Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 08 апр 2025 07:29

damyanov1963 написа:
Bog_Puyol написа:Дамаджанов, сто пъти ти беше обяснено, че съразмеримо Разград и София, при средната домакинска посещамост на Лудогорец, това значи на Герена или на срутената "Армия" да има по 80хил. души на мач. От тук нататък темата приключва. Канец дело венец - както казват руските орки. :mrgreen:

Мани ги тия съразмерници, важно е колко хиляди има възможност да събере на мач един град. Вие имате един отбор ние имаме 5.
Бил ли си на мач с още 70 000 души, които да скандират името на отбора ти, щото аз съм бил, мога да ти кажа на кой - Левски - Аякс 1:2 през 77ма. Бил съм и на мач пак пред 70 000 само че половината викахме за нашия отбор, другата половина за противника - Левски - ЦСКА 2:2, 1980-та.

Кога пък Ярмейците и бъдещи припоци са били половин пълен стадион срешу нас? Не съм бил роден тогава, но очевидци и кадри в нета показват други неща
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 08 апр 2025 07:43

tmanolov написа:
damyanov1963 написа:
Bog_Puyol написа:Дамаджанов, сто пъти ти беше обяснено, че съразмеримо Разград и София, при средната домакинска посещамост на Лудогорец, това значи на Герена или на срутената "Армия" да има по 80хил. души на мач. От тук нататък темата приключва. Канец дело венец - както казват руските орки. :mrgreen:

Мани ги тия съразмерници, важно е колко хиляди има възможност да събере на мач един град. Вие имате един отбор ние имаме 5.
Бил ли си на мач с още 70 000 души, които да скандират името на отбора ти, щото аз съм бил, мога да ти кажа на кой - Левски - Аякс 1:2 през 77ма. Бил съм и на мач пак пред 70 000 само че половината викахме за нашия отбор, другата половина за противника - Левски - ЦСКА 2:2, 1980-та.

Кога пък Ярмейците и бъдещи припоци са били половин пълен стадион срешу нас? Не съм бил роден тогава, но очевидци и кадри в нета показват други неща

Ами когато още не си бил роден. През 70-те почти не съм изпускал мач Левски - ЦСКА и винаги бяхме по равно. Първия ми мач беше финала за КСА през 74-та. 1:2. Тогава стадиона не беше пълен, но беше през август. Бяхме с брат ми в сектор А и седяхме един до друг левскари и чорбари и при головете всеки ставаше и викаше за отбора си.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 апр 2025 07:57

tmanolov написа:
damyanov1963 написа:

Манолов, започваш денят с фалстарт :) , стегни се.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 апр 2025 08:10

Снощи покрай едни гости които имах превключих телевизора на друг канал след Локо Пловдив - Спартак Варна и забравих за числото и Лудогорец.Сутринта си пуснах спорната ситуация за дузпа срещу Лудогорец, дали е дузпа или не не коментирам, 50 на 50, но питам ако тази ситуация беше в полза на Лудогорец какво щеше да е решението на господата Попов и Кабаков.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 08 апр 2025 08:19

Изображение

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 08 апр 2025 09:03

damyanov1963 написа: уби ги ДС с прицепа на Витиня(без шофьора му да подозира нищо).

Може ли разяснение,как е станал тоя номер?

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 08 апр 2025 09:15

peliforewer написа:Снощи покрай едни гости които имах превключих телевизора на друг канал след Локо Пловдив - Спартак Варна и забравих за числото и Лудогорец.Сутринта си пуснах спорната ситуация за дузпа срещу Лудогорец, дали е дузпа или не не коментирам, 50 на 50, но питам ако тази ситуация беше в полза на Лудогорец какво щеше да е решението на господата Попов и Кабаков.

Фен на тирето да вика на другото ЦСКА числото - безценно :lol: За мачовете през 70-те няма да споря, защото не съм бил свидетел - на всичко след онзи обрат от 0:2 до 3:2 за първите 30 минути, мога да потвърдя с очите си, че до измислянето на квотите, инициирано от бъдещите припоци, те никога, ама абсолютно никога не са били колкото нас на стадиона
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 08 апр 2025 09:33

Bog_Puyol написа:И най-смешно ми е когато се изкарвате репресирани преди 1989г. при положение че бяхте същите като Цура, и наравно обирахте най-добрите играчи от провинцията. Майорите от Държавна сигурност Гунди и Котков неслучайно загинаха с кола, която и западните богаташи трудно можеха да си позволят в онези времена, щото струваше нова колкото малък самолет. Та, ако не беше паднал режима, нещата щяха да си продължават по същия начин, ама сега рахатлъка ви свърши. :mrgreen:

Айде по- леко с митовете и легендите
Първият автомобил на Гунди бил син "Мерцедес", който струвал 1200 долара. Алфата я взел за 2200 долара, като продал мерцедеса на вратаря Георги Каменски, а останалото доплатил с премията от Мексико.
САМО ЛЕВСКИ!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 апр 2025 09:43

tmanolov написа:
peliforewer написа:Снощи покрай едни гости които имах превключих телевизора на друг канал след Локо Пловдив - Спартак Варна и забравих за числото и Лудогорец.Сутринта си пуснах спорната ситуация за дузпа срещу Лудогорец, дали е дузпа или не не коментирам, 50 на 50, но питам ако тази ситуация беше в полза на Лудогорец какво щеше да е решението на господата Попов и Кабаков.

Фен на тирето да вика на другото ЦСКА числото - безценно :lol: За мачовете през 70-те няма да споря, защото не съм бил свидетел - на всичко след онзи обрат от 0:2 до 3:2 за първите 30 минути, мога да потвърдя с очите си, че до измислянето на квотите, инициирано от бъдещите припоци, те никога, ама абсолютно никога не са били колкото нас на стадиона

Всичко е относително, посещаемостта зависи от класирането и формата на отборите.
W84me ( Блатер) ..

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 08 апр 2025 09:52

peliforewer написа:Всичко е относително, посещаемостта зависи от класирането и формата на отборите.

Затова си на 100% прав - само при нас с Мъри беше различно - на стадиона ходеха толкова хора при прословутите ни титли при Чорни, когато даваха награда автомобил на полувремето. А и етническият състав на София се промени сериозно и голяма част от дошляците в последните 30 години са от вашите, а не от нашите - също факт, и в момента наистина можете да съберете почти колкото нас и да си запълните секторите във "вечното дерби". Затова ми беше странно, че Дамянов твърди, че и 70-те сме били поравно на стадиона
Непринуден написа:

Върни се в “Левски”