Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Blue_Blood84

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Blue_Blood84 » 11 мар 2023 16:36

1914.1902 написа:Според мен имаше още разделения - за Гонзо, за лагера в Дубай и за контролите с руските отбори.

Не е точно така, в сегашната ситуация и в ръководството има два лагера и от там феновете са разделени по симпатии към единия или другия. За Гонзо, всички фенове го защитихме веднага без да се делим, а ръководството беше виновно за тая щуротия. За лагера, всички в ръководството са доволни и няма разделение, просто феновете питаха от къде толкова пари за такъв лагер. За руските контроли, там разделението е заради болните мозъци, които още си мислят, че Русия ни е освободила уж от фашизма, който не го е и имал в България, и ни докараха техния режим, заради който сега сме най-бедната държава в европейския съюз.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 11 мар 2023 16:40

Blue_Blood84 написа:
1914.1902 написа:Според мен имаше още разделения - за Гонзо, за лагера в Дубай и за контролите с руските отбори.

Не е точно така, в сегашната ситуация и в ръководството има два лагера и от там феновете са разделени по симпатии към единия или другия. За Гонзо, всички фенове го защитихме веднага без да се делим, а ръководството беше виновно за тая щуротия. За лагера, всички в ръководството са доволни и няма разделение, просто феновете питаха от къде толкова пари за такъв лагер. За руските контроли, там разделението е заради болните мозъци, които още си мислят, че Русия ни е освободила уж от фашизма, който не го е и имал в България, и ни докараха техния режим, заради който сега сме най-бедната държава в европейския съюз.

Не всички фенове бяха зад Гонзо, позицията на клуба получи много лайкове във фейбук. Лагера е безсмислен с оглед на случилото се там и на резултатите след това. Няма как да кажеш, че някой е болен мозък, след като не е на твоето мнение. Иначе според мен ръководството постъпи правилно с отмяната на контролите и позицията към Гонзо. Но лагерът е най-безмисления през този век.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 11 мар 2023 20:45

Aronaks написа:Явно войната за властта е голяма, само не разбирам защо? В Левски пари няма, дължим милиони, за какво е тая борба? Не може ли да се обединят всички, които обичат отбора и да работят заедно, както беше миналата година до лятото? Лошото е, че това отблъсква все повече и без това обезверените привърженици. Днес, който може да отиде на стадиона, няма значение дъжд, вятър, сняг, мъгла, място в класирането, интриги, борби за власт. Ние сме Левски! Не Мъри, Наско, още по-малко Ивков, палмите и т.н. Левски сме аз, двете ми дъщери, баща ми, всички мои приятели, близки, познати, които милеем за отбора и даваме всичко, което можем. Левски сте и всички вие, които трябва да сте горди, че подкрепяте отбора си, че не го оставихте да умре, като онея пеещите за победа. Всички ние сме Левски!

Браво. Подкрепям те на 1000%. Ето това е изказване на умен и мислещ фен на Левски. Евала . Ако бяха всички левскари като теб Левски щеше да е в космоса. Да си жив и здрав.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 12 мар 2023 16:39

vlong написа:
NOMER14 написа:Какво ви става, бе?!
След счупване на каръка тук се наводни от цитати на мисирки от спортни парцали.
Стига сте плюли по рекордьора по голове за синия отбор и рекордьор по титли и купи за него.
Какво не е ясно. Дилемата е да продаваме и кога да продаваме футболисти и на каква цена. И сред феновете има разногласия по това. Защо да няма и сред ръководството. Не е лесно да се прецени дали футболистът Х, който е оценяван за 1 млн, е допустимо да го продадеш за половин, като след месеци можеш да му вземеш 2.

Не е това проблемът,а в това ,че хора от ръководството твърдят две напълно противоположни неща,като даже е изречено-,,Класическа лъжа,,.
Ако беше казано например -Истината не е точно такава-,щеше да е друго.
А сега какво,половината ръководство ЛЪЖЕ.

Днес разбра ли се кой лъже, или има още заблудени мисирки, вярващи на г.з.? Този човек е тумор и Левски няма бъдеще с него. Отвратително е вече толкова години начело на Левски да са подобни амеби, а тази амеба, настоящата, освен че е със зависимости, ми няма и 5 стинки и разчита само на нашите пари! Ми то така много сладко бре - а, у, дарете, пък аз отказвам оферта за 2.5 милиона евро, щото била от руснаци!!! Ми нали имаше и от американци, и от датчани - или и те са на Путин? Баси гнидата мръсна, че даже и във вип скайбокса седи, а ни е завлякъл с толкова много!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 12 мар 2023 19:14

Това за руснаците ,ако е вярно оправдава донякъде Сираков,но защо не го каза на пресконференцията,а сега?
Ако руснаците са искали Кордоба по-добре е ,че не са го продали.
Цял свят игнорира руснаците и блокира финансови операции с тях.Опарихме се от Магнитски,Русицки не ни трябва,до лятото ще издържим.
Да се помиряват и да започваме да си изпълняваме задълженията ,и ръководство и фенове.
САМО ЛЕВСКИ!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 12 мар 2023 20:04

vlong написа:Това за руснаците ,ако е вярно оправдава донякъде Сираков,но защо не го каза на пресконференцията,а сега?
Цял свят игнорира руснаците и блокира финансови операции с тях.Опарихме се от Магнитски,Русицки не ни трябва,до лятото ще издържим.
Да се помиряват и да започваме да си изпълняваме задълженията ,и ръководство и фенове.

Значи руските пари миришат, на Черепа и Шиши не миришат ?! Ами Чорни? Той сигурно много чисти пари имаше. Всички честно изкарани. Само дето не бяха препрани през американска банка, та се наложи Костов да го изгони.
Кога ще разберете че Магнитски, руснаци и прочие дивотии са политика и нямат нищо общо с футбола. Заради подобни дивотии страда не само футбола, ами и спорта като цяло.
Ето Ботев и Славия , ако не бъркам си играха контроли с руски отбори. Какво стана? Разстреляха ли ги след мача? Путин спечели войната?
Айде по-сериозно и без политика.
И по-малко гледане на новини ще помогне със сигурност.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 12 мар 2023 20:07

Утре и сдружението ще дават пресконференция.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 12 мар 2023 20:19

vlong написа:Това за руснаците ,ако е вярно оправдава донякъде Сираков,но защо не го каза на пресконференцията,а сега?

Не е точно така - вярно е, ме основните им трансфери са вътрешни, но има и такива от Португалия, че даже и САЩ - та дотук с лъжите на г.з. - https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of ... inter_2022–23

Помирение с тоя г.з е невъзможно, туморът следва да се изреже, без него нямаме бъдеще, а само зависимости от един скъсаняк, просещ само нашите пари - така всеки може! Шибан лъжец и мижитурка със зависимости
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 12 мар 2023 20:46

А това ,че собственикът е приятел на Путин дали не е от значение?
Може да е в някакъв забранителен списък.
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”