Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
kamilata3
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот kamilata3 » 21 фев 2023 06:42

koisa написа:
Ozzimozzi написа:Днес слушам по Дарик говорят за сключване на ново споразумение с НАП, или споразумение за споразумението! Ти ако дължиш пари на НАП, дали ще можеш всяка година да предоговаряш споразумения и да не ги изпълняваш? Съвсем принципно питам?

Точно вие за НАП нямате право да говорите, нито да питате... Все още имате неизплатени над 11млн. лева, които никога няма и да платите. Същия този НАП вас ви търпя докато Дришата не реши да ви фалира и да избере "честния и достоен" път с преместването и припознаването на Литекс. Ние какви договорки, споразумения и споразумения на споразуменията ще правим си е само наша работа. Защото най-малкото имаме желание да си платим дължимото, а НАП няма изгода да бъде завлечена държавата с още едни 11+ млн. лева. ;)

И а огромна разлика,на нас не ни беше даден шанс.Докато при вас е споразумение след споразумение.Как искате да ги връщате като само разсрочвате и не плащате и се трупат нови задължения.То само с искане не става.
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 21 фев 2023 06:56

kamilata3 написа:
И а огромна разлика,на нас не ни беше даден шанс.Докато при вас е споразумение след споразумение.Как искате да ги връщате като само разсрочвате и не плащате и се трупат нови задължения.То само с искане не става.

Голяма грешка е да се сравняват двете ситуации. Първо, срещу вас имаше десетки дела, само на мен дето нямахте да плащате. Докато Левски дължи единствено на НАП и за сектор А на Божков. Всички останали задължения към бивши треньори, играчи, служители и т.н. са платени и дела срещу нас няма. Второ, Вие изобщо не изявихте желание да плащате, че да имате споразумения с НАП. И на Дришата не му се плащаше. :)
Даже си спомням, че срещу едни 800 хил. лева Вие и Локото щяхте да останете в А група. Но нямаше желаещи да плащат!
НАП ви търпя докато направихте над 15 млн. дълг. И още щеше да търпи, ако поне имахте малко желание за плащане.
Гарантирам, че само ние феновете ще платим минимум половината пари на НАП за една година, ако се отвори директна сметка.
Та, къде е ползата и каква е логиката НАП да ни фалира за ваш кеф и да не си получи парите?
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 21 фев 2023 07:42

koisa написа:
kamilata3 написа:

Голяма грешка е да се сравняват двете ситуации. Първо, срещу вас имаше десетки дела, само на мен дето нямахте да плащате. Докато Левски дължи единствено на НАП и за сектор А на Божков. Всички останали задължения към бивши треньори, играчи, служители и т.н. са платени и дела срещу нас няма. Второ, Вие изобщо не изявихте желание да плащате, че да имате споразумения с НАП. И на Дришата не му се плащаше. :)
Даже си спомням, че срещу едни 800 хил. лева Вие и Локото щяхте да останете в А група. Но нямаше желаещи да плащат!
НАП ви търпя докато направихте над 15 млн. дълг. И още щеше да търпи, ако поне имахте малко желание за плащане.
Гарантирам, че само ние феновете ще платим минимум половината пари на НАП за една година, ако се отвори директна сметка.
Та, къде е ползата и каква е логиката НАП да ни фалира за ваш кеф и да не си получи парите?

Когато говорим за НАП не е лошо да споменем далечната 2008г., тогава за 300-400 хил.лв към НАП ЦСКА беше спрян да играе в Шампионска лига.НАП отказа да подпише споразумение, Лицензионната комисия не даде лиценз на ЦСКА, а Боби Михайлов излъга, че тази комисия е на пряко подчинение на УЕФА и той не може да и влияе.Сега всички са много внимателни с Левски, дава им се лиценз под условие, като условието е да се плащат задълженията, цяла година се нарушава договорката с НАП, но БФС се прави на разсеян.Хората на Боби решават, че всички други отбори при наказание, лишаване от публика, трябва да играят на празен стадион, само Левски могат два пъти в рамките на 3-4 кръга да им се допуска публика при наказание защото нямат пари.След мача във Велико Търново Левски отново са наказани с предупреждение за лишаване от домакинство, това поведение ако не е рецедив, не знам какво е.Само дето на ръководството и феновете на Левски не им пука защото знаят, че Боби пак ще оправи нещата.Знам сега какво ще се изпише срещу мен, ако може оборете ме с факти, а не с обиди, заставам зад всяка своя дума в този коментар.
Последна промяна от peliforewer на 21 фев 2023 08:31, променено общо 1 път.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 21 фев 2023 08:15

Акрапович за новия в Левски: Трябва да е по-директен пред гола

Треньорът на кипърския Акритас Хлорака Бруно Акрапович анализира качествата на испанеца с марокански корнери Джевад ел Джемили, чийто трансфер в Левски може да бъде считан за сигурен.

“Както ви казах и преди това, той е младо момче със сериозен потенциал. Има добър характер и амбиция да направи хубава кариера. В чисто футболно отношение впечатлява със скорост и техника. Силен е в дуелите един на един. Това, което според мен трябва да подобри, е да бъде по-директен и по-често да търси завършващ удар и рационалния път към вратата. Ако започне да бележи по-често, ще се превърне в изключително ценна находка”, заяви Акрапович пред “Мач Телеграф”.

“Говорих с Цанко Цветанов за момчето. Казал съм му искрените си впечатления. С него сме приятели, както знаете, след като играхме заедно в Германия”, добави босненският специалист.

Той бе катeгоричен, че новото попълнение на Левски е бил важна част от неговия състав и е разчитал на него в тежката битка за оцеляване в елита на Кипър.

“За мен този трансфер е сериозен удар. Със сигурност ще ми бъде по-трудно без Джевад. Шансовете ни намаляват, но ще се борим. Момчето може да се развие в България. Пожелавам му успех”, каза още той..
Последна промяна от 1914.1902 на 21 фев 2023 11:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 21 фев 2023 10:29

peliforewer написа:Когато говорим за НАП не е лошо да споменем далечната 2008г., тогава за 300-400 хил.лв към НАП ЦСКА беше спрян да играе в Шампионска лига.НАП отказа да подпише споразумение, Лицензионната комисия не даде лиценз на ЦСКА, а Боби Михайлов излъга, че тази комисия е на пряко подчинение на УЕФА и той не може да и влияе.Сега всички са много внимателни с Левски, дава им се лиценз под условие, като условието е да се плащат задълженията, цяла година се нарушава договорката с НАП, но БФС се прави на разсеян.Хората на Боби решават, че всички други отбори при наказание, лишаване от публика, трябва да играят на празен стадион, само Левски могат два пъти в рамките на 3-4 кръга да им се допуска публика при наказание защото нямат пари.След мача във Велико Търново Левски отново са наказани с предупреждение за лишаване от домакинство, това поведение ако не е рецедив, не знам какво е.Само дето на ръководството и феновете на Левски не им пука защото знаят, че Боби пак ще оправи нещата.Знам сега какво ще се изпише срещу мен, ако може оборете ме с факти, а не с обиди, заставам зад всяка своя дума в този коментар.

Както вече казах (любима футболна фраза).
Вие нямате право да отваряте дума за НАП и да държите сметка докато не платите едни 11 млн.
И отново, двете ситуации са коренно различни и няма база за сравнение!
Колкото до БФС, те са правили отстъпки както в полза на Левски през годините, така и във ваша полза и в полза на Лудогорец. Да се дъвче на кого БФС е помагало повече и кого е бутало е също толкова безсмислено, колкото сравнението с НАП.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 21 фев 2023 12:36

Защо да са различни, аз давам пример с 2008 г. когато сме нямали милиони задължения.Мога да дам пример и с Левски по времето на Русев и как се взимаше лиценз.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 21 фев 2023 12:43

Гледам пак доста плач уупс квич има от разни припсове ама така било ама онака като удобно се забравя как просто отказаха да плащат едни пари към дъжавата. Сега ги крепи чуждия кахър и надеждата, че ще сгънем цирка като тях.

Много им се иска да се гътнем или поне там В група, еветуално число, тире или пацуол.

Изтъкани са от злоба и завист за това, което правим за отбора си, юе показваме любов и подкрепа. Сигурно ги е срам, че извършиха най-позорното и гнъсно дело в историята на футбола - да припознаят под вънкашност чужда и име ново селски отбор. Но това им е генетично заложено в манталитета, все пак са наследници на цървуланковците създали по образ и подобие на свинята майка от Москва петолъчката в градинката.

Бъдете сигурни, дори и да фалираме НИЕ няма да припознаваме, ще си понесем съдбата и кръста.

И последно ако бяха толкова активни и загрижени към отбора си както към нас , нямаше да ги закрият на деня на разбойника.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 21 фев 2023 12:47

teerr написа:
LoveAndPeace написа:
teerr написа:
LoveAndPeace написа:
teerr написа:Приятели, заради множеството задачки, с които са претрупани уикендите, днес окъснях с влизането тук и, съответно, новините...
Та, в тази връзка, да ви питам - излезе ли вече тазгодишното завещание на Дякона или поне новото допълнено и обновено издание на "Тефтерчето", и къде мога да се запозная с тях?
Особено ме интересуват актуализираните завети на Апостола относно Еврозоната, бубулечките, Цариградската конвенция и колко точно броя черешови топчета барабар с боримечките следва да пратим за борба с руската мечка?
Предварително благодаря!

Зациклил си , никой не го еве за трудностите на руската мечка.
”Тоз който ни освободи той ще да ни и пороби”.

Ko да прая,плаша гаргите....................Кат та гледам теб си битер мен,и с цитат ала Чехльо и Базикилинкс...........И байо, с този след-освобожденски фалшификат, виждам шарани дето кълват на гола кука...

П.С.Вчера мярнах Цона ли беше, Ива Митева ли беше, у тивито да казва, че заветът на Ботев и Левски е бил да се ориентираме към евроатлантизъмъ. Това е най-прясното.Даже Паисий го е казак за евроскептиците- О, нераZумний юроде!...

Цитираш ми , и с това се опитваш да придадеш някаква тежест , политик който за година от малко почти милион избиратели отиде на под 100 000. Браво.

Бе то и ти цитираш Чехльо и Бъзикилинкс ама ................Не ти ли хареха цитата на булято Цона ли беше,Ива ли беше?!Абе знам може да са хванали я хрема и главоболие след ръсенето вчера. А друг пише, че не ѝ дошло. .....
Мен пък рязко ме засърбя левия тупордак и си го преместих у десно "у цъфналата ръж", мама им и комунисти,ватнеци!

Както ти казах , зациклил си!
Никой не му пука за ватници , матници и тем подобни идиотии.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 21 фев 2023 12:53

peliforewer написа:Защо да са различни, аз давам пример с 2008 г. когато сме нямали милиони задължения.Мога да дам пример и с Левски по времето на Русев и как се взимаше лиценз.

Тия приказки за наивници НЕ тука.
На българина един от най-големите му проблеми е със СРОКА!
Имали сте срок до петък , сърдите се че в понеделник не искали да ви приемат документите и плащането , НАП ви е виновно.
И Костадинов и онзи който ви беше шеф тогава , някакъв хокеист ......в интервюта са казвали , че са предупреждавали Лупи цяла седмица. Отговора е бил - Ние сме ЦСКА бе , нищо няма да ни направят.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 21 фев 2023 13:08

groti написа:Само да няма роса по стадиона сутринта срещу Лудогорец , че не можем да играем на такъв терен!

Росата е едно на ръка.Я си представете да се появи вятър,желание на играчите за победа,поне един от шестте съдии да не е от София,публиката на домакините да вземе да се появи в секторите,слънчевата радиация,магнитните бури...мога да изброявам до утре,като всички останали ще изглеждат все по нелепи от предните.Този Мъри не само прекали,той просто продължава да минава всякакви граници за да се оневини и да оневини отбора си ,разбира се без да търси проблема в себе си.Не съм гледал статистики,но има ли друг такъв треньор,когото да сте търпяли да е начело с толкова и повече загуби от сегашните? Не че нещо ми пречи Мъри,но вече ми е доста досаден.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Върни се в “Левски”