Методи ,ти разбивал ли си бетон за да вадиш арматура?
Няма такава неблагодарна работа.
Желязото трябва да е 5 лв. ,че да си заслужава.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
САМО ЛЕВСКИ!
vlong написа:Много колеги го желаеха в Левски,аз също .
Мъри къде гледа?
Ние го искахме точно преди 1 година , заедно с Ил.Стефанов. но от Берое не го пуснаха без пари и поискаха доста пари за него. Но това разбира се си е тяхно право.
-
Blue_Blood84
vvessel написа:vlong написа:Много колеги го желаеха в Левски,аз също .
Мъри къде гледа?
Гледа към Бразилия. До тук четирима бразилци е докарал. Да видим дали всички заедно ще успеят да вкарат повече голове от Марин Петков.
Уелтон има 4 гола колкото има и Марин Петков, Роналдо има 3 гола, Цунами е бек, какви голове чакаш от защитник, Рикардиньо има един мач.
- metodito
- Контакти:
vlong написа:Методи ,ти разбивал ли си бетон за да вадиш арматура?
Няма такава неблагодарна работа.
Желязото трябва да е 5 лв. ,че да си заслужава.
Че няма ли някакъв неръчен начин? В смисъл питам без сарказми, там не знам какво беше.
Re: Metodito
Странджата написа:Както е казал май Аристотел, всяко сравнение куца. Левски не е България, ако беше - досега да беше разпарчосан и продаден за скрап :)
Хайде, гответе си зъбите за халвата, че е корава, за другото има Господ :)
Оппа, хванахме те...
Omnis comparatio claudicat - Всяко сравнение куца. Латинска сентенция.
А за хамкането има цяла седмица.:)
Blue_Blood84 написа:vvessel написа:vlong написа:Много колеги го желаеха в Левски,аз също .
Мъри къде гледа?
Гледа към Бразилия. До тук четирима бразилци е докарал. Да видим дали всички заедно ще успеят да вкарат повече голове от Марин Петков.
Уелтон има 4 гола колкото има и Марин Петков, Роналдо има 3 гола, Цунами е бек, какви голове чакаш от защитник, Рикардиньо има един мач.
За първенство имат по един. Другите са вкарани за купата на Горно Нанадолнище. Ще ги видим тепърва колко ще вкарват, но за мен непрекъснатото им налагане и НЕдаването на шанс на наши юноши като Петков и Галчев няма да доведе до нищо друго освен до комисионна от евентуална им продажба.
Дано ме опровергаят някак си но последната половин година бразилците са с трагична ефективност и цялостното представяне е на ниво Б група.
-
Blue_Blood84
vvessel написа:Blue_Blood84 написа:vvessel написа:vlong написа:Много колеги го желаеха в Левски,аз също .
Мъри къде гледа?
За първенство имат по един. Другите са вкарани за купата на Горно Нанадолнище. Ще ги видим тепърва колко ще вкарват, но за мен непрекъснатото им налагане и НЕдаването на шанс на наши юноши като Петков и Галчев няма да доведе до нищо друго освен до комисионна от евентуална им продажба.
Дано ме опровергаят някак си но последната половин година бразилците са с трагична ефективност и цялостното представяне е на ниво Б група.
Е сега пък кой бил за купата, кой бил да първенството. Ми гол на Роналдо срещу Паок, като гости, Уелтон вкара на тирето след асистенция на Роналдо, сега ако издребняваме кой срещу кой е вкарал гол, утре ще проверя Марин Петков та кой е вкарал 4-те гола. Видя се това нещо, ние и с юнош може да сме трети, ама не може, щяхме да изпаднем с тях. Не им се давало шанс, над 2 години имаха шанс, един по един изчезнаха в Арда, Славия, Спартак Варна, Пирин и тн.
-
Blue_Blood84
Да върнат Ивайло Найденов вместо Цунами, Здравко Димитров вместо Уелтон, Илия Димитров вместо Билал Бари, Георги Александров вместо Кордоба, Алекс Петков вместо Сонко и да гледаме ония комичните голове дето Арда и Царско село ни вкарваха на Герена
когато приличахме на отбор от трета лига хахаха.
когато приличахме на отбор от трета лига хахаха.
-
Blue_Blood84
Марин Петков гол срещу Спартак Варна на Герена, гол срещу Хебър на Герена, гол срещу Арда на Герена, гол срещу славия в овча купел. Уелтон един гол срещу Паок на герена, Роналдо един гол срещу паок като гости, Уелтон гол срещу тирето след асистенция на Роналдо. Роналдо гол срещу пирин на герена 1-0 решаващ гол, когато мача се беше закучил второто полувреме.
Така се прави. "Кариерата на Лий Мейсън във Висшата лига приключи".
https://gong.bg/football-sviat/anglia/m ... chi-721047
Заради пропуск да разчертае линиите при гол като ВАР арбитър. А в България при тези явни съдийски случайни и не чак толкова случйни грешки кога ще резнат клончето на някой чернодрешко. Носителите на тв права трябва да предупреждават зрителите, че в предаваането има съдийско продуктово позициониране.
https://gong.bg/football-sviat/anglia/m ... chi-721047
Заради пропуск да разчертае линиите при гол като ВАР арбитър. А в България при тези явни съдийски случайни и не чак толкова случйни грешки кога ще резнат клончето на някой чернодрешко. Носителите на тв права трябва да предупреждават зрителите, че в предаваането има съдийско продуктово позициониране.