Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот delqnski47 » 14 апр 2025 01:31

W84me написа:
delqnski47 написа:
W84me написа:
delqnski47 написа:Нищо не е умрело всъщност и ти го знаеш много добре :)))
Весело изкарване на сватбата, че с твоето отборче... :mrgreen:

Всъщност всичко е много умрЕло. 1000 човека сте на стадиона преко сили...

То се гледа КПД-то. Вие сте отрицателно.

Гледа се колко хора се интересуват от даден отбор. Левски е България, Тирето много ограничено.

Не, не се гледа колко туристи и семкари има, а съвсем друго.
Като пример мога да дам на нашите мачове където хореото ви е пълен потрес.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 14 апр 2025 07:36

От Левски 1914 станаха на Левски 1Х2. Доста съмнителни мачове взеха да се играят на Герена, трябва да бъдат разследвани. Това е подигравка на най-популярният отбор в България. Насо е за бесило, Манолката ще ритне столчето. И няма да има сектор Б а трибуна “Манолов”!
Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 14 апр 2025 08:14

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 14 апр 2025 09:01

miro_rz написа:От Левски 1914 станаха на Левски 1Х2. Доста съмнителни мачове взеха да се играят на Герена, трябва да бъдат разследвани. Това е подигравка на най-популярният отбор в България. Насо е за бесило, Манолката ще ритне столчето. И няма да има сектор Б а трибуна “Манолов”!

Трибуна не ща, още съм жив - само вие кръщавате на живи хора (не че не го заслужи мамалигата), но столчето ще го ритна с кеф. За съжаление, няма как да стане и само оправяме настроенията на смешни фенчета като припоците или онези, дето центърът им се казва Гръцката ма'ала, но основната част от феновете им са от Кайсийката :oops:

Тъжният факт е, че Левски е един овладян на всички нива тим. Още по-тъжният е, че имахме шанс да разсечем Гордиевият възел (специален възел, който не можел да бъде разплетен, но Сашко дъ Макето дъ Великиот просто го разсякъл с меча си) с един рибар, обаче "най-великата и умнокрасива публика" дори не беше близо до това да го осмисли и подкрепи. Всичко в клуба се случва с благословията на БХ. "Хубавото" е, че парите от трансферите на Мъри свършват, т.е. или ще фалираме до 1,5-2 години, или г.з. ще се махне, или и двете.

П.С. Отново да кажа, че припоците няма да играят в ЕКТ - това им е цената за стадиона и проблемите с финансовия феърплей. Колкото до Арда - очевидно Свинята е благодарна на кърджалийци, че гласуваха за него, а не за Доган, като го би в основния му бастион. В този ред на мисли, Делиормана е единственото място, в което Сопола би Корпулентната свиня - да не се Очудите на обръщане на свирката в скоро време, ако вие не се "стегнете" и резко да не станете шампиони догодина. Всички знаем чий човек е Гонзо. А и Кюрдъ. Пък и Стефка Ботоксинова. Тука е така
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Bog_Puyol

Мнениеот Bog_Puyol » 14 апр 2025 09:02

miro_rz написа:От Левски 1914 станаха на Левски 1Х2. Доста съмнителни мачове взеха да се играят на Герена, трябва да бъдат разследвани. Това е подигравка на най-популярният отбор в България. Насо е за бесило, Манолката ще ритне столчето. И няма да има сектор Б а трибуна “Манолов”!

Ква подигравка, толкова си могат леваците на Дон Кихот... :lol:
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 14 апр 2025 09:03

1914.1902 написа:
Изображение

Страхотна футка, мерси, направо разкош, ама бива ли толкова грозна тауировка? Да се отбележи, че аз харесвам татусите, но въпросната е просто потрес. Е, не бих я върнал де, ако ще още 5 такива да си направи :mrgreen:

П.С. за тази на врата говоря, тази на бедрото ми е напълно ок и ме кефи
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 14 апр 2025 09:12

tmanolov написа:
1914.1902 написа:
Изображение

Страхотна футка, мерси, направо разкош, ама бива ли толкова грозна тауировка? Да се отбележи, че аз харесвам татусите, но въпросната е просто потрес. Е, не бих я върнал де, ако ще още 5 такива да си направи :mrgreen:

Има по-добри варианти от тези татуси, които си е направила. Не ми харесват и двата. Но по нея винаги гледам съвсем други части. :mrgreen:

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 14 апр 2025 09:28

1914.1902 написа:
tmanolov написа:
1914.1902 написа:
Изображение

Има по-добри варианти от тези татуси, които си е направила. Не ми харесват и двата. Но по нея винаги гледам съвсем други части. :mrgreen:

То това, като ти дойде така облечено,точно татусите ще и гледаш :mrgreen:

Bog_Puyol

Мнениеот Bog_Puyol » 14 апр 2025 09:31

манолката съвсем изтрещЕ... :mrgreen:
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 14 апр 2025 09:47

Пичове,имате ли наблюдения,как мина инициативата "С Маргаритка на мач"?
Имаше ли повече деца и семейства?
Спазиха ли се обещанията без ексцесии и нецензурни скандирания?

Върни се в “Левски”