icemanbg33 написа:fen's_Barcelona написа:Ozzimozzi написа:icemanbg33 написа:Брей.
Аз викам и ние да дадем само 4 милиона на НАП и после всичко да отива за стадион. Преждевременно да го духат всички други кредитори.
Не можеш ли да кажем на Шолак, "братле, дай само 4 милиона лева и взимай Левски"?
Само за едни оцветени 4-12 = +31.
Сега кредиторите ви какво го правят? :)
Днес слушам по Дарик говорят за сключване на ново споразумение с НАП, или споразумение за споразумението! Ти ако дължиш пари на НАП, дали ще можеш всяка година да предоговаряш споразумения и да не ги изпълняваш? Съвсем принципно питам?
Да!
Докато Бай Ганя гледа с манталитет: "абе на другия да му е зле, пък при мен каквото такова" няма да се оправим.
Разбираш ли от елементарни бизнес принципи? Или всъщност, гледал ли си мафиотски филми? В кой мафиотски филм, "боса" убива човек който му дължи пари?
Да кажем НАП утре решат, ами, няма да сключим споразумение и няма да вземете лиценз. Левски фактически фалира, а НАП прибира една голяма сочна 0. Нали ти е ясно, че към този момент поне Левски плаща текущи задължения и всеки месец влизат пари в касата на държавата?
Та кое е по-добре, я ти ми кажи:
100% от 0 или 5-10% междинен доход с потенциал всеки месец да ти се плащат 1 2% допълнително докато не се изплати дълга?
Абе какво ти говоря, то се видя кое е най-правилното. Слагаш едно тире, плащаш някакви 2,3,4 милиона и си пееш.
Защо ли хората по белите държави, а и у нас са измислили процедурата по "фалит"? Иди тегли кредит от банката, спри да го връщаш, като им обещаеш, че ще връщаш някога, ако предоговорите за пореден път погасителният план! Аз си мислех, че феновете на този отбор са морални стожери, а то какво се оказа....