Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Не случайно това са им най-силните години с най-много титли в историята.
- Der Schmarotzer
- Контакти:
damyanov1963 написа:peliforewer написа:damyanov1963 написа:peliforewer написа:damyanov1963 написа:peliforewer написа:Явно си бил връзкар :) .
За това ме пратиха на 315 км. от София с 3 отпуски за 2 години, едната полагаемата и 2 по 3 дни по семейни причини :)
В Ямбол ли :) .
Аха.
Аз бях на обратно :) .
Пак добре че не ме пратиха е Дяволския триъгълник - Грудово, Елхово, Звездец, ако си чул за него :)
И там се живее, при това по-спокойно откъм идиотизми на началството. Докато тръгне от Ямбол на проверка, и докато дойде в полка, всичко е ток и жица. 2 години в Бомбай, външният ъгъл на триъгълника :-). Вода се носеше с 20 литрови туби от селската чешма, която беше на около 1.5 км от поделението.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
Извинявам се за темата, която зачекнах.
Нека да се върнем на темата .
КЗЛ !

КЗЛ !

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Баси пенсиите дето се събрахте тука... Направо се отделете в друга тема "Клуб трета възраст" и там си чуруликайте носталгично по комунизма и бай тодАр...

Рашка капут, Буданов салют ! 

Еее,пиши нещо за Епопеята във Враца,изненадай ме ,че си от цецека и си гледал техен мач,че имаш фобия от Левски е ясно
САМО ЛЕВСКИ!