Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот LoveAndPeace » 04 апр 2025 15:38

peliforewer написа:
LoveAndPeace написа:
peliforewer написа:
LoveAndPeace написа:
peliforewer написа:
LoveAndPeace написа:За пореден път си право в 10ката :lol: :lol: :lol:
В този отбор средната треньорска работа е година и половина .......ПОНЕ!!!
А Кьосев , така да го изгонят без време , тц тц и тц.

В този отбор гонят след поредица от загуби, колко време търпяха Иван Иванов .Но след 6 мача и при 4 победи, 1 равен и само 1 загуба да уволниш един млад и перспективен треньор е много странно.

Очевидно Цеката се е ядосал , че не са успяли да победят отбор , който направи равенства все срещу посредствени отбори 2:2 , 3:3 , 1:1 , 1:1 ......

Като знам каква радост настана сред сини фенове и футболисти след онова 2-2 не ми се вярва противника да е бил толкова посредствен.А за да направиш 3-3 срещу 10 футболисти на Славия определено се иска класа.

Човек ще рече , че в Надежда имаше помен в последната минута на мача със Септември :lol: :lol: :lol: или тогава се радвахте , ама тая радост е друга радост , не е същото някак си

Това беше радост от 3 спечелени точки, ако бяхме хиксирали Томаш и футболистите щяха да имат проблеми.

Дам , както очаквах - Тая радост е друга радост , ти сега не разбираш. :lol: :lol:
По същата "логика" преди калъфката до скоро беше - сребърните медали , задължаващото второ място ..........като гледам тая година пак ще си се върнете на обичайното - Калъфката

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 апр 2025 15:45

DoSomethingDifferent написа:Победите на Левски си имат и плюсове. Освен цици, на следващия ден четем и дълбоките среднощни размишления на Дамянката, които, трябва да призная, искрено ме забавляват рано сутрин в тоалетната.

Ти друго развлечение нямаш, разбираемо е.
Иначе си добре, редовно си ходиш, запек немаш.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 04 апр 2025 16:16

LoveAndPeace написа:
peliforewer написа:
LoveAndPeace написа:
peliforewer написа:
LoveAndPeace написа:
peliforewer написа:В този отбор гонят след поредица от загуби, колко време търпяха Иван Иванов .Но след 6 мача и при 4 победи, 1 равен и само 1 загуба да уволниш един млад и перспективен треньор е много странно.

Очевидно Цеката се е ядосал , че не са успяли да победят отбор , който направи равенства все срещу посредствени отбори 2:2 , 3:3 , 1:1 , 1:1 ......

Като знам каква радост настана сред сини фенове и футболисти след онова 2-2 не ми се вярва противника да е бил толкова посредствен.А за да направиш 3-3 срещу 10 футболисти на Славия определено се иска класа.

Човек ще рече , че в Надежда имаше помен в последната минута на мача със Септември :lol: :lol: :lol: или тогава се радвахте , ама тая радост е друга радост , не е същото някак си

Това беше радост от 3 спечелени точки, ако бяхме хиксирали Томаш и футболистите щяха да имат проблеми.

Дам , както очаквах - Тая радост е друга радост , ти сега не разбираш. :lol: :lol:
По същата "логика" преди калъфката до скоро беше - сребърните медали , задължаващото второ място ..........като гледам тая година пак ще си се върнете на обичайното - Калъфката

Когато видиш някога да съм написал Калъфка, Тенеке можеш да ме иронизираш.Даже преди часове тук написах, че някои тази нощ не са спали след победата и какво ли ще се случи като спечелят почетното второ място.Както виждаш отнасям се с нужното уважение към постигнати спортни успехи.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 апр 2025 16:39

peliforewer написа:
LoveAndPeace написа:
peliforewer написа:
LoveAndPeace написа:
peliforewer написа:
LoveAndPeace написа:Очевидно Цеката се е ядосал , че не са успяли да победят отбор , който направи равенства все срещу посредствени отбори 2:2 , 3:3 , 1:1 , 1:1 ......

Когато видиш някога да съм написал Калъфка, Тенеке можеш да ме иронизираш.Даже преди часове тук написах, че някои тази нощ не са спали след победата и какво ли ще се случи като спечелят почетното второ място.Както виждаш отнасям се с нужното уважение към постигнати спортни успехи.

Пели, нощите не са само за спане, бил си млад, на теб ли да го обяснявам. Навремето, като обикалях с командировки България, в Пловдив когато спахме в Парк хотел Ленинград, после стана Санкт Петербург ходехме нощем на панорамата - Бар Бели нощи, та един по-стар колега, 30 годишен с прошарена коса, като го питахме къде ще ходиме ни посочваше косата си и ние направо се качвахме там.
Тогава нямаше нет и форуми, УДРЯХМЕ ГО НА ЖИВОТ.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Bog_Puyol

Мнениеот Bog_Puyol » 04 апр 2025 17:44

Тука стана като клуб на пенсионера, само споделяте спомени и разни истории от тъмния соц, га сте били млади. :mrgreen:
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 апр 2025 18:21

Bog_Puyol написа:Тука стана като клуб на пенсионера, само споделяте спомени и разни истории от тъмния соц, га сте били млади. :mrgreen:

А защо не, не ти ли е интересно да разбереш, как се е живяло през соца?
Сега е друго, ето теб те повишиха частните собственици на любимия ти отбор от чин капитан в най-върховният - Бог :)
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 апр 2025 18:28

Сега може да правиш каквото си искаш безнаказано, даже и да продаваш наркотици пред училищата, тогава вкарваха в тухларната за 15 дни(ако си изпълняваш дневната норма, ако не - ти се натрупваше за следващия ден), само защото си свирил на китара след 22ч. понеже ти се е родило дете.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 04 апр 2025 18:32

Добруджа в Ефбет, да видим къде ще играят.
Иначе се радвам за тях. През 2011-та ходих в Добрич и ги бихме с 1:2
Изображение

На линия
Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 04 апр 2025 19:37

damyanov1963 написа:Сега може да правиш каквото си искаш безнаказано, даже и да продаваш наркотици пред училищата, тогава вкарваха в тухларната за 15 дни(ако си изпълняваш дневната норма, ако не - ти се натрупваше за следващия ден), само защото си свирил на китара след 22ч. понеже ти се е родило дете.

Тия репортажи ги насочи към "Работническо дело" или "Жената днес".
Ама нищо не казваш в днешно време колко е лесно да докладваш някой от нас тук във форума...!?
Кликаш и доноса е готов !
Не като едно време да висиш пред милицията два часа само за да докладваш съседа ти че си е купил дънки от Кореком.
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 04 апр 2025 20:07

Кликал и доносът бил готов?
Ако не си сгрешил и погазил правилата,какво ти пука?
И ако си ги нарушил ,какъв донос е?
Това е оплакване,или да не се оплакваме ,щото нали не си мъжкар?
И мен ме е пял Пели-то,бях ядосан ,но после си казах -Като си сгрешил ще си понесеш наказанието.
Друг въпрос е,че модераторът ,като всеки българин с малко власт се самозабравя и действа своеволно и не винаги справедливо.
Така,че бъди корав рибар,все едно ИАРА те е сритала
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”