ugly bug написа:Айде шушумиги, заредил съм се с пуканки.
Бай Хуйлио да купува билета .
Горски вие ще пускате ли гювеч днес ?
Качваме ги на разлика. Два тото мача на година стигат.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ugly bug написа:Айде шушумиги, заредил съм се с пуканки.
peliforewer написа:Честно да ти кажа, може да съм дърт, но тази статия не ми направи впечатление.Интересно, как ти, младият с многото виШи си и обърнал такова голямо внимание, че чак я цитираш :) .Явно мисирките яко ти влияят :) .Ако по някакъв начин се случи, че Коялипу го върнат под наем в ЦСКА нежните сини души едва ли ще го преживеят :) .
На 2 юни 2016 г. Литекс, Чавдар (Етрополе) и ЦСКА се обединяват в ПФК ЦСКА–София АД, а като собственици в търговския регистър са вписани Христо Стоичков, Юлиян Инджов и Гриша Ганчев. На 7 юни БФС обявява, че това юридическо лице е подало документи за участие в новосформираната Първа професионална футболна лига като ЦСКА (София).
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:peliforewer написа:Честно да ти кажа, може да съм дърт, но тази статия не ми направи впечатление.Интересно, как ти, младият с многото виШи си и обърнал такова голямо внимание, че чак я цитираш :) .Явно мисирките яко ти влияят :) .Ако по някакъв начин се случи, че Коялипу го върнат под наем в ЦСКА нежните сини души едва ли ще го преживеят :) .
няма и как да ти направи, защото твоят мозък вече е промит (без да се обиждаш) - нормално е. Аз, понеже това ми е част от работата, на секундата мога да ти каже кое е писано от платена мисирка и кое е писано като лично мнение (независимо вярно или не). Нищо де, на вас дори и тази очеизбождаща лъжа, написана в Уикипедия и лично платена от Джуджето навремето - пробвай да я редактираш в уж отворения код на Уикипедия - та дори и тя не може да ви направи впечатление. Както казах - припоци, сър!На 2 юни 2016 г. Литекс, Чавдар (Етрополе) и ЦСКА се обединяват в ПФК ЦСКА–София АД, а като собственици в търговския регистър са вписани Христо Стоичков, Юлиян Инджов и Гриша Ганчев. На 7 юни БФС обявява, че това юридическо лице е подало документи за участие в новосформираната Първа професионална футболна лига като ЦСКА (София).
Колко грешки (лъжи) виждаш в горното твърдение, отново да подчертая, че е взето от уикипедия, която се цитира като максимално достоверен източник за щяло и нещяло? Ето така работи хибридната политика за лъжи, при това на най-високо ниво, на Джуджето - стандартните прийоми на неинтелигентните помаци, пардон припоци
miro_rz написа:ugly bug написа:Айде шушумиги, заредил съм се с пуканки.
Качваме ги на разлика. Два тото мача на година стигат.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
miro_rz написа:Качваме ги на разлика. Два тото мача на година стигат.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
peliforewer написа:Dust написа:Отново ли ще си измисляш правила във футбола и хипотези какво можело да стане?
Пусни си ситуацията на видео и ще видиш, това, че първи си играл с топката не ти дава право след това да фаулираш безнаказано.
Bog_Puyol написа:А ти си пусни видео от нередовния гол срещу Септември, когато Лапеня спъна оня черния, който искаше да блокира удара на тоя дето вкара от Цура 2016... :lol:
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта