Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vlong
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот vlong » 10 мар 2023 09:09

За мен е напълно нормално да се даде предимство на големите риби.На клубът му трябват пари ,а не бройка акционери.
Аз ще взема примерно 200-300 ,но ще заема една квота на може би някой който иска да вземе 10000.Трябва ни количество продадени акции ,не демокрация
САМО ЛЕВСКИ!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 10 мар 2023 09:13

mikata написа:https://sportal.bg/news-2023031005033456806

Не знам доколко е вярно.
Това ,което прави НС с акциите има смисъл ако има готови нови "едри" акционери. Макар че аз лично не виждам смисъл "Палмс бет" да купуват от акциите, ако искат те могат да купят (по-скоро да вземат акциите включително и мажоритарния пакет срещу поемане на задълженията или част от тях). За мен е много значително присъствието на В.Димитров, който е човек на спонсора на вчерашната пресконференция. Друго ,което ми направи впечатление е изказването на НС , че има интерес от физически ЛИЦА от закупуване на акции.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 10 мар 2023 09:21

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 10 мар 2023 11:02

vlong написа:За мен е напълно нормално да се даде предимство на големите риби.На клубът му трябват пари ,а не бройка акционери.
Аз ще взема примерно 200-300 ,но ще заема една квота на може би някой който иска да вземе 10000.Трябва ни количество продадени акции ,не демокрация

Спор няма, но е важно да се обясни по-добре точно това, защото много хора ще останат разочаровани. Вече виждам по много левскарски групи да се питат едни други и надъхват дали ще си вземат акции, а реално нещата не са толкова прости

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 10 мар 2023 14:14

koisa написа:Аз на Сираков се дразня най-много на едно нещо... Че за толкова време не успя да намери още един-два спонсора като Палмите.
С ЮГ беше прекалено хубаво и лесно, за да стане реалност. Лошото е, че пак почти всичко пада на фенските плещи.

От всички последвали информации и данни за ЮГ изначално е било ясно, че нищо няма да стане. При тия дългове, които са направили е било сигурно, че няма да намерят още пари. Въпросът е нашите къде са дремали, та са пропуснали тези данни за потенциалния си контрагент.
Не знам и сърбинът какво се пънеше и какво е целял. Това ще остане загадка.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 10 мар 2023 14:33

Само ще припомня, че т.нар. НАП е КОМПРОМЕНТИРАНА организация. Тя дължи на мен, на вас, на тях, на всички обезщетение за разкритите ни лични данни. Нещо... наказани? Нап не е светица.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 10 мар 2023 14:40

Сираков и Мъри нещо не мелят брашно.
Мъри за пореден път каза около 6 мил е отказал клубът за играчи. Сираков вчера - лъжа!
А, сега?
110 години любов!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 10 мар 2023 14:42

Каза, че няма да бъде и на пресконференцията във вторник.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 10 мар 2023 14:45

Вече е ясно.. Сираков и Мъри имат проблеми. От това страда Левски. Ако някой се опитва да ни отврати - това е начинът.
110 години любов!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 10 мар 2023 15:23

Ето ви я грозната истина:

Съпругът на г-жа Раева е един скъсан цървул, който не може 5 лева сам да изкара и живее само от зависимости и далавери. Съшият беше "помолен" от БХ да вземе клуба, който Черепа му хариза. Дотук нещо неясно или някой да се пробва да ме обори?

Палмсбет са компания, която рязко дръпна от изчезването на Черепа от хазартния бизнес (както и всички останали, например онези при тирето). Също са били "помолени" от Бх да се включат при нас, както онези при тирето и разни други по другите отбори. Само че с ясна цел - дава се толкова, колкото отборът да не фалира и се пречи всячески да се намират нови спонсори. Тук нещо неясно? Като са ти подарили един бизнес, редно е да направиш и ти един жест на добра воля, нали?

Мъри дойде и всичко тръгна нагоре, защото Мъри е професионалист. В един момент се случи така, при това доста изненадващо за кукловодите (особено в лицето на БХ, който рано или късно ще се върне на бял кон), че пред Левски се отвори шанс да изплати всичките си дългове и да излезе от калта. В този момент се намеси едно шкембе (убеден съм, че е бил платен) и осра всичко с харпуните. Пак в същия момент се яви един Шолак, който случайно преди това беше получил на тепсия най-печелившия телеком у нас, барабар с една телевизия от двамата солташаци на БХ - срас краката и зализаната делиорманска мастия. Нещо неясно дотук?

Миналата седмица Ивков казва, че имало оферти за 6 милиона, вчера г.з. вика, че това било долна лъжа, а днес Мъри потвърждава, че е имало такива оферти, което той каза още в Дубай!

Е, колко още ви трябва, за да разберете, че шибания гъз ни затрива като клуб, като това е и основната причина той да е начело на клуба ни? Старческата деменция, зависимостите му, спонсорствата на клуба на жена му от разни приятели на БХ (и на някакви нейни политически проекти) и останалите работи са просто бонус.

Левски е Мъри и Мъри е Левски. А Насо е тумор, шибан тумор и следва да се изреже завинаги!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”