Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот 1914.1902 » 01 апр 2025 11:34

peliforewer написа:
1914.1902 написа:
Sens85 написа:
1914.1902 написа:Мненията на Грънчаров, Стоянов, Русев и Касабов нямат абсолютно никакво значение за мен. Те не могат да направят нищо.

По-скоро ми се ще да прочета евентуални коментари от всички отбори дали са доволни от тази наредба, която е била приета от БФС. Точно те са свободни да предложат промени и да се обсъдят евентуални по-големи наказания при подобни ситуации.

Спомням си преди време как се разпищяха всички, че Левски на Мъри отложил няколко мача, а правилника дори не беше нарушен. В същото време обаче никой от недоволните не успя да мотивира собствения си тим да изрази желание за промяна на тази точка от наредбата, която отново я имаше и през 2024/25.

Има смисъл да се правят промени по наредбата само и единствено ако написаното в нея започне да се прилага за всички, към момента не е така.
Та всякакви промени стават безмислени на този етап.

Правилно ли е приложена наредбата?

За навлизане на публика на пистата, на основание чл.37, ал.1, т.1, б. Б, предложение 5 от ДП /2024/2025/ – ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

Изображение

Само дето не си дал чл.37 ал.1 т.21 букви Г , Д , намират се на 43 стр.от ДП . Това е по-реално наказание предвид случилото се.Вярно, че играта не е спирана заради феновете, но започването на второто полувреме беше забавено заради тях, а защо съдията и дежурния секретар не спряха срещата в първите минути на второто полувреме когато фенове бяха на пистата само те си знаят.

Цитирал съм основанието, което са взели предвид и се вижда, че решението е правилно с оглед на наредбата. Другите санкции нямат значение в случая.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 01 апр 2025 11:36

ugly bug написа:
vlong написа:https://sportal.bg/news-2025040106190458921

Ми,много просто господа швеци тука си имаме едни мутри мафиози ,които мнооогооо пари са откраднали и се чудят къде да си ги наврат.
И сме последните комунисти на тоя свят.
Айде със здраве

Ееее, жив ли си бе....!?
КАжи две думи за поредния резил в Подуене?
Започнахте лека-полека да надигате роги..
В неделя беше някаква гробна тишина.
Изображение

Кое е резил ,че не разбрах какво ми шепне шаранът
САМО ЛЕВСКИ!

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 01 апр 2025 11:38

vlong написа:
ugly bug написа:

Ми,много просто господа швеци тука си имаме едни мутри мафиози ,които мнооогооо пари са откраднали и се чудят къде да си ги наврат.
Айде със здраве

Ееее, жив ли си бе....!?
Изображение

Добре ли спа в неделя? Май не особено.
Do Something Different!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 01 апр 2025 11:39

vlong написа:
Sens85 написа:

Айде със здраве

Къде го чукаш, къде се пука ;D

Е,кво да размахваме правилници като 70-годишни ли?
Други теми няма ,сигурно.
Щото оня с лопатата на колко го осъдиха ?
По кой правилник?
Гьонсурати

Теб не ти препоръчвам да четеш правилници, ще ти дойдат сложни :) .Можеш да пишеш какво искаш, все пак си един от малкото останали спонсори на Сираков и длъжностните лица те обгрижват :) .
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 01 апр 2025 11:44

1914.1902 написа:
peliforewer написа:
1914.1902 написа:
Sens85 написа:
1914.1902 написа:Мненията на Грънчаров, Стоянов, Русев и Касабов нямат абсолютно никакво значение за мен. Те не могат да направят нищо.

По-скоро ми се ще да прочета евентуални коментари от всички отбори дали са доволни от тази наредба, която е била приета от БФС. Точно те са свободни да предложат промени и да се обсъдят евентуални по-големи наказания при подобни ситуации.

Спомням си преди време как се разпищяха всички, че Левски на Мъри отложил няколко мача, а правилника дори не беше нарушен. В същото време обаче никой от недоволните не успя да мотивира собствения си тим да изрази желание за промяна на тази точка от наредбата, която отново я имаше и през 2024/25.

Има смисъл да се правят промени по наредбата само и единствено ако написаното в нея започне да се прилага за всички, към момента не е така.

За навлизане на публика на пистата, на основание чл.37, ал.1, т.1, б. Б, предложение 5 от ДП /2024/2025/ – ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

Изображение

Само дето не си дал чл.37 ал.1 т.21 букви Г , Д , намират се на 43 стр.от ДП . Това е по-реално наказание предвид случилото се.Вярно, че играта не е спирана заради феновете, но започването на второто полувреме беше забавено заради тях, а защо съдията и дежурния секретар не спряха срещата в първите минути на второто полувреме когато фенове бяха на пистата само те си знаят.

Цитирал съм основанието, което са взели предвид и се вижда, че решението е правилно с оглед на наредбата. Другите санкции нямат значение в случая.

Цитирай споменатото от мен, ако бяха се позовали от ДК на него със сигурност щяха да са по близо до истината.ДК когато решават за Левски естествено, че избират по-леките наказания.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 01 апр 2025 11:49

peliforewer написа:
1914.1902 написа:
peliforewer написа:
1914.1902 написа:
Sens85 написа:

Изображение

Цитирай споменатото от мен, ако бяха се позовали от ДК на него със сигурност щяха да са по близо до истината.ДК когато решават за Левски естествено, че избират по-леките наказания.

Това е твое мнение, но се вижда, че са постъпили точно и коректно по цитираната точка (разбирам да я нямаше, за да си прав). Недоволните да обжалват наказанията от кръга и толкова. След това да предложат и изменения в правилника.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 01 апр 2025 12:24

vlong написа:
ugly bug написа:

Айде със здраве

Ееее, жив ли си бе....!?
Изображение

Ей така те искам !
При тебе процеса вече е завършен !
Дай адрес да ти пратя една фланелка на Славия + благодарности от Насето за приетата славизация.
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 01 апр 2025 12:40

peliforewer написа:
tmanolov написа:
DoSomethingDifferent написа:
damyanov1963 написа:Нито имаше чупене на камери, нито нападение над охранители, както при тия, дето сега реват, че наказанието на Левски било малко. Реакцията на левскарите беше след изстреляна по тях ракета, докато тия с лопатите чупиха камери и нападаха полицай заради слабата игра на техните некадърници.

Толкова ли е трудно да проумееш, че не е важно кой е започнал пръв, а че подобни действия трябва изцяло да се премахнат от стадионите, защото накрая някой може да загине?

Що се отнася до другия заблуден, нека види как наказаха ЦСКА. Защо за едните може, а за другите не може?

ЦСКА не може да бъде наказан, защото умрЕ, наказаха правоприемника на Литекс

Като те гледам как реагираш, не сме много умрели :) .На колегата 1914 съм обяснил, че в правилника има и други санкции за същите тези нарушения, а като юрист предполагам, че думата рецидив ти е позната.Съдията трябва да бъде наказан, че не прекъсна срещата в началото на второто полувреме когато на пистата имаше сини фенове.

отлично знам какво е рецидив, но той е такъв, само ако е описан в правилниците. Не съм чел въпросната Наредба и не мога да я коментирам в тази ѝ част.

Колкото до рецидив, какво ще кажеш за поредния купен от припоците спортен джурналяст - след Леринчето, дето явно не духаше правилно, сега някакъв ушат припок от ДриСема е напазаруван директно. После що изведнъж ви изчезнаха тиретата в изказванията, а на другите си им викаха 1948 или клубът от Бистрица. ово е стандарт - купи си джурналясти, те сами ще промият съзнанието на припоците
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 01 апр 2025 12:47

Манолка, ти няма ли да облечеш вече бялата фланелка?
Виж там "братята ти по оръжие" Изображение вече са приели Вециславовата вяра.
Бяла фланелка ли си избрахте за резервен екип?
Таз година резервен - догодина официален.
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 01 апр 2025 12:48

1914.1902 написа:Изображение

Еее, постно днес Изображение Изображение.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Левски”