Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Michael_Buble » 25 фев 2023 01:48

Aronaks написа: Наясно съм, че изглежда утопия чужд бизнесмен да дойде в България и да харчи парите си за Левски, но почти толко утопично изглежда Левски да се издържа от феновете+спонсори.

Когато в една нормална икономика преките чуждестранни инвестиции намаляват с 20-30%, започват да стават сътресения и падат правителства, а в България само за последните 10 години, те са намалели повече от два пъти, но всичко е точно! Е, и при нас падат правителства, но по съвсем други причини.
Само този факт може да ти говори, че в България няма реални икономически правила. Няма го реалния тризъбец "причина-резултат-следствие на резултата". Ние сме една дотирана икономика от колониален тип, в която няма реални производства с висока добавена стойност. Ние сме икономика на отсервиране на чинии и смяна на мръсни чаршафи.
Ето затова е утопия чужд инвеститор да дойде в едно,иначе, толкова привлекателно предприятие като ЛЕВСКИ, което има голям потенциал, но е управлявано напълно в съзвучие на начина, по който е управлявана и държавата. Въпроса е дали някой няма нужда държавата да бъде управлявана точно по този начин?!
А има изключения като Лудогорец, които отново нямат нищо общо с икономиката, поради ирационалността на цялата ни система. Там нещата са резултат от друг вектор, който напоително съм обяснил преди 10-ина страници.
Виждам тук много свестни и прогресивни момчета как търсят логични изводи на база ирационални процеси и непрекъснато се блъскат в стена. Защо?
Ами защото не можеш да правиш анализ на партия шах, когато на офицера от 15-ия ход нататък му се разпорежда да играе като царица за 5 хода, а на коня като топ от 35-ия ход нататък.
България не се управлява по ясни икономически правила, а по колониални геополитически, както преди 10-и Ноември, така и след това. (само са сменени "началниците", както се изразяваше един много пасторален бивш премиер).
Има само един период в началото на миналия век, когато е имало модел основан на истински икономически правила и неслучайно, поради волската упоритост на българина по онова време, сме били най-бързо развиващата се икономика в Европа.(колкото съзнавам смешно звучи това на младите българи, но е факт)

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 25 фев 2023 09:08

И кво тогава. Значи пътят към бездната е начертан и колкото и да стъпва клубът крачка в дясно или ляво накрая пак ще падне.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 25 фев 2023 11:09

vlong написа:Някой знае ли кой е Юда?

1914.1902
Re: /анкета/Без цензура!
Мнение24 фев 2023 21:27

boabbb написа:
Мисля, че е време бат Делян да извади някой лев, за да може нашите сини приятели да продължат да ни забавляват в Първа Плешива лига, а дано и в евротурнирите ...

От осмо място не се стигат евротурнирите, а и с този треньор ..... даже не знаем какво е победа.

Искаш да кажеш, че от осмо място се стигат евротурнирите ли? Не виждам какво грешно съм написал.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 25 фев 2023 11:32

Aronaks написа:Въпросът е, че той говори много, а каза малко. Това е истината. Единственото, което постигна е да обърка още повече левскарската общност точно в този труден момент. Не случайно, малко след това пуснаха сметката към НАП. Ако може да се вярва на писанията на Синя приказка във фейсбук, Ивков е протеже на НКПСЗ. Не знам, много от нещата които пише Синя приказка относно днешната пресконференция звучат правдоподобно.

Така наречения "Синя приказка" защитава Сираков и Павел Колев, докато беше в клуба и вероятно е протеже на човека който стои зад тях. Определено е някой, който има вътрешна информация, но спекулира с нея и я използва с такива цели като това което си цитирал. Дали Ивков е протеже на тези или онези не е ясно, но че Сираков е протеже на този, който го изпрати да вземе акциите, мисля че няма съмнение. Няма съмнение също, че има сериозен конфликт с Ивков и е крайно време да се изнесе повече информация за да стане ясно кой кум, кой сват, кой на булката брат. Иначе се вадят разни кирливи ризи от единия и от другия и по този начин се разделя и се цепи левскарската общност.
А може и това да е целта?

skitnik32
Контакти:

Мнениеот skitnik32 » 25 фев 2023 13:24

metodito написа:Клубът трябва да е приоритет пред отбора, а не обратното. Пък и освен Филипао, друг незаменим няма в момента. Освен Каап, имаме и Димитров. За Краев, даже няма да го споменавам.

П.С. Освен Фичо и Цунами.

и с какво мангала е толкова незаменим? с това че заема титулярно място в отбора а след 3-4 месеца си заминава и клуба няма да получи нещо за него? Добрите му отигравания се броят на пръстите на едната ръка. Пълен паразит.
Миланов беше стълба в отбора.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 25 фев 2023 17:17

Между другото само на мен ли ми прави впечатление, че когато ГЕРБ бяха далеч от властта Левски вървеше добре ,а ЦСКА-София затъваше. Когато ГЕРБ отново се появи близко до властта , Левски затъна, а ЦСКА-София тръгна нагоре.

skitnik32
Контакти:

Мнениеот skitnik32 » 25 фев 2023 17:30

honda написа:Между другото само на мен ли ми прави впечатление, че когато ГЕРБ бяха далеч от властта Левски вървеше добре ,а ЦСКА-София затъваше. Когато ГЕРБ отново се появи близко до властта , Левски затъна, а ЦСКА-София тръгна нагоре.

не само на теб. От поне 5 години го говоря. От как ГРОБ са на власт левски няма мито една титла и нито една купа. За сметка на това задълженията му се увеличиха от число клонящо към нула, до число клонящо към безкрайност.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 25 фев 2023 17:36

honda написа:Между другото само на мен ли ми прави впечатление, че когато ГЕРБ бяха далеч от властта Левски вървеше добре ,а ЦСКА-София затъваше. Когато ГЕРБ отново се появи близко до властта , Левски затъна, а ЦСКА-София тръгна нагоре.

https://gong.bg/bg-football/a-grupa/csk ... lev-387726

на всеки му е ясно това, ако може да разсъждава нормално и обективно над всички събития през тези години

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 25 фев 2023 17:50

Ако обичате, бихте ли коментирали изказването на г-жа Илиана Раева ?
Благодаря !
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 25 фев 2023 17:59

Моля, някой да обясни на другарката Раева, че Левски никога не е имал стадион в центъра на София.

Играе на терен, собственост на общината, представляващ сгуриено игрище с 2 реда пейки и съблекални с размерите на автобусна спирка ..

Върни се в “Левски”