tmanolov написа:1914.1902 написа:Все още ли няма някой навит, който да ме смени и да изяви желание да прави темите за мачовете? Поради тази причина част от темите ги пускам в последните 2 дни преди мачовете, защото не знам дали някой няма да иска да започне да ги прави.
не, ти ще си ги правиш и ще ги пускаш малко по-рано, ако може :)
Напоследък се занимавах с темите само по две причини - от една страна, защото просто нямаше кой да ги направи и на никой не му се занимава, а от друга, тъй като ти ме помоли. Обаче вече не намирам смисъл в това да правя темите и изобщо да се занимавам с този раздел.
Преди известно време бяха написани следните мнения, явно са били провокирани от нещо. Те не биха били написани поради някаква безмислена причина.
от fen's_Barcelona » 25 фев 2023 18:44
Модор липсва много, поради нашествие на комплексирани, убили собственият си отбор индивиди, форум Левски се превърна в кочина!
от Kris_men2000 » 25 фев 2023 21:35
Не ,трябваше да се върне от вчера за да изчисти форума макар ,че най потърпевш от Модор съм аз.Върне ли се Модор изчезвам завинаги.Такава е неговата присъда спрямо мен.Но все пак искам
да се върне за да оправи този прогнил от припоци форум.Нека да го изчисти както е чиста съвестта на Левски.
След всичко това бяха взети мерки и накрая какво се оказва, че не е трябвало да бъдат взимани, защото някои потребители се почувствали засегнати (въпреки, че нарушават правилника на форума)? Нека се реши какво точно се иска от този форум и след това отново да говорим. Очевидно е, че се иска иво55 да продължи да пише за кварталите около Герена с ясна провокация, цска 78 да споделя най-спокойно, че всички левскари са ц..... и п....., санди74 да повтаря мууу, бубката да каже, че всички в сектор Б са наркомани (макар да не е точно така).... Жалко е, но щом това се иска - окей.
https://forum.gong.bg/gong/viewtopic.ph ... start=5480Подействаха ли мерките, които бяха взети след 25 февруари според вас и най-вече според хората, оплакали се за състоянието на раздел 'Левски'?