Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 12 апр 2025 20:02

DoSomethingDifferent написа:
damyanov1963 написа:
damyanov1963 написа:
damyanov1963 написа:Тука всеки разбира от футбол и си го тълкува според неговите правила, така че не се прицелвай само в колегата левскар. Знаеш ли какво е казал Рудолф Витлачил - Вице световен шампион, като помощник треньор на Чехословакия от 62-а, като треньор на националния ни отбор след световното през 70-та?
В България от 8 милиона население 9 милиона разбират от футбол!

А колко разбират от политика? Би ли споделил още едно клише с нас?

Всички, освен мен.
Доволен ли си?

Вече да, благодаря ти за искреността.

Радвам се, че се разбрахме.
Сега гледам по БНТ - Говори сега, та там говорят разни политици, и те като във футбола, всеки си я разбира по неговия начин, според както му дойде.

Честно казано, не знам кое ниво е по-ниско, на политиците или на милия ни футбол.

То футбола ни зависи от политиката, така че и аз не знам. Вече взе да ми писва от всичко, за това съм го ударил на майтап, кой както иска да го разбира.
Наще спорове тука си ги представям, като едни марионетки(кукли на конци), водени от едни мазни охранени шопари.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Bog_Puyol

Мнениеот Bog_Puyol » 12 апр 2025 20:03

Dust написа:
Bog_Puyol написа:
Dust написа:Локо са изключително слаби, което не неумаловажава победата на червените.
Първенството ни здраво върви надолу и това ще си проличи пълна сила лятото в ЕКТ. Отборите ни без изключение са пълна плява.

Абе като гледам един отбор почти всяка година минава групата си в ЕКТ и играе напролет. Или прави равни с отбори като Лацио и Лион като гост. За другите съм съгласен че са пълна скръб. Иначе миналото лято ЦСКА 1948 и Ботев направиха добри мачове в Европа, но съдиите ги порязаха.

Лудогорец са ужасно слаби, повярвай ми. Стигате групова фаза само поради регламента на турнирите. Ако е като едно време ще сте до под крушата.

Е, стига групите ама и ги минава, не завършва 4ти. Единствените по-лоши сезони в групите бяха есените на 2020 и 2021. А срещу отбори като Лацио и Лион, всеки друг отбор от България ще загуби с хандбални резултати. Показателно е че Лудогорец печели титлата последните 2 сезона с голяма преднина и без големи усилия. Следователно другите отбори са много по-слаби. Толкоз.
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 12 апр 2025 20:14

Bog_Puyol написа:
Dust написа:
Bog_Puyol написа:
Dust написа:Локо са изключително слаби, което не неумаловажава победата на червените.
Първенството ни здраво върви надолу и това ще си проличи пълна сила лятото в ЕКТ. Отборите ни без изключение са пълна плява.

Абе като гледам един отбор почти всяка година минава групата си в ЕКТ и играе напролет. Или прави равни с отбори като Лацио и Лион като гост. За другите съм съгласен че са пълна скръб. Иначе миналото лято ЦСКА 1948 и Ботев направиха добри мачове в Европа, но съдиите ги порязаха.

Лудогорец са ужасно слаби, повярвай ми. Стигате групова фаза само поради регламента на турнирите. Ако е като едно време ще сте до под крушата.

Е, стига групите ама и ги минава, не завършва 4ти. Единствените по-лоши сезони в групите бяха есените на 2020 и 2021. А срещу отбори като Лацио и Лион, всеки друг отбор от България ще загуби с хандбални резултати. Показателно е че Лудогорец печели титлата последните 2 сезона с голяма преднина и без големи усилия. Следователно другите отбори са много по-слаби. Толкоз.

Те заради Лц направиха така, че като отпаднете от един турнир да продължите в по ДОЛНИЯ, кога ще стигнете до 1/4 финал?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 12 апр 2025 20:15

Ъгли,дай малко по-весело,Питаш вкара два ,за Томаш.
След 30 г.и Питаш ще прилича на теб.
Изображение
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
dragoni
Контакти:

Мнениеот dragoni » 12 апр 2025 20:27

W84me написа:
Sens85 написа:
W84me написа:
bubka написа:
W84me написа:Тоя Питас голямо менте ще излезе.

Винаги ги разбираш много нещата. Ние затова винаги ти вярваме и за засадите, и за други неща.

За 70 евро месечно вкара 2 от 10. Той и Сангаре има подобен коефициент за 3500 евро.

Абе ти тотално си изплискал легена :D
Ти нямаш едно изречение да си написал в което да има и капка смисъл.
Спри да гледаш футбол, не е твоето.

Днес футбол не съм гледал, това на Тирето е доста далеч. За 7 място стига.

Говориш въпреки

Потребителски аватар
dragoni
Контакти:

Мнениеот dragoni » 12 апр 2025 20:30

Bog_Puyol написа:Тоя кипърски циганин не може да уцели вратата от 5 метра, хахаха...колко евракис изсипа Цура 2016 за тоя флоп ? :mrgreen:

Не я разбираш тая игра не се напъвай излагаш се

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 12 апр 2025 20:31

Кога ще вземете точка в ШЛ по-твоята логика!?Живеете в минало време всичките. За 10 години сме докарали Реал М, Валенсия, ПСВ, Аякс, Бетис, Атлетик Б, Интер, Милан, Лацио, Рома, Байер Л, Арсенал, Тотнъм, Ливърпул, ПСЖ.
Само какви отбори съм гледал на живо, табу и утопия за всички в този форум.
Изображение

Bog_Puyol

Мнениеот Bog_Puyol » 12 апр 2025 20:31

То, ако друг отбор е шампион, няма да има същите противници като Лудогорец, поради плачевния си коефициент в ЕКТ. Това е разликата, Дамаджанов. Изображение
А тая глупост, че УЕФА променила правилата за да угоди на Лудогорец (малоумщина на ниво дете от помощно училище), няма нужда от коментар.
Общо взето извън Лудогорец, Цура 2016 имаше наченки да направи нещо в ЕКТ 2020/2021, когато отстрани Базел в плейофа и направи някои сносни мачове в групата, но дотам. Както и Левски при Костов, кампанията 2023/2024г., но тогава именно заради плачевния коефициент преди това и резилите тип Хамрун, Вадуц и т.н. ги постави в позиция да се борят срещу Франкфурт в плейофа за ЛнК, а не срещу друг по-преодолим противник. Та туй то... Лудогорец е единствената бяла лястовичка в българския клубен футбол, който прави към 80% от коефициента на България в ЕКТ. Изображение
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Потребителски аватар
dragoni
Контакти:

Мнениеот dragoni » 12 апр 2025 20:44

W84me написа:
bubka написа:
W84me написа:Тоя Питас голямо менте ще излезе.

Винаги ги разбираш много нещата. Ние затова винаги ти вярваме и за засадите, и за други неща.

За 70 евро месечно вкара 2 от 10. Той и Сангаре има подобен коефициент за 3500 евро.

Да ги разменим а.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 12 апр 2025 20:46

Големият въпрос е На каква цена?
Щото всичко може да се постигне,зависи от парите.
Примери много -Фалита на Бг,след Бай Тошо,фалита на Цецка,разпада на Съюза
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”