да стане. Спирам, лека вечер от мен и само Левски!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Не знам какъв е, но знам, че никой друг не искаше да вземе акциите, когато Сираков ги взе.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- I_Tuk_Froid_Pobedi
- Контакти:
https://dsport.bg/cunami-zagadachen-pob ... 12074.html
Изпусната съблекалня/групички/интриги в съблекалнята? Аз така го тълкувам
Изпусната съблекалня/групички/интриги в съблекалнята? Аз така го тълкувам
- Kris_men2000
. Направо си умирам от кеф как "насо г..за " им го навира с густо два ката в г.з на продажбите гномски слуги. В този форум можеш да преброиш всичките помиярски слуги на ГГ. Той винаги е признавал Сираков за най големият футболен играч и за най голямата заплаха за неговите далавера във футбола.КОГАТО ГМО ЗАПОЧНА ДА КУПУВА МАСОВО МАЧОВЕ В ЕБЕМ ТИ И ЛИГАТА ТОГАВА ЗАПОЧНАХА И НАЙ ГОЛЕМИТЕ И МОЩНИ АТАКИ СРЕЩУ СИРАКОВ ОТ ГНОМСКИТЕ СЛУГИ ВНЕДРЕНИ ВЪВ ФОРУМА НА ЛЕВСКИ.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- Kris_men2000
Истината за войната в Левски.
1. Сираков е играч от световна класа в ръководството на футболен отбор.
2. Вълка никой не може да го прицака. Никой не го е прицакал до ден днешен.
3. Войната в Левски е за акциите на Тити .
4. Аз не искам пари за мен от ЛЕВСКИ но взимам тройно и си мълча защото никой неудобен журналист не ме е питал за пари.
5.Омръзна ми да съм само треньор. Искам и да съм собственик на Левски защото егото ми порасно до небето. Аз съм великият в Левски а и Ивков и СЗ.са в играта.А играта е.да прицакаме Сираков.
6.Борбата в Левски е за власт и ПАРИ НАЙ ВЕЧЕ ЗА ПАРИ.
7.КОЙ КАКВОТО И ДА ГОВОРИ СТАВА ДУМА ЗА МНОГО ПАРИ.
8.ОБОРОТА НА ЛЕВСКИ Е 18 000 000 лв.За 2022л. ДУМИ НА СИРАКОВ ОТ ИНТЕРВЮ ОТ ДНЕС.ТОЧКА.
1. Сираков е играч от световна класа в ръководството на футболен отбор.
2. Вълка никой не може да го прицака. Никой не го е прицакал до ден днешен.
3. Войната в Левски е за акциите на Тити .
4. Аз не искам пари за мен от ЛЕВСКИ но взимам тройно и си мълча защото никой неудобен журналист не ме е питал за пари.
5.Омръзна ми да съм само треньор. Искам и да съм собственик на Левски защото егото ми порасно до небето. Аз съм великият в Левски а и Ивков и СЗ.са в играта.А играта е.да прицакаме Сираков.
6.Борбата в Левски е за власт и ПАРИ НАЙ ВЕЧЕ ЗА ПАРИ.
7.КОЙ КАКВОТО И ДА ГОВОРИ СТАВА ДУМА ЗА МНОГО ПАРИ.
8.ОБОРОТА НА ЛЕВСКИ Е 18 000 000 лв.За 2022л. ДУМИ НА СИРАКОВ ОТ ИНТЕРВЮ ОТ ДНЕС.ТОЧКА.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.