Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Появи се информация за Макрецкис от Пирин.Още по време на мача ми направи много добро впечатление с желание и повратливост,отделно има и физика.Ако е вярно ще бъде супер заместник на Краев
САМО ЛЕВСКИ!
Мнениеот Kotooshu » 09 юни 2022 21:45
Само да вметна, че очаквам скоро да се добави отделна сметка само за НАП в кампанията „Левски е вечен“.
Това няма де е в полза на сдружението но, Левски над всичко и всеки!
И аз ще съм от първите да вкарам 200 кинта.
+200 кинта от мен.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

- Kris_men2000
Сираков се е отчел яко. Дава ДОБЪР пример. Дано не ни секне огромното желание за даряване. Щом и сесекарите даряват (те дариха на Левски повече пари колкото на тяхното ц-с).макар и стотинки значи сме на прав път.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
!акаме брояча...
- I_Tuk_Froid_Pobedi
- Контакти:
NOMER14 написа:!акаме брояча...
Малко непопулярно, а може би и направо глупаво мнение, ама ако парите по НАП-сметката отиват директно към НАП, дали от клуба имат достъп до нея. Щото ако имат, какво им пречи да се разполагат с тия пари (примерно). В тоя ред на мисли дали е възможно дори да има такъв брояч?
I_Tuk_Froid_Pobedi написа:NOMER14 написа:!акаме брояча...
Малко непопулярно, а може би и направо глупаво мнение, ама ако парите по НАП-сметката отиват директно към НАП, дали от клуба имат достъп до нея. Щото ако имат, какво им пречи да се разполагат с тия пари (примерно). В тоя ред на мисли дали е възможно дори да има такъв брояч?
Преди 90 години вождът и учителят на българския народ Георги Димитров заяви, че банките са фашисти. Не знам как стоят нещата с банковите сметки и подобни на Нап. Мутрите, създали банките, ни правят на глупаци. Затова ти се е сторило мнението неумно.
- I_Tuk_Froid_Pobedi
- Контакти:
NOMER14 написа:I_Tuk_Froid_Pobedi написа:NOMER14 написа:!акаме брояча...
Преди 90 години вождът и учителят на българския народ Георги Димитров заяви, че банките са фашисти. Не знам как стоят нещата с банковите сметки и подобни на Нап. Мутрите, създали банките, ни правят на глупаци. Затова ти се е сторило мнението неумно.
Имах предвид, че моето собствено мнение може да е невярно/глупаво. Ако всичко по тая специална сметка отива към НАП, каква би била логиката ти като длъжник да имаш достъп до нея. Някой посветен в българското банково дело да обясни - може пък да имаме само "read access" дет' се вика :)
- Странджата
- Контакти:
Как се разкарва пе..рас бе - колкото по го ръгаш, той толкова по ти се натиска ...
I_Tuk_Froid_Pobedi написа:NOMER14 написа:!акаме брояча...
сметката най-вероятно е запорирана. Което не значи, че нямаш достъп до нея (да гледаш какво се случва като постъпления), а че нямаш възможност да се разпореждаш със средствата по нея.