peliforewer написа:1914.1902 написа:Sens85 написа:1914.1902 написа:Мненията на Грънчаров, Стоянов, Русев и Касабов нямат абсолютно никакво значение за мен. Те не могат да направят нищо.
По-скоро ми се ще да прочета евентуални коментари от всички отбори дали са доволни от тази наредба, която е била приета от БФС. Точно те са свободни да предложат промени и да се обсъдят евентуални по-големи наказания при подобни ситуации.
Спомням си преди време как се разпищяха всички, че Левски на Мъри отложил няколко мача, а правилника дори не беше нарушен. В същото време обаче никой от недоволните не успя да мотивира собствения си тим да изрази желание за промяна на тази точка от наредбата, която отново я имаше и през 2024/25.
Има смисъл да се правят промени по наредбата само и единствено ако написаното в нея започне да се прилага за всички, към момента не е така.
Та всякакви промени стават безмислени на този етап.
Правилно ли е приложена наредбата?
За навлизане на публика на пистата, на основание чл.37, ал.1, т.1, б. Б, предложение 5 от ДП /2024/2025/ – ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева.
Само дето не си дал чл.37 ал.1 т.21 букви Г , Д , намират се на 43 стр.от ДП . Това е по-реално наказание предвид случилото се.Вярно, че играта не е спирана заради феновете, но започването на второто полувреме беше забавено заради тях, а защо съдията и дежурния секретар не спряха срещата в първите минути на второто полувреме когато фенове бяха на пистата само те си знаят.
Цитирал съм основанието, което са взели предвид и се вижда, че решението е правилно с оглед на наредбата. Другите санкции нямат значение в случая.