Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vlong
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот vlong » 24 фев 2023 21:35

Някой знае ли кой е Юда?

1914.1902
Re: /анкета/Без цензура!
Мнение24 фев 2023 21:27

boabbb написа:
Мисля, че е време бат Делян да извади някой лев, за да може нашите сини приятели да продължат да ни забавляват в Първа Плешива лига, а дано и в евротурнирите ...

От осмо място не се стигат евротурнирите, а и с този треньор ..... даже не знаем какво е победа.
САМО ЛЕВСКИ!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 24 фев 2023 21:36

Да си намери по скоро рошкова.
САМО ЛЕВСКИ!

Dakata_1912
Контакти:

Мнениеот Dakata_1912 » 24 фев 2023 21:41

fen's_Barcelona написа:Искренно ме развесели колегата който ме нарече трол, за 11 години нямам 300 мнения, в много малко от тях съм критикувал ръководство, треньор или клуба! По принцип не съм многословен, не обичам заяжданията и празните спорове, мисля, че да действаш е по добре отколкото да говориш(пишеш) напразно!
Не съм бил срещу Ивков преди, но наскоро научих за пристрастията му към СЗ, което ме шокира, какви са му подбудите да бъде с тях или с какво го държат нямам представа!
Днес г-н Ивков излезе и каза едно нищо, преливане от пусто в празно, за мен това не е мъжко поведение, защто е жалко да изтъква само себе си да, а да обвинява останалите!
Сираков няма какво да го коментирам, за мен той беше страхотен футболист, но винаги е бил слаб ръководител!
Най-важното е сметката към НАП! Да спасим любимият отбор, отново! Само Левски!

Тоя Ивков е чист милиционер от старата школа, върти сучи, противоречи си постоянно и накрая нищо не казва.
Кофтито за вас като обичащи отбора си, че пропускате най-важното Левски е заложник на Боко и чрез Ивков и чрез сирака, не виждам как ще се спасите от тоя крадец, но ви желая успех

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 24 фев 2023 22:12

Единственото хубаво до този момент е възможността да се дарява директно към НАП. Ако има в тоя форум някой по-близък до ръководството, нека да им каже да пуснат брояч за набраните средства. Така се активизира ентусиазма сред привържениците.
И само Левски оле

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 24 фев 2023 22:18

Това за броячът е задължително.
Ако не се сетят са ....
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 фев 2023 22:50

ros написа:
metodito написа:Изгледах пресконференцията и съм доволен от Ивков. Много повече ми харесва от онзи с лебедите. И говори с имена. Няма недомлъвки, право куме в очи. "Имаме различия със Сираков, нямаме конфликт". Това е. Като говориш конкретно, с имена, място за спекулации не остава. Малко не ми хареса това с платени тролове някакви и не знам какво.

Само не каза кои са "висшето ръководство" и кои са онези, които също ще "тънат в тъмнина". Не каза и от кого зависи Левски - все важни, ама скрити имена. Та не е като да каза всичко

Напротив, каза му името. Даже човекът каза, че е искал от Сирака разрешение да назове името му. "Онези" явно не ги е питал, но който трябва се сеща, който не се сеща - не му трябва.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 24 фев 2023 22:54

metodito написа:Изгледах пресконференцията и съм доволен от Ивков. Много повече ми харесва от онзи с лебедите. И говори с имена. Няма недомлъвки, право куме в очи. "Имаме различия със Сираков, нямаме конфликт". Това е. Като говориш конкретно, с имена, място за спекулации не остава. Малко не ми хареса това с платени тролове някакви и не знам какво.

Въпросът е, че той говори много, а каза малко. Това е истината. Единственото, което постигна е да обърка още повече левскарската общност точно в този труден момент. Не случайно, малко след това пуснаха сметката към НАП. Ако може да се вярва на писанията на Синя приказка във фейсбук, Ивков е протеже на НКПСЗ. Не знам, много от нещата които пише Синя приказка относно днешната пресконференция звучат правдоподобно.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 фев 2023 22:58

Ами не знам, не разбирам. Както писах: на тея 'дет не им трябва да знаят, не знаят - аз съм от тях. За съжаление пак нямаше конкретика за дълговете в цифри. Но потвърди впечатленията ми за онзи мафиот и съм на неговото мнение - относно трансферите. То не знам има ли някой на обратното.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 фев 2023 23:03

Клубът трябва да е приоритет пред отбора, а не обратното. Пък и освен Филипао, друг незаменим няма в момента. Освен Каап, имаме и Димитров. За Краев, даже няма да го споменавам.

П.С. Освен Фичо и Цунами.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 24 фев 2023 23:38

Който иска да помага, да го прави, който не иска, поне да не пречи!!!

Върни се в “Левски”