vlong написа:Стои като дълг ,което е едно и също.
Има мааалка разлика... Щот в случая пак ви го направи държавата чрез една фирма, която не си търси парите толкова години вече...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
peliforewer написа:icemanbg33 написа:Брей.
Аз викам и ние да дадем само 4 милиона на НАП и после всичко да отива за стадион. Преждевременно да го духат всички други кредитори.
Не можеш ли да кажем на Шолак, "братле, дай само 4 милиона лева и взимай Левски"?
Само за едни оцветени 4-12 = +31.
Няма проблем, заминавате във В група, обявяват Ви в несъстоятелност и плащате 35% от задълженията си, тогава ще сме равнопоставени.Въпреки, че вие никога наем не сте плащали, че и данъци и консумативи.
LoveAndPeace написа:peliforewer написа:icemanbg33 написа:Брей.
Аз викам и ние да дадем само 4 милиона на НАП и после всичко да отива за стадион. Преждевременно да го духат всички други кредитори.
Не можеш ли да кажем на Шолак, "братле, дай само 4 милиона лева и взимай Левски"?
Няма проблем, заминавате във В група, обявяват Ви в несъстоятелност и плащате 35% от задълженията си, тогава ще сме равнопоставени.Въпреки, че вие никога наем не сте плащали, че и данъци и консумативи.
Тия глупости в Без цензура ги пиши. Платили 35% :))) българските данъкоплатци ще ги платят , след като ОЛАФ ни изтумби.
kamilata3 написа:groti написа:gihuelo написа:
Не знам защо всички изтъквате една от най-важните причини за закупуването на Левски са евротурнирите ! Значи с 15 млн. евро Шолак си купува отбор ,които всяка година ще бъде в евротурнирите.
Мислиш ли че на Шолак му дреме за Лига Европа?
Защо купи Газиантеп (втора дивизия) а не някой средняк в Турция и да го класира за Европа.
Според мен Шолак бе поредния след Спас ,Васил Божков и т.н на който беше намекнато че трябва да вземе Левски , но незнайно поради какви причини успя да се измъкне от тази сделка.
Хубаво много хора сте ! И какво като сте много хора ? Човека който ви е..а мамата печели ли от 10 години почти всички избори?
Вие като сте много хора ,какво направихте този човек да не е във власта?
Пич , само споменаваш името на Младежа които коли и беси в Левски и всички приказки какъв капацитет за промяна на нещата като публика имате изтиват.
Тоя дето ни еба мамата го направи с всички отбори. В момента просто има два - три, които са облагодетелствани от него. Тия в Разград и тия дето припознаха Армията. Иначе нашата трагедия е ясна. Ония с черните тениски и черепите по тениските. Тия с нацистките поздрави и прочие. Същите тези дето ходят да обръщат всеки протест. Коврите на боко. Иначе да.. Има интересна връзка Боко, Спас, Виваком, Шолак.. .
Поредния Мъри ,я кажи като си навътре в нещата с какво е облаготетелстван ЦСКА от Боко и държавата.
icemanbg33 написа:Брей.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта