Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 21 фев 2023 15:59

NOMER14 написа:"международното положение"

Не знам на шега ли го написа, но до голяма степен е така. Нямам дар слово като Michael_Buble да обяснявам, но...
За мен следващите, на които трябва да се търси отговорност е т.нар. "собственик", след това е ръководството, а след това Стоилов. В което влиза и той. Футболистите не са се натискали да са тук, че да ги обвиняваме за нещо. Освен Филипао, другите не са нищо особено. В един отбор е важен колектива. Добрият колектив може да се справи с всичко, лошият - с нищо.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 21 фев 2023 16:11

darkblue67 написа:
1914.1902 написа:Какво толкова има да се пише? Един от най-слабите треньори в историята на Левски паднал. Вече не е изненада, просто ще му се смеем на оправданията.

Вижте за каква подигравка станахме с тая паплач , която е в клуба :

Изображение

Благодаря на всички тези безполезници, не стават за нищо.

Добре де... разбрахме, че Стоилов е един от най-слабите треньори в историята на Левски ( нищо, че за последните 12 години еденствения ни трофей е спечелен при него, а и последната ни титла е с отбор оставен от него). Дай предложение кого да назначат на негово място? Може и да ни хареса предложението ти и да те подкрепим в искането ти за смяна на Стоилов.

Херо/Акрапович/Стоев

Но нищо не зависи от мен

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 21 фев 2023 16:13

Е то какво излезе в крайна сметка, само преди два месеца казвахме че освен хърватина Блажевич останалата селекция е отлична ? В края на сезона ще се окаже че 90% ще я отчетем като пълен провал.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 21 фев 2023 16:21

Хонда, футболистите през 2008г. си тръгнаха защото отбора нямаше лиценз за Европа и не беше сигурно дали щяха да имат лиценз и за българското първенство това автоматично им прекрати договорите.През 2008г. може да е имало и други задължения, но лиценза на ЦСКА беше отнет заради тези към НАП.Левски сега има доколкото знам над 20 млн.лв задължения, но отчитате като най-важните за лиценза тези към НАП.А естествено, че човекът на УЕФА ще подкрепи решенията на Боби Михайлов.Да си спомняш как Батков се оплакваше по медиите, че Томов нарушил финансовия баланс като изкарал на светло
реалните заплати на футболистите.Кой излезе в петък по нощите по Дарик да изпревари лицензионната комисия, кой се оплакваше, че не издържа финансово и на кой му трябваха парите от ШЛ.Кой на аерогарата след отпадането на Левски от Бате Борисов ядосано каза, че е взел лиценза на ЦСКА, помогна му Трактора.До вчера Инджов беше ДПС , вече е само Ганчев, ами и двамата не са членове на ДПС, може като бизнесмени да се въртят около тях за обекти все пак са отговорни за хиляди семейства които работят в техните фирми.А в Левски от години броди един призрак, къде чрез адвоката си, къде чрез подставените си лица, веднъж се появи и лично когато ножът беше опрял до кокала.Той е истинското ДПС, другите са дребни риби.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 21 фев 2023 16:24

olimpi написа:Гледам пак доста плач уупс квич има от разни припсове ама така било ама онака като удобно се забравя как просто отказаха да плащат едни пари към дъжавата. Сега ги крепи чуждия кахър и надеждата, че ще сгънем цирка като тях.

Много им се иска да се гътнем или поне там В група, еветуално число, тире или пацуол.

Изтъкани са от злоба и завист за това, което правим за отбора си, юе показваме любов и подкрепа. Сигурно ги е срам, че извършиха най-позорното и гнъсно дело в историята на футбола - да припознаят под вънкашност чужда и име ново селски отбор. Но това им е генетично заложено в манталитета, все пак са наследници на цървуланковците създали по образ и подобие на свинята майка от Москва петолъчката в градинката.

Бъдете сигурни, дори и да фалираме НИЕ няма да припознаваме, ще си понесем съдбата и кръста.

И последно ако бяха толкова активни и загрижени към отбора си както към нас , нямаше да ги закрият на деня на разбойника.

Сътрудниците от тайните служби с агентурни псевдоними "Високия", "Николай", "Стефан", "Буда", "Борил", "Дългия", "Сергей", Таки, Любо Чука, Къро, строителите на "магистрали" и партньори на карти на Буда - Иванков, Йовов, Букарев, Иво Тонев, държавните компании и служители на тоталитарния болшевишк ирежим в Москва - 100% държавните VTB и Gazprom, руския гражданин с прякор Черния, шпионин на който му осигуриха доста години монопол в телекомуникациите и стотици други харесват твоята глупост, Olimpi.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
darkblue67
Контакти:

Мнениеот darkblue67 » 21 фев 2023 16:27

1914.1902 написа:
darkblue67 написа:
1914.1902 написа:Какво толкова има да се пише? Един от най-слабите треньори в историята на Левски паднал. Вече не е изненада, просто ще му се смеем на оправданията.

Вижте за каква подигравка станахме с тая паплач , която е в клуба :

Изображение

Благодаря на всички тези безполезници, не стават за нищо.

Добре де... разбрахме, че Стоилов е един от най-слабите треньори в историята на Левски ( нищо, че за последните 12 години еденствения ни трофей е спечелен при него, а и последната ни титла е с отбор оставен от него). Дай предложение кого да назначат на негово място? Може и да ни хареса предложението ти и да те подкрепим в искането ти за смяна на Стоилов.

Херо/Акрапович/Стоев

Но нищо не зависи от мен

Херо доколкото съм чел имаше някакви здравословни проблеми и не знам дали ще се навие да работи под такова напрежение, каквото има в Лерски. Иначе и на мен ми мина мисълта за Стиолов като спортен директор и Херо тренер, доколкото знам двамата се уважават. Акрапович след ЦСКА-София надали ще се навие да дойде. Стоев е прекалено "мек" и надали ще се справи със сегашната ситуация.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 21 фев 2023 16:27

Още една лъжа - Автоматично им се прекратявали договорите.
ГЛУПОСТИ.
На ЦСКА им отнеха лиценза за Европа , но си играха следващата година в А група с професионален лиценз.
Договорите на играчите се прекратяват автоматично , когато БФС отнеме именно този - Професионалния лиценз.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 21 фев 2023 16:40

Според мен от това, което виждам на терена, основната вина за състоянието на отбора носи Стоилов. Не защото е слаб треньор, а защото е слаб мотиватор. Това, което го имаше миналата пролет и го няма сега е искрицата - да играеш на върха на възможностите си, нещо което тогава правеха, а сега не правят. Отстъпват от борбата за първа топка, винаги закъсняват с една идея и т.н. Стоилов не може да промени това вече месеци наред, а не се вижда и да опитва. Освен това прави лупинги с играчите - има четирима не лоши защитника, при това не са наказани, а той слага крило на фланга. Например последния мач - защо Димитров и де Каап не бяха на местатата на Петков и Галчев? С Петков в атака щеше да има по-голяма опция за преса. Друго, което ми направи впечатление е изключително слабата средна линия - Кръстев е застинал някъде между Филиповци и Красна поляна в развитието си. Чандъров е дупка, при това голяма. Попов е вече даже не в края на кариерата си, а след това. Не тича, не гони, чака на гюме. Всички чакат на Попов, а той на тях и те така.... Общо тримата въобще не се връщат и не помагат на защитата. Атаките им са еднотипни, без смяна на местата, без заучени положения.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 21 фев 2023 16:54

ivo55 написа:
olimpi написа:Гледам пак доста плач уупс квич има от разни припсове ама така било ама онака като удобно се забравя как просто отказаха да плащат едни пари към дъжавата. Сега ги крепи чуждия кахър и надеждата, че ще сгънем цирка като тях.

Много им се иска да се гътнем или поне там В група, еветуално число, тире или пацуол.

Изтъкани са от злоба и завист за това, което правим за отбора си, юе показваме любов и подкрепа. Сигурно ги е срам, че извършиха най-позорното и гнъсно дело в историята на футбола - да припознаят под вънкашност чужда и име ново селски отбор. Но това им е генетично заложено в манталитета, все пак са наследници на цървуланковците създали по образ и подобие на свинята майка от Москва петолъчката в градинката.

Бъдете сигурни, дори и да фалираме НИЕ няма да припознаваме, ще си понесем съдбата и кръста.

И последно ако бяха толкова активни и загрижени към отбора си както към нас , нямаше да ги закрият на деня на разбойника.

Сътрудниците от тайните служби с агентурни псевдоними "Високия", "Николай", "Стефан", "Буда", "Борил", "Дългия", "Сергей", Таки, Любо Чука, Къро, строителите на "магистрали" и партньори на карти на Буда - Иванков, Йовов, Букарев, Иво Тонев, държавните компании и служители на тоталитарния болшевишк ирежим в Москва - 100% държавните VTB и Gazprom, руския гражданин с прякор Черния, шпионин на който му осигуриха доста години монопол в телекомуникациите и стотици други харесват твоята глупост, Olimpi.

Оранжевия примат реши да се из*ере и тук. Поздравления.

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 21 фев 2023 16:56

LoveAndPeace написа:
teerr написа:
LoveAndPeace написа:
teerr написа:
LoveAndPeace написа:
teerr написа:Приятели, заради множеството задачки, с които са претрупани уикендите, днес окъснях с влизането тук и, съответно, новините...
Та, в тази връзка, да ви питам - излезе ли вече тазгодишното завещание на Дякона или поне новото допълнено и обновено издание на "Тефтерчето", и къде мога да се запозная с тях?
Особено ме интересуват актуализираните завети на Апостола относно Еврозоната, бубулечките, Цариградската конвенция и колко точно броя черешови топчета барабар с боримечките следва да пратим за борба с руската мечка?
Предварително благодаря!

Зациклил си , никой не го еве за трудностите на руската мечка.
”Тоз който ни освободи той ще да ни и пороби”.

Ko да прая,плаша гаргите....................Кат та гледам теб си битер мен,и с цитат ала Чехльо и Базикилинкс...........И байо, с този след-освобожденски фалшификат, виждам шарани дето кълват на гола кука...

П.С.Вчера мярнах Цона ли беше, Ива Митева ли беше, у тивито да казва, че заветът на Ботев и Левски е бил да се ориентираме към евроатлантизъмъ. Това е най-прясното.Даже Паисий го е казак за евроскептиците- О, нераZумний юроде!...

Цитираш ми , и с това се опитваш да придадеш някаква тежест , политик който за година от малко почти милион избиратели отиде на под 100 000. Браво.

Бе то и ти цитираш Чехльо и Бъзикилинкс ама ................Не ти ли хареха цитата на булято Цона ли беше,Ива ли беше?!Абе знам може да са хванали я хрема и главоболие след ръсенето вчера. А друг пише, че не ѝ дошло. .....
Мен пък рязко ме засърбя левия тупордак и си го преместих у десно "у цъфналата ръж", мама им и комунисти,ватнеци!

Както ти казах , зациклил си!
Никой не му пука за ватници , матници и тем подобни идиотии.

Преведено от дипломатически език "съгласувахме" означава "взехме разрешение от..."
Значи е ясно кой е хазяина там...
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Върни се в “Левски”