Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

AntonToni
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот AntonToni » 13 апр 2025 22:16

Halo написа:Истината е, че ЦСКА-арите убиха ЦСКА и решиха отбора, който им разпра гъза с 8:0, да носи тяхното име. Беше и е много изгодно от финансова гледна точка.

Не е точно така и го знаете много добре!
Както казах,нито вие може да ни убедите в едното,нито ние в другото.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 апр 2025 22:28

tmanolov написа:
delqnski47 написа:
tmanolov написа:
delqnski47 написа:
tmanolov написа:
delqnski47 написа:Говеда, цялата ви работа е такава ...

Поне не е умрЕла, като при вас ;)

По умрели от вас няма

Тцъ, нас ни има - с г.з. начело и в будна кома, но живи. Вие умряхте - мир на праха ви, а феновете ви са припошки измекяри - нещо като еничари в съвременен вариант. Но пък кресливи и с мазни претенции като мангали. Жалкото е, че има и свестни след вас, които трудно живеят с лъжата, но въпреки това са я приели за своя втора природа

Абсолютно нищо не става от вас :roll:

Така е, супер зле сме и по-зле ще ставане, като г.з. привърши парите от теансферите на Мъри к не направи пробив в ект. Това не променя факта, че ЦСКА умрЕ, нали? ;) лека вечер и на теб, че съм на сватба и се наслаждавам на нощна София отвисоко

Нищо не е умрело всъщност и ти го знаеш много добре :)))
Весело изкарване на сватбата, че с твоето отборче... :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Dani Kiki
Контакти:

Мнениеот Dani Kiki » 13 апр 2025 22:44

AntonToni написа:
Dani Kiki написа:
AntonToni написа:за мен Гунди е агент на ДС убил двама човека, за теб е няква легенда.
Нито ти можеш да мие убедиш в едното,нито аз теб в другото!
Лека вечер и от мен!

Нещо по-гнусно не можа ли да измислиш бе, жалкар?!

Ся кажи кое съм измислил?

Гунди не е някаква легенда за някого, а е един от най-великите футболисти на България, обичан и уважаван от много противници у нас и в Европа. Нямаш си на идея с какъв респект и уважение една легенда на ЦСКА като Митата Якимов ми е разказвал за него. Освен това Гунди никога не е бил агент на ДС, само заради ситуацията едно време е член на БКП. Позволи ми да имам малко повече инфо за него от първа ръка.
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? :)

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 13 апр 2025 22:54

Dani Kiki написа:
AntonToni написа:
Dani Kiki написа:
AntonToni написа:за мен Гунди е агент на ДС убил двама човека, за теб е няква легенда.
Нито ти можеш да мие убедиш в едното,нито аз теб в другото!
Лека вечер и от мен!

Нещо по-гнусно не можа ли да измислиш бе, жалкар?!

Ся кажи кое съм измислил?

Гунди не е някаква легенда за някого, а е един от най-великите футболисти на България, обичан и уважаван от много противници у нас и в Европа. Нямаш си на идея с какъв респект и уважение една легенда на ЦСКА като Митата Якимов ми е разказвал за него. Освен това Гунди никога не е бил агент на ДС, само заради ситуацията едно време е член на БКП. Позволи ми да имам малко повече инфо за него от първа ръка.

За теб може и така да е,за мен Бонев например е по-добър от Гунди.
Агент е бил, както и жена му.
За другото не си отрекъл ,значи не съм си го измислил!

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 13 апр 2025 23:05

delqnski47 написа:
tmanolov написа:
delqnski47 написа:
tmanolov написа:
delqnski47 написа:
tmanolov написа:Поне не е умрЕла, като при вас ;)

По умрели от вас няма

Тцъ, нас ни има - с г.з. начело и в будна кома, но живи. Вие умряхте - мир на праха ви, а феновете ви са припошки измекяри - нещо като еничари в съвременен вариант. Но пък кресливи и с мазни претенции като мангали. Жалкото е, че има и свестни след вас, които трудно живеят с лъжата, но въпреки това са я приели за своя втора природа

Така е, супер зле сме и по-зле ще ставане, като г.з. привърши парите от теансферите на Мъри к не направи пробив в ект. Това не променя факта, че ЦСКА умрЕ, нали? ;) лека вечер и на теб, че съм на сватба и се наслаждавам на нощна София отвисоко

По-умрели не сте били никога. Милиони ви заливат, стадион ви строят, мега професионалист за директор ви доведоха, най-добрите играчи имате, а на стадиона ви няма. Във форума темата ви за мача е колкото пръстите на едната ръка. Вие сте тотално чао. Никой не го ебе за вас, дори самите вие не се интересувате от отбора си, а от Левски. Както е било винаги с чорбарите, сегашни припоци.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 апр 2025 23:19

delqnski47 написа:Нищо не е умрело всъщност и ти го знаеш много добре :)))

Всъщност всичко е много умрЕло. 1000 човека сте на стадиона преко сили...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 апр 2025 23:40

W84me написа:

То се гледа КПД-то. Вие сте отрицателно.
Последна промяна от delqnski47 на 13 апр 2025 23:43, променено общо 1 път.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 апр 2025 23:41

Aronaks написа:
delqnski47 написа:
tmanolov написа:
delqnski47 написа:
tmanolov написа:
delqnski47 написа:По умрели от вас няма

По-умрели не сте били никога. Милиони ви заливат, стадион ви строят, мега професионалист за директор ви доведоха, най-добрите играчи имате, а на стадиона ви няма. Във форума темата ви за мача е колкото пръстите на едната ръка. Вие сте тотално чао. Никой не го ебе за вас, дори самите вие не се интересувате от отбора си, а от Левски. Както е било винаги с чорбарите, сегашни припоци.

Даже не знам как изглеждат новите ви екипи. Пак ли са като на Галатасарай или... :lol:
Sofia.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 13 апр 2025 23:51

Принадените(това не са привърженици на футбола, а вечни подлоги) към Микре, днес ЦСКА-София, счупита тъпомера, като приеха двамата бивши затворници - братя Папазки - за собственици. Левски никога не е бил собственост на бивши затворници, надявам се и да не бъде. Тези двамцата не са били в затвора за шамар, а за сериозни провинения. Не случайно и покойното ЦСКА все беше собственост на престъпници. Докато не затрие България, червената общност няма да се спре.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 апр 2025 00:02

delqnski47 написа:
W84me написа:

То се гледа КПД-то. Вие сте отрицателно.

Гледа се колко хора се интересуват от даден отбор. Левски е България, Тирето много ограничено.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”