Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Kotooshu » 10 мар 2023 22:28

Kris_men2000 написа:„Моята истина я казах в Дубай. Имахме предложения за такива оферти, които бяха отказани в края на трансферния прозорец. Отказахме всички видове оферти. Отидоха много повече над тази сума. [b]Накрая имахме предложение за наш футболист, не официално, за около 2.5 милиона. Но това беше при затварянето на трансферния прозорец[/b]. Решението беше продиктувано от очакваното положително развитие за клуба

Ами сега.Кой лъже като циганин или се прави на ощипана мома само и само да се хареса на феновете.Мъри като дърт циганин се прави на луд и не казва цялата истина.Защо бяга от пресконференцията вторник.Накрая Мъри ще излезе путьо маринкин.Мрънка плюе но ЦЯЛАТА ИСТИНА НЕ Е КАЗВА ЗАЩОТО ТАКА МУ ОТЪРВА.
ЧЕТЕТЕ ,СЛУШАЙТЕ И МИСЛЕТЕ С ТЕЗИ МОЗЪЦИ А НЕ ДА ГОВОРИТЕ И ПОВТАРЯТЕ КАТО ПАПАГАЛИ.

По скоро цитирай това:

Решението беше продиктувано от очакваното положително развитие за клуба

Разбирай, всички чакахме едни пари и .....
Тук е разковничето! Сега няма Драган и Петкан и всеки се чуди как да наклепа другия, но крайното решение е на Сираков и той трябва да носи отговорност от решенията си !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 10 мар 2023 22:28

Сираков е 10000 пъти по вещ по футболните въпроси отколкото Мъри.Мъри е лаик а Сираков(НАРИЧАТ МЕ ВЪЛКА) Ганчев и В. Срефанов са го признали.
СИРАКОВ Е ОТКАЗАЛ ОФЕРТИТЕ СЛЕД КРАЯ НА ТРАНФЕРНИЯТ ПРОЗОРЕЦ ЗАЩОТО ВТОРА КАЗАНСКА АФЕРА НЕ МУ ТРЯБВА.НЕ Е ТОЛКОВА ТЪП КАТО БАТКОВ. А КАЗАНСКИТЕ АФЕРИ СА СПЕЦИАЛИТЕТ НА НИСКИЯТ ГНОМ.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 10 мар 2023 22:31

Kotooshu написа:
Kris_men2000 написа:„Моята истина я казах в Дубай. Имахме предложения за такива оферти, които бяха отказани в края на трансферния прозорец. Отказахме всички видове оферти. Отидоха много повече над тази сума. [b]Накрая имахме предложение за наш футболист, не официално, за около 2.5 милиона. Но това беше при затварянето на трансферния прозорец[/b]. Решението беше продиктувано от очакваното положително развитие за клуба

Ами сега.Кой лъже като циганин или се прави на ощипана мома само и само да се хареса на феновете.Мъри като дърт циганин се прави на луд и не казва цялата истина.Защо бяга от пресконференцията вторник.Накрая Мъри ще излезе путьо маринкин.Мрънка плюе но ЦЯЛАТА ИСТИНА НЕ Е КАЗВА ЗАЩОТО ТАКА МУ ОТЪРВА.
ЧЕТЕТЕ ,СЛУШАЙТЕ И МИСЛЕТЕ С ТЕЗИ МОЗЪЦИ А НЕ ДА ГОВОРИТЕ И ПОВТАРЯТЕ КАТО ПАПАГАЛИ.

По скоро цитирай това:

Решението беше продиктувано от очакваното положително развитие за клуба

Разбирай, всички чакахме едни пари и .....
Тук е разковничето! Сега няма Драган и Петкан и всеки се чуди как да наклепа другия, но крайното решение е на Сираков и той трябва да носи отговорност от решенията си !

Не точно правилно цитирах.ОФЕРТА СЛЕД ЗАТВАРЯНЕ НА ТРАНФЕРНИЯТ ПРОЗОРЕЦ.СИРАКОВ НЕ Е ТОЛКОВА ТЪП КОЛКОТО ИВКОВ И МЪРИ НА ТЕМА ФУТБОЛ.КАЗАНСКА АФЕРА.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 10 мар 2023 22:38

Kris_men2000 написа:Сираков е 10000 пъти по вещ по футболните въпроси отколкото Мъри.Мъри е лаик а Сираков(НАРИЧАТ МЕ ВЪЛКА) Ганчев и В. Срефанов са го признали.
СИРАКОВ Е ОТКАЗАЛ ОФЕРТИТЕ СЛЕД КРАЯ НА ТРАНФЕРНИЯТ ПРОЗОРЕЦ ЗАЩОТО ВТОРА КАЗАНСКА АФЕРА НЕ МУ ТРЯБВА.НЕ Е ТОЛКОВА ТЪП КАТО БАТКОВ. А КАЗАНСКИТЕ АФЕРИ СА СПЕЦИАЛИТЕТ НА НИСКИЯТ ГНОМ.

Не очаквах, че някога ше го кажа - теб, когато и да ти сложат бан, все ще е късно! Да плюе Мъри? Кой си ти, че да плюеш единствения професионалист в този клуб? И то за сметка на носната кърпичка на бх! Този, дето сътвори сагата с чутовния дики ли бил вълк? Баси!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 10 мар 2023 22:41

Много моля някой журналист да попита Мъри защо бяга от пресконференцията за вторник. Нали искаше истината и само истината. Ето Сираков му я постави на тепсия а той избяга като гърмян заек. Проблема не е в Сираков а в Мъри и Ивков.
Накрая да не излезнат скритите гробокопачи на Левски бранещи чужди интереси.ГОВОРИ МИ ЗА ПАРИ КОЙ КАКВОТО И ДА ГОВОРИ СТАВА ДУМА ЗА ПАРИ. РИМСКО ПРАВИЛО.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 10 мар 2023 22:49

tmanolov написа:
Kris_men2000 написа:Сираков е 10000 пъти по вещ по футболните въпроси отколкото Мъри.Мъри е лаик а Сираков(НАРИЧАТ МЕ ВЪЛКА) Ганчев и В. Срефанов са го признали.

Не очаквах, че някога ше го кажа - теб, когато и да ти сложат бан, все ще е късно! Да плюе Мъри? Кой си ти, че да плюеш единствения професионалист в този клуб? И то за сметка на носната кърпичка на бх! Този, дето сътвори сагата с чутовния дики ли бил вълк? Баси!

Научи се да пишеш разбираемо за да схвана какво искаш да кажеш.Защото и ти май не знаеш какво си написал.
Дали съм за бан други го решават.Тука в този форум половината плюят или Сираков или Мъри. и то от година. Те за какво са.
АКО ОБИЧАШ ПРОЧЕТИ МИ ВСИЧКИТЕ МОИ ИЗКАЗВАНИЯ И ЩЕ ВИДИШ ,ЧЕ АЗ СЪМ НАЙ АМА НАЙ ГОЛЕМИЯТ ФЕН И ЗАЩИТНИК НА МЪРИ И СИРАКОВ.
Чети и мисли , че се излагаш с тези праволинейни изказвания.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 11 мар 2023 01:39

Kris_men2000 написа:
tmanolov написа:

Научи се да пишеш разбираемо за да схвана какво искаш да кажеш.Защото и ти май не знаеш какво си написал.
Дали съм за бан други го решават.Тука в този форум половината плюят или Сираков или Мъри. и то от година. Те за какво са.
АКО ОБИЧАШ ПРОЧЕТИ МИ ВСИЧКИТЕ МОИ ИЗКАЗВАНИЯ И ЩЕ ВИДИШ ,ЧЕ АЗ СЪМ НАЙ АМА НАЙ ГОЛЕМИЯТ ФЕН И ЗАЩИТНИК НА МЪРИ И СИРАКОВ.
Чети и мисли , че се излагаш с тези праволинейни изказвания.

Това с вълка беше когато зад него стояха кинтите на Чорни. Сега вълкът омършавя без кинти и все повече взе да се превръща в хилав помияр.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 11 мар 2023 01:47

vlong написа:БАССИ,заприлича на криминален трилър.
Кой лъже,защо лъже,какви са му мотивите?
Накрая ще има жертва или жертви,дано да се разберат двете страни.
Сираков го каза много сериозно.
Другите пък имали документи и факти.
Много се разсмърдя.Все ми се струва ,че Мъри и Ивков казват истината,ама каква му е играта на Сираков?

Играта на Сирака е ясна - за кинти. Просто пичът се пробва да осребри позицията на която случайно попадна.
Ако подарява акциите на инвеститор, който да се ангажира да стабилизира клуба едва ли ще е голям проблем такъв да се намери. Дълговете не са малки, но трансформирани в цена на Левски, която отгоре на всичко ще се плаща в годините не са и толкова големи. В края на крайщата говорим за едни 15 млн. евро, които са цената на играч от средно качество в неводещ отбор в елитно първенство. Ако искаш да правиш бизнес предвид потенциала, който дава Левски сумата не е голяма.
Друго става обаче ако ти искат и едни кинти извън дълговете. И най-вероятно точно това се случва.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 11 мар 2023 07:30

25 процента от бъдещ трансфер на Кордоба ще отидат в агенцията, която представя футболиста. Ако го продадем за 4,4 милиона лв, остават чисто 3,3 за нас примерно. За Краев също имало някакви проценти, които отивали на друго място, това казаха вчера в Трибуна Левски.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 11 мар 2023 08:48

Давайте, давайте, бършете гъза на Раев с изсмукани от пръстите измишльотини! Фактите обаче са - ощетяване на Левски с милиони от лицето Раев, увеличаващи се задължения, запорирани сметки и купища лъжи изречени от "пазителят на акциите"!

Върни се в “Левски”