Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

icemanbg33
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот icemanbg33 » 15 фев 2023 12:26

Интересно мнение на Стаси:

„Левски е доста болна тема за мен. Всички, които ме познават, знаят, че аз съм левскар и такъв ще остана. Имаше разговори, но не искам да коментирам. Рано или късно ще се разбере какво се случи там с мен и разговорите за мен“

Не мисля, че парите са били проблемни тук. Може би е искал гарантирано игрово време, а Мъри не му го е обещал?

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 15 фев 2023 12:27

Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, каза няколко думи за Gong.bg след като проведе днес среща в НАП.

На излизане Сираков заяви следното: "Надявам се на положителни новини".

На срещата присъстваха и Венци Димитров, и адвокат на "сините".

Тримата са направили опит да постигнат споразумение с НАП, за да си гарантира Левски новия лиценз.

Сираков вчера проведе среща и с главния акционер на генералния спонсор на клуба Palms Bet Мило Борисов, на която бяха обсъдени варианти за бъдещото развитие на "сините".

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 15 фев 2023 12:28

groti написа:
LoveAndPeace написа:Играч , който не е в пенсионна възраст , трениращ за здраве и пари без никаква амбиция за развитие на кариерата си :)
Сериозно ли :))) точно този играч да го пуснем
По-добре Галчев да ни къса нервите

Ми то такива играчи дал бог при нас. Не се имам за по - голям капацитет от Мъри, но чак толкова ли е слаб? Плащаме му заплатата, а гледаме Роналдо като бек. Това е абсурдно.

Въобще не става въпрос колко е добър. От една страна имаш Мъри , който си е дерт човек , сприхав и много , много инатлив. Блажевич е от другата страна - Да знаеш , че няма да помиришеш терен , да са ти казали , че няма да се разчита на тебе и ти все пак да си седиш и да въртиш обиколки безцелно. И то не става въпрос за 32-33 годишен играч , той е на 26 ебаси , предишните 3 и следващите 3-4 сезона би трябвало да са му зенита на кариерата , а той ......върти обиколки за едната заплата.
Жив и здрав да е , защитава си правото , но подобен играч без амбиция , без желание , с подобен морал......не мерси.

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 15 фев 2023 13:12

wilge написа:Този няма спирка: https://topsport.bg/levski/vasil-bozhko ... tnoto.html
Омразата към синята общност сигурно са смисъла на живота му. Не знам какво може да го озапти? Прекалява.

Ла*нометите нямат спирка. В такива моменти недоумявам как при толкова много външни недоброжелатели сме склонни ние самите да се дърляме за глупости, вместо да сме единни...поне в тежките моменти, а напоследък дал Господ такива за съжаление

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 15 фев 2023 13:45

Аз пък се чудя що отваряте тоя сайт и им генерирате трафик и посещения. К*р за Ачко и тъпспорт
110 години любов!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 15 фев 2023 14:20

Относно ходенето на Сираков в НАП има един много точен лаф: " Сетила се Мара да се побара"
Това отдавна трябваше да е изчистено и да си гледат другите приоритети и да нямат примка на врата и всеки момент някой да може да ти ритне столчето. Но когато не ставаш за някоя работа, колкото и да стоиш на нея - все тая.
Някой по-горе беше писал за школите какво трябвало тепърва да се прави. То това се говори от години и ако имаше човек на място в управлението трябваше да го е почнал още преди поне 2 години, когато стагнацията беше тотална. Но те си мислят че ще си действат по стария начин и ще постигат различни резултати. Ами няма как да стане.
И сега това с НАП си е гаф на ръководството . Защо мислите че не правят толкова време специална сметка парите от феновете да влизат директно в НАП. Защото искат да разполагат с тези пари както те си решат. Искат да си врътката тънки далавери, сега им е паднало. Нали ако дойде сериозен инвеститор, първата работа ще му е да въведе финансова дисциплина. И тия гяволи ще бъдат принудени да работят на заплата или да се разкарат.
Ама кво ги разправям тия работи, то в цялата държава си е така, затова сме на това дередже. Който дойде на власт гледа първо себе си да оправи, харчат се обществени средства за безумни неща, а пък за народа големи приказки и обещания за хегемонии и други орбити ... Оп това последното в Левски го обещаваха. С други думи едни и същи боклуци с различни "каузи".

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 15 фев 2023 14:49

По повод горното мнение, причината да няма директна сметка към НАП вероятно е и юридическа.

Ще ти го кажа така, ако сега започнем да внасяме пари към НАП те могат да се разпоредят както искат с тях. Могат да ги използват за да се покрие лихвата вместо главницата.

Друго си е Сираков да отиде в НАП и да им каже, "ако преведем днес или след една седмица 5 милиона, може ли да пренебрегнете лихвата или поне да договорим допустим процент?".

Истината е, че това не е моята сфера и мога да говоря глупости, но със сигурност е по-добре да имаш някакво споразумение преди да се дават каквито и да е пари особено когато голяма част от въпросните суми са лихва.

Вероятно след като се направи подобна договорка, ще се направи и кампания според това дали ще продадем футболисти и тн.

П.С по-повод "тънките далавери", ще е много хубаво да демонстрираш доказателства за такива твърдения. Според теб ФК Левски разполага ли с достатъчно средства, че да продължава съществуването си докато се въртят далавери на негов гръб. И то всъщност, според теб какви точно са тези далавери след като от отчети става ясно, че ако не друго то поне към частни лица сме си платили каквото имаме. Та, ясно се вижда къде отиват парите. В крайна сметка, нито аз, нито ти сме в ръководството или се водим някакви специалисти по спортно право, така че със сигурност хората в клуба имат по-ясна представа кои плащания са наложащи и кои могат да се отложат във времето.

Ако се правиха "схеми" както ти казваш, мислиш ли, че клуба щеше да се бави около седалката с Юнайтед, а нямаше да изцока още 5-10 милиона от феновете покрай различни кампании? А дали Мъри щеше да е все още в клуба или и той цока според теб?

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 15 фев 2023 15:31

icemanbg33 написа:По повод горното мнение, причината да няма директна сметка към НАП вероятно е и юридическа.

Ще ти го кажа така, ако сега започнем да внасяме пари към НАП те могат да се разпоредят както искат с тях. Могат да ги използват за да се покрие лихвата вместо главницата.

Друго си е Сираков да отиде в НАП и да им каже, "ако преведем днес или след една седмица 5 милиона, може ли да пренебрегнете лихвата или поне да договорим допустим процент?".

Истината е, че това не е моята сфера и мога да говоря глупости, но със сигурност е по-добре да имаш някакво споразумение преди да се дават каквито и да е пари особено когато голяма част от въпросните суми са лихва.

Вероятно след като се направи подобна договорка, ще се направи и кампания според това дали ще продадем футболисти и тн.

П.С по-повод "тънките далавери", ще е много хубаво да демонстрираш доказателства за такива твърдения. Според теб ФК Левски разполага ли с достатъчно средства, че да продължава съществуването си докато се въртят далавери на негов гръб. И то всъщност, според теб какви точно са тези далавери след като от отчети става ясно, че ако не друго то поне към частни лица сме си платили каквото имаме. Та, ясно се вижда къде отиват парите. В крайна сметка, нито аз, нито ти сме в ръководството или се водим някакви специалисти по спортно право, така че със сигурност хората в клуба имат по-ясна представа кои плащания са наложащи и кои могат да се отложат във времето.

Ако се правиха "схеми" както ти казваш, мислиш ли, че клуба щеше да се бави около седалката с Юнайтед, а нямаше да изцока още 5-10 милиона от феновете покрай различни кампании? А дали Мъри щеше да е все още в клуба или и той цока според теб?

Парите се разпределят така както е сключен договорът. При банките е първо да се погасяват лихвите (в масовия случай). При НАП не знам. Така както се чува НАП щипят повече от банките в БГ. Не можеш да казваш ти как да се използват и погасяват. За това има договор. Още повече когато има просрочени лихви е невъзможно да се погасява редовна главница. Също така в масовия случай тия преструктурирания правят нещата още по - трудни и отлагат края ако нямаш идея как да изчистиш задължението в дългосрочен план. Защо не изтеглиха кредит от банка за да изчистят дълга към НАП не знам. Може да е имало опити за които не знаем. Смятам, че Палмите са достатъчно добър гарант. Истината е че в последната половин година някой дрема жестоко
110 години любов!

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 15 фев 2023 15:40

Генерално съм съгласен с теб, но нали осъзнаваш, че договорите са именно просто договори. Всеки един договор може да се обсъди допълнително между двете страни. НАП са в пълното си право да искат всичко и да ни фалират още утре. И така ще постигнат страхотен резултат като вземат 0 лева защото Левски няма активи.

Всичко в капиталистическия свят е до договорка. Затова и едни ги погребаха 2016, а ние си продължаваме на командно дишане.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 15 фев 2023 15:56

Нямах очаквания за Драган или Петкан за това и не режа вени, каквото такова... хубаво щеше да е , ама това е положението.
Но, направо съм бесен на идиотите в клуба...
Толкова направихме за този клуб, онези не са си опекли работата с НАП!!!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Върни се в “Левски”